ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
dev zajebisty porządek gratulacje
yeah ziomki lodowka jako start box czy weg box .. nadaje sie jak ta lala .. lampka hps 150 w + 2 wentylatory i wszystko gra nie ma nicv lepszego pozdro
tak wiec zyczonka wam sle na świateczny czas
w oucie czas nie ogranicza zadnego znas
by kazdy po wakacjach powiedzial pas
na czas by smaczek poznac pocałości
i oczywiscie ugościć kilku gości
tak w światecznyw tym swietym czasie
życze każdemu kto jest w " naszej klasie"
Mialem mala przerwe w forum, ale zaleglosci juz nadrobione i tym co sie az cisnie na usta sa slowa podziwu i milego zaskoczenia pod wplywem waszych plantow.
Piknie wygladaja, piszecie ze piknie klepia... czego wiecej do szczescia czlekowi poczciwemu trzeba ?? ( No wiadomo browar :>).\
Mile slowa widze tu piszecie o Hotowym ( pozdr) WRxA, ja sie dolaczam oczywiscie w 100% swietna odmianka, chyba najfajniejszy miala bag apeal z moim panienek.
Ja caly czas smigam na cinnie i powiem ze po tych 2 miechach jest to przepiekne ziolko, z kazdym dniem mozna je na na nowo odkrywac.
Dobra tyle co slychac u mnie. A na poslodzenie posta pare wspomniej wspomnianego WRxA:
WESOŁYCH ŚWIĄT
A u mnie na parapeci stoi o takie oto dziwactwo :]
i na zmiane raz parapet raz box 2x24W <osram>
WW nie wyszły z ziemi, sionki pękły ale cusik sie stało i dupa, na 1 WR powstała na kiełku jak tylko wyszedł ze skorupek nasionka, otoczony był jakąś dziwną subs. przezroczystą i miękką jak kauczuk kiełek dalej nie rósł, stał 3 dni w miejscu i go wyrzuciłem, BB niezyje listki porobiły sie brązowe i dalsze piętra listków nie zdążyły wyjść a więc do boxa trafi RockBud i < albo moj cross albo WR, OasisxLR albo BB jeśli uda mi sie wykiełkować ostatnie sionko...) a reszta czeka ładnie i spokojnie na przyjście wiosny :]
Elo Weslolego Alleluja 57fun:
-Zainwestuj w biala farbe akrylowa matowa i pomaluj sciany tego kartonu.
A jak bys bardzo chcial to kup jeszcze sobie takie tacki na grilla, (przetnij puszke po piwie....etc) i zrob odblysniki do zarowek.
Ladne kwiatki macie.Pozdro