As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
dev zajebisty porządek gratulacje
yeah ziomki lodowka jako start box czy weg box .. nadaje sie jak ta lala .. lampka hps 150 w + 2 wentylatory i wszystko gra nie ma nicv lepszego pozdro
tak wiec zyczonka wam sle na świateczny czas
w oucie czas nie ogranicza zadnego znas
by kazdy po wakacjach powiedzial pas
na czas by smaczek poznac pocałości
i oczywiscie ugościć kilku gości
tak w światecznyw tym swietym czasie
życze każdemu kto jest w " naszej klasie"
Mialem mala przerwe w forum, ale zaleglosci juz nadrobione i tym co sie az cisnie na usta sa slowa podziwu i milego zaskoczenia pod wplywem waszych plantow.
Piknie wygladaja, piszecie ze piknie klepia... czego wiecej do szczescia czlekowi poczciwemu trzeba ?? ( No wiadomo browar :>).\
Mile slowa widze tu piszecie o Hotowym ( pozdr) WRxA, ja sie dolaczam oczywiscie w 100% swietna odmianka, chyba najfajniejszy miala bag apeal z moim panienek.
Ja caly czas smigam na cinnie i powiem ze po tych 2 miechach jest to przepiekne ziolko, z kazdym dniem mozna je na na nowo odkrywac.
Dobra tyle co slychac u mnie. A na poslodzenie posta pare wspomniej wspomnianego WRxA:
WESOŁYCH ŚWIĄT
A u mnie na parapeci stoi o takie oto dziwactwo :]
i na zmiane raz parapet raz box 2x24W <osram>
WW nie wyszły z ziemi, sionki pękły ale cusik sie stało i dupa, na 1 WR powstała na kiełku jak tylko wyszedł ze skorupek nasionka, otoczony był jakąś dziwną subs. przezroczystą i miękką jak kauczuk kiełek dalej nie rósł, stał 3 dni w miejscu i go wyrzuciłem, BB niezyje listki porobiły sie brązowe i dalsze piętra listków nie zdążyły wyjść a więc do boxa trafi RockBud i < albo moj cross albo WR, OasisxLR albo BB jeśli uda mi sie wykiełkować ostatnie sionko...) a reszta czeka ładnie i spokojnie na przyjście wiosny :]
Elo Weslolego Alleluja 57fun:
-Zainwestuj w biala farbe akrylowa matowa i pomaluj sciany tego kartonu.
A jak bys bardzo chcial to kup jeszcze sobie takie tacki na grilla, (przetnij puszke po piwie....etc) i zrob odblysniki do zarowek.
Ladne kwiatki macie.Pozdro