ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Kochani, wybaczcie ze po fakcie troche ale wlasnie przebijamy kolejne kilometry w drodze na biale szalenstwo. Nawet nie mam czasu na lookniecie w PM`y.
WESOLYCH SWIAT Equipo, niech wam wszystkim zielen z szafy wylazi a na tluste boby zbraknie wam miiejsca... postaram sie wpiac jeszcze w jakas siec z miejsca gdzie jedziemy, tym czasem trzymajcie sie wszyscy cieplo i szczesliwego nowego roku. Szczegolnie pozdrawiamy naszych najblizszych Braci zielona kochany ... umilal nam pierwsze 500km miodzio, taki typowo podrozny... klimatowy ale kolorkiem i glebia poziomke rozlozyl :* buziaxy dla wac, otwieramy pyszne winko za wasze zdrowie a jutro kolejne 900km...
Yo.
Jak tylko dotrzemy i bedzie siec w eterze to na PM`y odrazu wam odpisze...
PS: dziewczynki na czas wyjazdu przejol prawdziwy Druid, wiec tym razem bez nerwow czy przetrwaja
swieta, swieta i polecialy swieta, zara 09 i lecimy z nowym topikiem, hehe, gdybym nie zdazyl z zyczeniami noworocznymi ( vide swiateczne, tak przelecialy ze po prostu zapomnialem panowie ) to zdrooofka, spokoju ducha, powodzenia w planach i swiezej zieleniny przez okragly rok
chem d bx1 klony, na flo od 23.12, wegowane od 02.12, ukorzeniane przez 1,5 tyga, przasadzone do 9l, bylo 14, jest 12, jedna najslabsza wywalilem, a jedna dalem pod 125 fluoro jako mame, zdrowo sie rozwijaja, na razie bez problemow
Muszę zakolorować poświątecznie barwy karnawałowe ;P
Dzień 60 12/12
Przed Państwem Super G
Takie rzeczy dzieją się po ripenie ;D
Przejdźmy do innego tematu
Cindy 99
I teraz czas na krótką recenzję tych 2ch Pań.
Plon
super G - topy zbite i bardzo produktywne 10/10
cindy 99 - topy puszyste lekkie produktywność również zajebista aczkolwiek na wadze wyjdą różnice.
Żywica
super G - dużo kryształków
c 99 - mróz ;D jak na arktyce i to uwielbiam. Tennnn szron
Zapach
super G - mocny, indyjkowy, ciężki, średnio przyjemny
c 99 - landryneczki/guma turbo/cytrus/łakocie można chodzić z topkiem i wąchać cały dzień. Jestem za wypuszczeniem letniej serii kosmetyków o zapachu cindy poprostu uwodzi
Smak
super G - po zastosowaniu ripenu strasznie gryzący nieprzyjemny ble...
cindy - cholernie dusi ciutke ziemisty, słodkawy lekki nie gryzie
Mam nadzieję podsumować jeszcze WWonder i Lavender tego roku Jak nie to zacnymi shootami podkreślę pierwsze strony nowej części co w ogrodzie rośnie mi... ;D haa Szczęśliwego nowego roku wszystkim! Ja wam życzę maleńkich topów pod które będziecie podstawiać wiadra na kapiącą żywice ;P HA! MOCY PANOWIE I PANIE ŻYCZĘ WAM! TAM TAM TADAMMM
U mnie w boxie 3 panny Auto AK47 x Diesel Ryder , kazda inne pheno, ale przy tej mieszance genów to normalne
Jest to jakiś 48-50 dzień. Jedna będzie na pewno późniejsza, co do dwóch pozostałych to się okaże ile im zajmie pełne dojście.
Jedna z panien powinna skończyć żywota do 65 dnia.
Pozdrawiam
[EDIT]
Panowie czy ktoś mógłby obdarzyć sionem lub klonem chemicznego psiaka, który zauważyłem że zagościł ostatnio na IC z czego niezmiernie sie ciesze!
Hot jak idzie grow za oceanem? wrzuc jakies fotki "co w ogrodzie rosnie Ci ???"
u mnie po przygodach z nawozami na wegu rosliny doszly do siebie i juz jest dobrze, calosc od 20.12 jest na 12/12.
dzisiaj wywalilem 3 alpha diesle i 1 MiS ktore okazaly sie meskie, zostaly 3 AD i z nich chyba jeszcze 1 facet wyjdzie.
z pewnych panienek mam teraz w szafie :
2 x Hot mix
1 x SSH
1 x blubonic
2 x ak47
to sa planty z pierwszego siewu z ktorego za malo roslin wyszlo. kolosy po prawie 2 miesiacach wega...
mlodsze samice:
1 x nebula femi
1 x ak47
oraz mlodsze jeszcze nie okreslone:
2 x Hot mix
1 x MiS
3 x alpha diesel
1 x OHxS#1
dzisiaj zaczolem podawac hesi bloom i sweet leaf, dam im jeszcze z tydzien i do 12-litrowych donic do konca
Jak zwykle slicznie kolorujecie. Ja tymczasem pochwale sie moim pierwszym indorkiem.
Na fotkach ponad dwutygodniowe LR.
Niebawem-tj w nowym roku do szafki trafi jeszcze tophaze x erdpurt green lub neb/lsd/swt3 x erdpurt
[btw nie moge sie zdecydowac co bedzie bardziej odpowiednie pod mojego micro boxa]
PS K++ komu moge ;D
jakies wskazowki?
@BroneQ jak masz duży box...od razu ładuj tam cokolwiek sie Haze tknęło jak wymiar mniejszy...raczej Hazeki omijaj
@Leptosoma - z potasem coś twoje roślinki marudzą... przebarwienia już ustępują? Gąszcz masz zajebsisty...szkoda by było gdyby nie wycisnąć z tych choinek maxa na wadze.
U mnie dziś wychyliła główkę jedna
{G13xWhite Widow}x Hawaiian Snow