ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Hej, witajcie zacni ogrodnicy. Pieknie sie dzieje na Waszych miejscowkach, a przeciez najlepsze dopiero nadchodzi Ja troszke mniej ostatnio pisze w konopiastych ale dzialam jeszcze na tym polu, skromny indoor i partyzantka jak co roku, slowem: bez zmian, robie swoje hehe. Dzis skoro swit wyruszylem na spota, po dluzszej nieobecnosci bylo troche roboty przy dziewczynach bo pozarastaly chwastami ale wracalem z bananem na ryju i mala reklamowka topow lowrydera z pajeczyna i slimaczymi kupami w bonusie
Doklejam pare ujec z mojej partyzantki i uprzedzajac pewne pytanie - te najbardziej zaawansowane w rozwoju to klony z Maroc x wczesne, made by Plantator, kwitna juz tez wtc i kom (a jakze!). Wszystko na dobrej drodze, u Was widze tez i tylko zyczyc slonecznego wrzesnia i lagodnej jesieni, na pewno bedzie grubo
Pozdrawiam Polske Zielona
Witam mysle ze niebedzie to zbytnim offtopem jak zaprezentuje moje klony chodowane przez mojego kolege.
Rosliny te od wielu lat sa powielane w indoor. Moze zdjecia zalaczone nie sa w pelni ukazac mozliwosci rosliny (braki w odzywianiu).
Moim zdaniem rosliny nie traca na jakosci, i tak samo nadaja sie na inn jak i na out.
Na zdjeciach shishka berry, afghani1#red skunk, sweet tooth.
Siemanko koledzy, no i jedziemy z Alpha, early Dogasami, Marockiem, C99xblebletratatata oraz czyms tam jeszcze czego juz nie pamietam. Calosc jest po wieeeeelu przejsciach, ci co maja jeszcze resztki pamieci powinni pamietac.
Jada w czystym koksie - takze mysle ze bedzie kolejny dobry chemik.
Sterydy to Plagron grow, dolomit, biohumus. Wszystko oczywiscie z braku laku hand watering.
Dam im jeszcze z tydzien wega i zaczne wlasciwe stadium, mysle ze tyle wystarczy aby boczne odgalezienia podrosly.
Ładnie wam sie zieleni!! Jestem dumny że jestem Polakiem szkoda że pełno dystansowe odmiany skosili mi na początku. Ale ale jestem ultra mega zajebiscie zadowolony, stracilem 20 plantow w tym roku jesli nie wiecej, optymizm jednak to podstawa. 6 które dotrwały wynagrodziły mi wszystko z nawiązką. Spotkał je najlepszy z możliwych scenariuszy, sam bym lepszego nie ułożył. 5 damów i dzisiaj określił sie ostatni krzak panoczek na co długo czekałem!
LR#2xDiesel
samiec
LR#2xDiesel
panna
LR#2 wykiełkowane na początku lipa, nieźle dają
jedyna tresowana LR#2 w celach testowych, na przyszły rok będę wszystkie tresował....