ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Pieknie ida Twoje rosliny @tritexo, fajnie wygladaja te konary.
Ja wysadzilem pozostale klony tak jak sie dalo. Mysle,ze cos z tego bedzie.
Ten rok zapowiadal sie bez outa a jednak...
Witam!
Pieknie dajcie ,bardzo tu zielono i super sie to oglada
mam tez troche fotek to zapodam bo dawno mnie tu nie bylo..
Na poczatek taka wczesna sativka ,pestki sa od znajomego ktory to uprawia juz od kilku sezonow i zawsze jest zadowolony ,dochodzi w polowie wrzesnia i moc jest OK. Ja mialem juz ja rok temu i tez bylem zadowolny ,hehe
tak to wyglada teraz(wczoraj) ,sa tez tam inne odmiany ale nie wiem i tak dokladnie co jest co ,topiki sa tej sativki..
A gdzie indziej robia sie juz pesteczki..
za nie dlugo wrzuce inne roslinki ,Pozdrawiam
WOW ale dajecie Panowie niesamowite gaszcze porastaja nasza piekna polske!
U mnie LR#1 od Plantatora juz prawie dokwitło do konca niedlugo sadzenie nasionek hehe pzdr
Panowie dzisiejsze zdjecia sa ostatnimi... ide na 6 tygodni do wojska i wroce na harvest... po przyjezdzie porobie foty bo mam jedna PurplePower ktorej glowna role objely 4 dolne odrosty i kazda z nich jest w tej chwili 2,5metrowa choinka ;]
tutaj PP ktora kiedys wygladala jak zebra LINK DO ZDJECIA ... a teraz spojzcie sami
Pierwsza noc Vortexów pod lampa ;d Za 2-3 tyg dostawie jeszcze do niech sshxrom i euforie od P III mam pytanko Monza w jakiś sposób odebrać Pm jeśli nie mam jeszcze 50 postów? Pozdro
Kurrrr.... Chlopaki sarny przyszpiliły mi 7/9 spota ;(( prawie nic nie zostało <załamka> ,a tak pieknie kwitły moje krzaczki ukochane kurwa... i lipa do nastepnego roku zostaje prawie z niczym :/
po stracie 3 EM, poszedłem zobaczyć jak sie krzaki mają w innych miejscach, o dziwo znalazlem pomidorka który został kiełkowany na koniec czerwca z nasionka od znajomego, nie wiem co to za odmiana ale widze ze zapierdziala bo wogóle tam nie zaglądałem myśląc ze nic z tego nie bedzie, ciekawe czy dojdzie
9-listne
i tutaj mnie troche zaskoczyla owa tejemnicza odmiana 11-listne
jak ktoś sie domysla co to za odmiana to niech pisze. Pozdro
"Finally the herbs come around,The high grade when me a look for, Me get it by the pound,yeah,
Sweet sensi a come around,Me a take a little draw and pass it go round.."
Pieknie dajecie koledzy, jeszcze troche i icmag zaleje fala bud shotów .
A w ogrodzie rosnie mi...
RS pokazal wkoncu plec bedzie piekna Pani
RS#2 samiec...pare szczytow moczy sie na pylek reszta do wyrzutu...
Maroc...zadziwia mnie ta roslina. Pomimo poczatkowych problemow elegancko kwitnie i tworzy pestki, sporo zywicy i ten ciekawy aromat..bedzie kozak.
bam x erd/purt srodkowa praktycznie zgon ale samiec wiec nie placze zabardzo. Ta po prawej tez zaczyna jajca pokazywac.
i pozostale dwie
Skucha w postaci wyschnietej samiczki o x lr x sh
ale łazac po krzakach odnalazlem samice z tych samych nasion wiec jest ok, spisalem ja na straty ale widac dala sobie elegancko rade
obok niej znalazlem samice o x lr
i na koniec maroc x early juz obsypuje mnie nasionkami na przyszly sezon
jedna z parti 7heven 4 damki sie tylko ostały, 3 samce wyrwane i 1 pani połamana ale poszła do ukorzeniania i do szafki najwyżej :] wzrost ok 180cm <p>
zrewegowana 7heven z parapetu może niektórzy z was ją pamiętają teraz juz ma ok 1,4m i ma sie nieźle ale musze prysnąć na przędziorki bo jej niewyleczyłem przed wysadzeniem..
i kupka najlepszych genów jakie posiadałem
2xRockBud somaseeds
2x Grapefruit od FS od ziomka z forum<pozdro>
1x power plant od FS
1x White widow albo rhino od TopTG, w tym roku wkońcu spróbuje twych okazów:]
Ps. Ogólnie to sarnastop jest do dupy, u mnie biegają obok roslin a w jednym spocie mają trase bo strasznie dużo śladów jest, a lałem tym prep. dużo i w szmate na patyku i po roślinach do okoła miejsca, teraz zaczynam zbierać ludzki amoniak i jade z WC miejskim, moze to lepiej pomoże.
POZDRO DLA ALL GROWERÓW, ŁĄDNIE WSZYSTKIM SŁONKO PRZYŚWIECA !!!