HOT CARGO said:hehe
wszystkie dobre pomysly dajcie mi na pm,hehe
peace
Nie jestem fachowcem w in ale chyba masz za sucho w boxie, nie widze żadnego wiatraczka dmuchającego na roślinki, być może mają lekki piekarnik, jaką masz temperature ? Po za tym wydaje mi że masz źle zrobioną wentylacje. Wyciągający powinien być chyba na samej górze a wdmuchujące nie gdzieś z boku tylko mniej więcej na środku na dole. Jeśli się myle prosze o poprawke dobrego fachmana Stosujesz już jakieś nawozy ? LST i FIM jak najbardziej PozdrKanaba said:Roślinki mają mniejwięcej 26-28 dni, pod hps'em od 20 dni.
Trzymam je pod hps 150, 2 wiatraki dmuchające, 1 wydmuchający, ściany wyłożone kocem ratowniczym.
Podłoże: ziemia do paproci pH koło 6, i dolomit, wiem że przydałby sie keramzyt ale kurwa nie moge go nigdzie dostać, perlitu tak samo.
I prosze was o kilka rady, ponieważ nie jest tak jak powinno, np. u roślinki na środku zawijają sie troche liście...w mixie takie oklapnięte i wogle ta zieleń jest taka blada...POPROSTU POPATRZCIE NA NIE I PISZCIE CO BYSCIE Z NIMI ZROBILI, aha dodam jeszcze że planuje na dniach FIM i kilka dni po fimie, LST.