What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co potrzebujecie a jest trudno dostepne ?

sioolyoo

Member
mysle ze growerom pomagaja inni w wystrczajacy sposob , ja chce bardziej dzialac na i poruszac sie w kwesti rynku i legalizacji.. bo mi sie wydaje ze to forum nie powinno sie ograniczac tylko do growingu.. to forum ma potencjal i oby sie ten potencjal nie zesral jak na innych forach..

sioolyoo

co ty mozez zrobic w kwestji rynku- nic, w kwestji legalizacji tez nic, growerzy jak sam napisales pomagaja sobie nawzajem, wymieniaja doswiadczenia, wiec pytam sie co masz na mysli piszac "ja chce bardziej dzialac" ?

a co do tego srania to uwazaj zebys sam sie niezesral

takie moje zdanie

pozdro

sioolyoo

Member
kolejny gardzibuch ...

nie bede sie wypowiadal co ja moge a co nie bo to bezsensu.. kto mnie zna albo sledzi konopie ten wie co sie dzieje i jak dzialam

clzoiwku juz nie raz sie zesralem nie musze uwazac bo to normalne u czlowieka .. mysle ze jezeli ty sie nie zesrales w swoim zyciu jeszcze to masz tyle kupy w sobie ze niedlugo sie zesrasz podejrzewam

takie jest moje zdanie !

temat znowu schodzi na psy....

Last edited:
bobinoon jesli chcesz takim sposobem nabic sobie ilosc postów to ja bym ci podziekował z tym forum...
Panowie nie kłucie sie bo to nieprzystalo na to forum :)
kov uspokoj towarzystwo :)
pozdro

bobinoon

Member
To taki śmiech podchodzący pod sarkazm.
Nie podoba mi się to że osoba ( greenman) zapewnię nie znająca sioo krytykuje go, pewnie nie wie ile On zrobił dla ludzi używających MJ [...]

baryl89

Member
NAWOZY HESI I CANNA PANIE KOLEGO (ZOBACZYSZ JAK BĘDĄ SCHODZIŁY), POZATYM CLONEX, REGULATORY OBROTÓW WENTYLATORA

Biodizel

Member
regulatory obrotow beda prawdopodobnie dostepne za 2 miesiace u producenta UNI-1, UNI-2, ceny sa ekstremalnie niskie (15-30zł)

Last edited:
G

Guest

Ostatnio pani Marysia w ogrodniku powiedziala mi ze sie lepiej od niej znam na botanice :D ahhaha... Ona nawet nie wie ktora ziemia jest zasadowa a ktora kwasna. A gdy sie ja zapytalem o dolomit to mi wytrzeszczyla oczyska ze zdziwienia. Ale polewka :pointlaug

sioolyoo

Member
:) z racji tego ze nie jestem specjalista od growingu mam pare pytan:

co to jest ta rura tubularna i do czego sluzy ?

prosze o wiecej info na temat worokow sterylizujacych ,,

jak znacie to podawajcie mi nazwy producentow od razu

ten sound proof tez ciekawy ,, halas to bolaczka tak jak to mowi baryl, ale nie wiem kto to produkuje ? jak sie nazywa fachowo.

a co do grzybow to niestety nie mam mozliwosci sporwadzenia do nich sprzetu.

UNILITE - A CO TY ZROBILES DLA LEGALIZACJI ?

baryl89

Member
co do worków sterylizujących to canfilters je produkuje są hitem w holandii z jednej strony metalowa folia milimetr wosku (czy coś w tym stylu) można wycinać dowolnw kształty i zgrzewać je za pomoca żelazka zatrzymują zapach w 100% podczas praktyki w hol wysyłałem kolesiom listy niespodzianki( było to możliwe dzięki tym termozgrzewalnym workom) w hol arkusz 60cm na 80cm kosztuje 5 euro(aalsmeer)

Latest posts

Latest posts