ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Otwarcie sezonu spinningowego to dla mnie duża niespodzianka w tym roku szczupak 86 cm i 4.26 kg.Co ciekawe jako przyłów na wędke z cw do 10 g
ps:dla odmiany w tym roku zamiast C&R każdą wymiarową zabiorę nikogo nie krzywdząc zjem
jahman zaejebista niespodzianka jako przylow ( wiem wiem niezly mam zaplon, ale ostatnio tu nie zagladalem hehe ) Mi tez sie ostatnio udalo, w dodatku bylo to pierwszy wypad na rybki w tym roku. Niestety tak lapczywie polknela przynete ( miedziana karlinke 18g w pelnym zimowym sloncu ) ze kazda kotwiczke miala wbita w skrzela i podczas holu cala sie porozcinala, przyznaje sie bez bicia rybe zabralem miala 60 cm, i byla mega smaczna... moje szczurki do dzis sie slinia na ikre
nie moge sie doczekac cieplejszych dni, marzy mi sie splawiczek i posiadowka za linem
Pozdro
Chyba na patelnie prędzej, bo cos widze ze na fotach takie dretwe. Ta jedna albo ma male albo tak ostro najedzona mamuska jedna...
Fajnie jak by trafily do wody.