What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co bierzecie na OUTDOOR 2012 !?

Drzewo

Member
ja w tym roku (prawie) same femi.
1x Polm Gold
1x Fast bud
4x maroc
1x Easy Sativa
1x Marmelate
Planuje zamówić jeszcze:
1x shaman
1x passion #1
1x durban poison

z af:
1x automaria2
1x Blueberry
2x big berry
1x la bella afrodita
1x ultraviolet
1x auto ak

planuje zamówić:
1x auto skunk (sensi seeds)

z regów mi zostało 13x c99 af f3

cardiel

Member
Witam wszystkich serdecznie

Jako, że wiosna zbliża się wielkimi krokami ( :jump: ) postanowiłem zacząć kompletować powoli sionka. W tym sezonie chciałbym skupić sie głównie na automatach i w związku z tym potrzebuje waszej pomocy koledzy:

Jaki sklep godny zaufania możecie mi polecić (Polski) oraz jakie odmiany- preferowałbym heavy indici, ale każda opcja będzie rozpatrywana indywidualnie.

Z góry dziękuje za pomoc :thank you:

dupsq

Well-known member
Veteran
Yo, u mnie w tym roku leca klony z odmian za ktore wielkie podziekowania dla pewnego pana :) rosliny juz siedza w ziemi :D

Rudealis Skunk x [Mexican Sativa x Guerilla Gold II]
[Ak47 x Shamanka x BHPT] x [Mexican Sativa x Guerilla Gold II]
[Ak47,NYCD,Herihuana mix] x [Mexican Sativa x Guerilla Gold II]

Pozdro :smokeit::smoweed:

jasiu83

Active member
Siemanko! W tym roku planuje:
-Passion
-Maroc
-Outdoor C99
-Outdoor Grapefruit
-Auto Mazar
-Auto AK47
Jeżeli ktoś miał u nas pod słonkiem C99 lub Grapefruita proszę o jakieś info jak wygląda kwestia dochodzenia. Pozdro!

To jest słoiczek Cindy 99
fota tylko taka , ziółko cięte w połowie października z tydzień jej brakło, ale landrinka była :D , mowa o Cindy z FS , w tym roku spróbuje z Mosca :D ... jak będzie na sztuki :bump:

Awareness

Member
Witam wszystkich serdecznie

Jako, że wiosna zbliża się wielkimi krokami ( :jump: ) postanowiłem zacząć kompletować powoli sionka. W tym sezonie chciałbym skupić sie głównie na automatach i w związku z tym potrzebuje waszej pomocy koledzy:

Jaki sklep godny zaufania możecie mi polecić (Polski) oraz jakie odmiany- preferowałbym heavy indici, ale każda opcja będzie rozpatrywana indywidualnie.

Z góry dziękuje za pomoc :thank you:
U quakeminda masz sporo odmian - F2 feminizowanych auto w bardzo dobrej cenie. Z takich znanych to na pewno polecalbym Blueberry i Mazara, White Dwarf to podobniez mocna odmiana, a po za tym radze unikac automatow Kannabia, szczegolnie tych co maja sie wyrobic w 3 miesiace. Jak masz czas na czekanie i zalezy Ci na bardzo dobrym highu to mozesz sprobowac Royal Haze'a od RQS - nowosc, ale na pewno zajmie mu od nasiona do plonu w dobrych warunkach dobre 3-4 miesiace. RQS to ogolnie dobry breeder i automaty od niego sie udaja.

Jakbys chcial jakas sativke bardziej to AK47 pewniak.

Co do Outdoor Grapefruita na haszyszu znalazlem o nim fotorelacje, ma duzy potencjal pod nasze niebo i powinien dojsc jak cos w tej partii FS nie zjebia na ten rok. Wiele opinii slyszalem juz i mysle, ze dojdzie. Wole ryzykowac z tym niz bawic sie z jakimis slabiaczkami.

Awareness

Member
Ktos pytal u Hindu Kush fem. - jbc to Master Kush z genetyka Hindu od DP jest dostepny u seedsman dot com.
Po za tym zauwazylem ze juz w polskich seedbankach pojawiaja sie nowosci na ten out i to calkiem ciekawe (typu Mandala czy KC36), szkoda ze juz wszystko kupione bo bym zmienil troszeczke plany.

P

piterr

A u mnie w tym roku same łakocie:
Gloria
BHBHPT x Alpha Diesel
Bangi Haze x Guerilla Gold
ACED ERDPURT
Gloria x Jacalyn
Jacalyn x F13A11
Bangi Gloria x F13A11
PLOM#1
My Sage x Ortega Indica
[AK47xShamankaxBH]x[MSxGG]
Hasplant#1, #2 , DanishGold
PLOMx Lemon Shaman
[Chemdd x BBJ]x Early Durban / DanishGold
Mobf3 x Early Durban / DanishGold
picture.php

picture.php

picture.php

Reszta spotow czeka na przygotowanie, niestety studiuje, mieszkam w duzym miescie, a spoty w rodzinnych stronach, jednak staram sie tam jezdzic co tydzień i gonic to do przodu wszystko. Jak pogoda pozwoli to w przyszly weekend desant z ziemią na tego najwiekszego spota, bede pewnie sadzil w 11-12L workach na tym najwiekszym poki co, spocie, bo przebic sie przez te korzenie jest ciezko... w tym roku nigdzie nie wyjezdzam wkoncu i bede mial czas na moje podopieczne heheh! Jeszcze ok 5 spotow troche mniejszych niz ten duzy czeka na troche czasu wolnego. Ostatnio bylem kopac to ziemia taka zmarznieta ze o malo co szpadla nie polamalem ale 3 miejscowy przekopane!Bedzie zabawa!
Dwie sprawy jeszcze:
1.Widzialem pare osob mial Snowdoga bx1 x AH/ARNE
widzialem zdjecia Ziela, bardzo ladne planty, ale doczytalem ze mu je zajebawszy...... mial go jeszcze loko, widzialem ladne kwiaty juz ale jest nieaktywny od dluzszego czasu... komus do doszlo czy nie warto sie w to bawic?
2. Ktos ma namiar na Afghan x Erdpurt i Viking x ARNE albo Enos Pride ? Jak widzialem zdjecia Mundka co mu poroslo to zdecydowanie 3xTAK!!!
picture.php

enos pride a nizej Afghan x Erdpurt
picture.php

zdjecia Mundka
BARDZO DZIEKI WSZYSTKIM

Mundek

Member
siema,
tu są jeszcze 2 paczki afg x erdpurt , także rychle:).

dzięki piterr za miłe wspomnienie jesieni:), Snowdoga bx1 x AH/ARNE miałem 2 lata temu, mi 2 panny nie doszły mocno- strata czasu.
pozdr.
ps.to nie enos tylko vikivg x arne.

Last edited by a moderator:

purple_john

Active member
Dużo świetnych genów dostałem od Was na ten rok :thank you:
W kolekcji mam:
Grapefruit x F13A11
Bangi x F13A11
Bangi Gloria x Jacalyn
Gloria
Bangi Gloria
(Ak47xShamankaxBHPT)x(MSxGG)
RSx(MSxGG)
(Ak47,NYCD,herihuana mix)x(MSxGG)
(purple maroc x shaman)x(afghan x erdpurt)
(grapefruit x shaman) x (afghan x erdpurt)
afghan x erdpurt f2
passion f2
durban poison x passion
bh eroc/dp purt f3
hashberry f3

Tonny

Member
Nie ma dużo, ale będzie owocnie :peacock:

maroc#shaman
grapefruit#shaman
easy sativa#shaman
ak47#NYCD
chdd#bbj
shaman
passion
(mmxgg)x ob/maroc

Myślę nad auto w pobliskim ogrodzie, będzie to:
White AK Automatic, Ak47 i...
Miło było by gdyby się ktoś uśmiechnął.
:huggg:

Życzę calej zielonej rodzinie szczęścia w nadchodzącym sezonie :)

czerwony

Member
Hejka, bardzo dawno mnie tu nie było. Ja w tym roku skromnie, 3 miejscówki po 2 femki, to będą purple power oraz maroc x shaman z grzech grow seeds, do tego 10 fcs autoflo gdy lato będzie w pełni.

Pozdrawiam was przyjaciele! :wave:

cheapwine

Well-known member
Veteran
mi doszlo po 1dnej pestce od ggs:
grapefruit x shaman,
easy sativa,
white master x shaman.
ale jestem wniebowziety... bede staral sie robic klony outdoor i wsadzac prosto do ziemii... da rade? :) z tego co pamietam to tak. musze zrezygnowac z innych strainow na rzecz miejsca ale faworytem bedzie BH(eroc/dp)xpurtp od smoke'a... slyszalem wiele chwalebnych opinii i na bank bedzie to dominant na moim poletku... dodatkowo z lemon skunk af x diesel ryder af x c99 x ssh chce pozyskac pylek i troche pozapylac. Znalazlem fajne kubli 0.5L czy po 3 kulki hydrozelu do wysiewu starczy aby woda za szybko nie parowala?(pierwszy raz bede cudowal z hydrozelem). Pozdrowki dla was zalogo! I wiele, wiele... pozytywnej karmy!

Kolekcjoner

Active member
Ufff u mnie w tym roku będzie dość duża różnorodność poczynając od własnych do otrzymanych pestek:thank you::thank you:
bedą to m.in:
pl out mix x (edxdg)
lemon shaman x (edxdg)
MOB f3 x (edxdg)
ACED ERDPURT
? x aced uzbek
(black erdp. x cfpm) x aced erdp
aced nl-haze x aced erdpurt
[es x w] x [ms x gg]
[nl x w] x [ms x gg]
es, maroc, shaman, chciałbym spróbować jeszcze raz z grapefruitem i c99- jeśli ktoś ma dość wczesne krzyze z nimi i mógłby się podzielić to prosze o kontakt:tiphat:
do tego dochodzi troche genów od esbe
troche moich wytworów z tamtego roku ale niestety tylko shaman i dosłownie pare afów, miałem dużo tego wszystkiego tyle krosów ale wszystko zgubiłem...xd:moon: i to chyba tyle, szkoda że tak mało af mi wyjdzie w tym roku a szkoda, mogłem więcej pylić.
Jeszcze raz wielkie dzięki za Wasze wsparcie! To chyba tyle, pozdrawiam i życzę najgrubszego sezonu wszechczasów!:tiphat:

cheton

Active member
Veteran
Doszlo pare strainow:
Danish Durban
Guerilla Grape
Danish Gold
Arne's Deep Passion
Durban Poison
Automatic Jack od fs

rondel

Member
picture.php

Mója spiżarnia:

maroc
passion
ruderalis skunk
lemon shaman
mexican x teheran??
kule z op 07/08/09

Tyle na chwile obecną. Co dojdzie czas pokaże.

Jak by ktoś był w potrzebie to pomoge,
dodatkowo posiadam 3szt. Grejfruta na in, które dostałem w gratisie i leżą niepotrzebnie, chetni pisać:tiphat:

Awareness

Member
Arsenał uzupełniony.

Maroc
Outdoor Grapefruit
Durban Poison
Easy Sativa
Maroc x Orange Bud
Passion x Easy Sativa
ZM mix
AutoAK47