sunt sigur ca e un gabor la fiecare magazin de profil la care se vand produse gen blumat. la fel de sigur sunt si ca vor veni dupa tine daca platesti cash.
eu iti zic sigur ca gasesti la orice magazin gen brico, nu vor fi neparat blumat brand, dar isi fac treaba. daca nu, iti poti lua componente si sa iti faci tu un sistem automat de irigare. e mai complex dar folosit cum trebuie are si rezultate mai bune decat blumaturile.
hahaha, ai inteles gresit ce am vrut sa zic, nu de gabor imi era cand ziceam ca s-a uitat ala urat, cred ca si el crestea, ca i-am zis, ca dle ca plec cateva zile de acasa si am niste plante in casa si as vrea sa le asigur apa si el a stat asa cu fata lui de semi-hippy vreo cateva secunde si a zis ca foloseste si el cand mai pleaca de acasa Blumat.
Nu stiu daca o sa imi fac vreun sistem de irigare, imi place sa bag mana in sol sa il simt, sa mixuiesc eu nutrientul, sa adaug cu lingurita, etc, blumaturile mi se par esentiale pentru cand pleci de acasa, gen 2 saptamani. Chiar functioneaza ceramica aia, e logica treaba, bagi apa in ele si apoi dintr-un recipient si ele isi iau apa de care au nevoie. Atat ca nu le mai dai nutrienti, dar macar stii ca nu mor plantele, ca ti-e ciuda sa vezi ca trebuie sa pleci si ti-au murit.