chwastu grow
L lordrevan New member Jan 11, 2014 #302 zarąbiście topki, zresztą jak cała uprawa, masz wiedzę i umiejętności. A tą paczuszkę od SuperStrains chętnie bym zaopiekował
zarąbiście topki, zresztą jak cała uprawa, masz wiedzę i umiejętności. A tą paczuszkę od SuperStrains chętnie bym zaopiekował
ptrr Member Jan 11, 2014 #303 pieknie!!! to sie nazywa up.... szkoda ze miejsca w galerii nie masz, chyba nie przewidzieli tego hehe, napisz moze do admina to ci powieksza
pieknie!!! to sie nazywa up.... szkoda ze miejsca w galerii nie masz, chyba nie przewidzieli tego hehe, napisz moze do admina to ci powieksza
Z Zrolowany Member Jan 12, 2014 #311 Piękny produkt końcowy, HQ buds jak zawsze u ciebie czekamy na nowy grow hehe
A ares420 Jan 14, 2014 #313 Zajebiscie lecisz z tematem, mega mi się podoba twój set-up i kwiatki!! Powodzonka
M miron555 Member Jan 26, 2014 #320 super zabawki kabelki pociagniete cacy wszystko schudnie ograniete i skosik nad glowa piknie ciekawy jestem jak to z tym powietrzem w zamknietym obiegu wykombinowales pozdro
super zabawki kabelki pociagniete cacy wszystko schudnie ograniete i skosik nad glowa piknie ciekawy jestem jak to z tym powietrzem w zamknietym obiegu wykombinowales pozdro