και εσύ μη ξεχνάς ότι μπορείς να κάτσεις το κόλο σου κάτω και να διαβάσεις κάποια βασικά τα οποία πλέον είναι πολύ εύκολο να βρεις στο διαδίκτυο και εδώ φυσικά.Και για εσένα ειδικά που σε ενδιαφέρει τόσο πολυ η ποσότητα ,θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι θα αργήσει πολύ αυτή η μέρα,γκάου πίου...
αγιε μ αρεσεις,....
επισης θα ηθελα να πω σε ολα τα μελη οτι
η τακτικη με τα προσωπικα μηνυματα και του στυλ # βοηθησε με κτλ# ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ..
αρκει να ψαξει κανεις λιγο παραπανω και φυσικα να μην ανοιγει
θεμα για οποιαδηποτΕ π@π@ρι@ σκεφτει..
FouDaS said:Γεια σου φίλε, έκατσα είδα σχεδόν όλες τις καλλιέργειες
και έχω να πω ότι έχεις δίκιο ότι το dwc γαμάει!
Για να μην ανοίξω νέο ποστ θέλω να με συμβουλέψεις σε μερικά πράγματα, μιας και από τους Ελληνες εδώ
μέσα είσαι ο αρχαιότερος στον χώρο τις υδροπονίας.
Ξανά λέω τον εξοπλισμό μου σε περιπτώσει που δεν θυμάσαι (για να μην ψάχνεις να τον βρεις)
400w hps/mh 1.20x1.20x2.00 τέντα
Με veg 4-6 εβδομάδες γεμίζω την τέντα με 2 φυτά;
Σκέφτομαι για 2 κουβάδες 20 λίτρα η 25
δεν ξέρω τι θα είναι καλλίτερο για τα φυτά
είδα τις φωτογραφίες που έκανες ένα βαρελάκι και μου άρεσε, είπα να κάνω εγώ το dwc system
ο GRkid που αγόρασε έτοιμο το dwc system 25 λιτρα
και άλλαξε την τρόμπα με HAILEA 45lt/h,
βασικά θέλω να μου προτείνεις τον εξοπλισμό
για τον χώρο που έχω
ευχαριστώ!
# και μην ανοιγεις θρεντς για ψηλου πηδημα σε παρακαλω
αυτό που δεν καταλαβαίνει ο φούντας ,αν και σχεδόν 40αρης [αν δεχτούμε ότι είναι στο σπόρ 20 χρόνια] ότι κάποια πράγματα θέλουν τον χρόνο τους.Προφανώς, μετά από 20 χρόνια στο σπορ και μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ στους νταλαβεριτζήδες,κατάλαβε ότι η φούντα μπορεί και να καλλιεργηθεί ,δεν υπάρχει μόνο σε σακουλάκια.Αποφάσισε λοιπόν να καλιεργήσει, αγόρασε ότι έπρεπε να αγοράσει [λεφτά υπάρχουν ] και τώρα πρέπει να καλλιεργήσει ,αλλά εδώ έχουμε ένα πρόβλημα,δεν υπάρχει σαιτ που να αγοράζεις με την πιστωτική σου οδηγίες καλλιέργειας με 10 απλά βήματα ,είναι λίγο πιο περικολοζαμέντε που λένε και οι καβλιάρηδες οι ιταλοί, μπερδεμένο ,πως να το κάνουμε.Εντωμεταξύ, επειδή ο χρόνος που πέρασε[τα 20 χρόνια στο σπορ] είναι αρκετός, κάπου υπάρχει και μία σχετική πίεση[τα ξέρω και εγώ, καβάτζωσα τα 40 πέρσυ,σειρούλα] και δεν μας πέρνει να καθυστερούμε άλλο την καλιέργεια, πρέπει να βγάλουμε χόρτο όπως κάνουν όλοι αυτοί εκεί έξω... Δεν μπορεί, ένα φυτό είναι κι αυτό όπως τ' άλλα. Έλα όμως που το έχουν κάνει επιστήμη το θέμα με όλα αυτά τα λιπάσματα,θερμόμετρα,χώματα,υποστρώματα,ανεμιστήρες και φωτιστικά σοφιστικέ ενώ εμείς μάθαμε τόσα χρόνια απλώς να αγοράζουμε και να καταναλώνουμε. Λοιπόν φίλε Φούντα, εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα σου μπορεί να είναι και καθαρά οφθαλμολογικό και εξηγώ: έχεις καβατζώσει τα 40, έχει αρχίσει να πλακώνει η πρεσβυωπία και δεν μπορείς να διαβάσεις σωστά και αρκετά, κουράζεσε και νευριάζεις και θές να τελειώνει αυτό το προστάδιο της μάθησης, θες να πας στο ψητό αλλά αυτά τα κολόπαιδα δεν έχουν ιερό και όσιο. ... Τελικά , τον πετροβάμβακα τον κρατάμε ή τον βγάζουμε ?
Εχουν φυγει πολα λεφτα ρε φιλε απο εδω και απο εκει για αυτο ειπα να φιτεψω
και ο λογος που τοσα χρονια δεν το εκανα ηταν γιατι φοβομουν.. πλεον με την κατασταση
που επικρατει φραγκα πολα δεν υπαρχουν... η φουντα δεν κοβετε... κατι πρεπει να γινει..
ετσι ειπα να φιτεψω... αν το εβαζα στην γλαστρουλα θα ηταν πολυ ποιο απλα τα πραγματα
τις υδροκουλτουρες
έλα.. κακούλη
Μάλλον έχω αλλεργία με τους λατινικούς χαρακτήρες.
Μου θυμίζουν αυτά που είπε κάποτε για τη ράτσα μας ο Ερρίκος Κίσινγκερ...
Εξανδραποδισμός των Ελλήνων, αλλοιώνοντας στοιχεία της θρησκείας, γλώσσας και έθνους που τους χαρακτηρίζουν κ τους διέπουν. Ή δεν το θυμάμαι σωστά;
βέβαια υπάρχουν και οι αμφιβολίες ότι είπε οτιδήποτε τέτοιο μιας και δεν υπάρχουν στοιχεία ότι το έχει πει..Μάλλον έχω αλλεργία με τους λατινικούς χαρακτήρες.
Μου θυμίζουν αυτά που είπε κάποτε για τη ράτσα μας ο Ερρίκος Κίσινγκερ...