το THC είναι το δηλητήριο του φυτού για την άμυνά του . το CBD είναι το αντίδοτο σε αυτό το δηλητήριο . όσο ποιο πολύ το αντίδοτο τόσο ποιο γρήγορα γίνεσαι καλά από το δηλητήριο . το φυτό δεν θέλει να σκοτώσει τις κατσίκες , μόνο να τις προειδοποιήσει οτι την επόμενη φορά θα τις φάει ο λύκος .
το thc σε φτιάχνει ( σε δηλητηριάζει )
το cbd σε γιατρεύει .
έτσι τα ξέρω εγώ
Κάτι ανάλογο δηλαδή με το ΛΣΔ-25 και Χλωροπρομαζίνη...
Η Χλωροπρομαζίνη είναι ένα μελανί υγρό που το δίνουν σαν αντίδοτο σε overdose από LSD;
Κάποτε είχα πάει ένα φίλο στο νοσοκομείο, είχε πάθει overdose με δύο σταγόνες και του έδωσαν να πίνει κάτι τέτοιο...
tjo... δικό μου post μπορώ να το κάνω edit?
TOU said:8. Spamming: Η ανάρτηση συνδέσμων από άλλες εμπορικές ιστοσελίδες, φόρουμ, chat rooms , κοινότητες ή εμπορικά προϊόντα, δεν επιτρέπεται. Αν έχετε δικό σας δικτυακό τόπο, δεν μπορείτε να θέσετε τη διεύθυνση URL στο προφίλ σας ή να την προβάλλετε στην υπογραφή σας., καθότι αυτό θεωρείται διαφήμιση. Υπάρχουν τρόποι έγκρισης που πρέπει να ακολουθηθούν όσον αφορά τις διαφημίσεις στις ιστοσελίδες του IC Mag. Οποιαδήποτε διαφήμιση χωρίς έγκριση, από οποιοδήποτε ιστοχώρο, θα διαγράφεται ως Spam και το μέλος θα υπόκειται σε απαγόρευση.
8α. Ως ιδιόκτητος δικτυακός τόπος, διατηρούμε το δικαίωμα να απαγορεύουμε πληροφορίες που τοποθετούνται σε Άρθρα, δημοσιεύσεις ή τη γραμμή υπογραφής που περιέχουν πληροφορίες αναφορικά σε εμπορικά προϊόντα / οντότητες που δεν πληρώνουν για διαφήμιση.