What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

chill out corner..

Ksaderfo

Active member
Exω αρχισει να φρικαρω με το τζερμινεισον... :biggrin:

tenor.gif

[YOUTUBEIF]fSlxMkTWAYY[/YOUTUBEIF]

Ksaderfo

Active member
Aυτα τα φιαλιδια για τα σπορια ειναι σαν το δηλητηριο που ηπιε η Ιουλιετα ...

[YOUTUBEIF]m1w5UhlWw_o[/YOUTUBEIF]

hqdefault.jpg

Ksaderfo

Active member
Εγω και τα κουμαντα μου εχουμε αρχισει να γινομαστε σιριαλ...

[YOUTUBEIF]LlerbWOqVQs[/YOUTUBEIF]

Ksaderfo

Active member
ayyee Η αλλη σημερα ελεγε οτι αμα κανεις το χασισι θα θελεις μετα να πας για κλαμπ και γκομενες και να χορεεευεις... ayeee η πουτσα ειναι η βουρτσα...

[YOUTUBEIF]MpwcmngQtPg[/YOUTUBEIF]

Ksaderfo

Active member
και μετα μπρο ηρθαν οι εμποροι και διωξανε τους χρηστες αλλα μετα βγηκε Kaiju Ksaderfo και τους εστειλε ολους στην εποχη των Λειζερ...

[YOUTUBEIF]pGa2KKFQOoE[/YOUTUBEIF]

Ksaderfo

Active member
Aμα εισαι Ζακιας® εισαι Ζακιας®...

[YOUTUBEIF]wZv4L_OP5Uk[/YOUTUBEIF]

attachment.php

Attachments

• 10450145_10152631376018081_2804082972778200610_n.jpg
    10450145_10152631376018081_2804082972778200610_n.jpg
    77.7 KB · Views: 21

Ksaderfo

Active member
Eνταξει λοιπον... Η αληθεια ειναι οτι ειμαι πρακτορας της CΥSCAKGB και με στειλανε πισω στο χρονο για να σταματησω τον Β. Λεβεντη απο το να γινει πρωθυπουργος και να γινει ολη η χωρα ζακια παοκτζιδες... Ωχ πια.. (και με εκεινους τους σαπιους που ντυνονται σα μεντιουμ στις καταληψεις δεν τα παω πολυ καλα). λολ

[YOUTUBEIF]58HQeed8Vhg[/YOUTUBEIF]

Ksaderfo

Active member
Ψαρεψα φασιστα χθες... ηρθαν και οι μπατσοι...

[YOUTUBEIF]Wm8vcFn0bgY[/YOUTUBEIF]

Ksaderfo

Active member
Αφιερωμενο στον φαλακρο 30αρη γειτονα μου που καθεται με την υπερβαρη ανυπαντρη μητερα του παιδιου του και με θαβουνε και νομιζουν οτι δεν το παρατηρω...

Ε μα να εισαι 30 και να μην εχεις κανει ενα μπαφο στη ζωη σου... Θα επρεπε να ειναι προυποθεση για να παρεις πτυχιο να πουμε..

[YOUTUBEIF]6_aqO8m7qss[/YOUTUBEIF]

Latest posts

Latest posts