ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Legközelebb próbáld ki, hogy nedvesen csak a könnyen eltávolítható legyezőket vágod le és mikor kiszáradt, fürge ujjaiddal egyszerűen csak letördeled a maradékot. Sokkal gyorsabb, mintha frissen ollóznád.
Egy kicsit össze ért a két projekt mivel lassan át kéne ültetni a kis csapatot de még fent van a maradék a boxban. Valószínűleg a hétvégén leszedem kitakarítom és átköltöztetem őket oda.
Mostanra már 24óra alatt kikönnyül ez a kis palántázó cserép mondjuk mivel mellett a boxban a virágzás zajlik ezért a helység klímája nem egészen palánták számára optimális így ha átkerülnek jobb körülményeket tudok nekik biztosítani.
Némi hiány tünet megjelenése eszembe juttatta hogy használni kéne azokat a spricniket így már CaN és MgSo4 levélpermetet is kapnak EC 2-es töménységben felváltva használva.
Jelenlegi állapot:
A boxban lévőnek még azért kéne kis idő de mivel kell a hely így leszedem..
Remélem a hétvégéig GYORASAN érik SOKAT .
Az meg ilyen..
Némi Mg hiány látszott rajtuk majd felhivták a figyelmem a közeg arányaira és hogy túl szaradtak. Eddig mindig sikerült túl locsolni most meg át esni a ló túloldalára ..
Át került 1.3-1.5L cserépbe ez még pont befért a kisszekrénybe.
Kis update:
Átkerültek a nagyobb boxba rögtönöztem valami öntöző rendszert nekik. A nemüket még mindig nem tudom. 6.elagazás után toppolva lettek ez tegnap történt.
Jelenleg így néznek ki
Üdv
Miután a porzósok leválogatásra kerület a maradék három 6l-es cserépbe költözött. Lassan talán kiheverik az átültetést. Egyenlőre kötözgetem aztán majd hálót szeretnék fölé rakni.
EC 1.7 pH6
Nahát eltűnt egy bejegyzés na Mind1
Igen kiszáradt üvegben csücsül. Kb 1.3g/W de eddig nem nagyon mértem úgyhogy nincs viszonyítási alap a bibszik állagán kívül
Nem voltam itthon pár napig és itthon hagytam a rendszert egy 90L láda 50l EC 1.8 vízzel levegő kővel meg egy forgató vízpumpával. Ma mikor hazaértem ez a látvány fogadott..
Valami kicsapódótt vagy nem tudom EC 1.7 pH 6.5
A növényeken különösebben nem vettem észre semmit a különböző tápanyag igényt leszámítva csak 3 napig voltak így
Mégsem kapcsoltam... Mindig mondtam minek "okos" cuccok hülyéknek.. a barkácsolt DIY box vezérlőt olyan faszán beállítottam a "virágzás 12/12" programra hogy 12 helyett 18at világított így 20rol 18ra csökkentettem a napos órák számát így jár a piros pont..
Én közben bőszen fűztem össze vissza próbáltam egyengetni a hálón a virágzásra kapcsolatnak hitt növényzetet ami csak egyre bokrosabb lett a várt nyúlás helyett..
Mondjuk lehet hogy jót is tett még ez a pár nap nekik a hátsón a sárgás levelek megszűntek.
Na már most hogy ilyen tényleg átkapcsolom. Van egy halom apró kis oldalhajtás a mélyén gondolom azoknak nem sok létjogosultságuk van.