What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

CBD Critical Cure / Exodus Cheese Grow

deepstate

Active member
Sunt eu prea spart sau am vazut o poza de buletin care a disparut dupa un refresh wtf?
Incarcasem din greseala alta poza, avea nume similar :))

sa nu exagerezi ca-n 2 saptamani vor fi galbene toate.esti in flower si tu le dai nutrienti subtili de zici ca ai ce stii ce super pamant.schimba-ti hobbyul , your not good at it.
Stiu man, pe ce pun eu mana moare. Dar asta este, lucram cu ce avem.

Galbenul e de la caldura, nu stiu daca se vede pe poza asta dar numai frunzele de la baza sunt galbene, cele noi o duc bine si nici nu se mai rasucesc in sus.

Mersi de indicatii.

deepstate

Active member
Hello, hello.

19 zile de flower.

Plantuta aia amarata din dreapta jos... inca mai traieste dar nu stiu care e problema cu zona aia. Va reamintesc ca asta era cea mai dezvoltata planta din toate, pana am schimbat locurile cu cea care era initial acolo, si aia ducand-o rau de tot. Acum prima planta care era in acel colt... se vede in poze, si ea si a treia arata foarte bine, dar cand statea acolo era vai de ea.
De partea cealalta a coltului tineam balastul si poate ceva camp electromagnetic... l-am mutat de cateva zile mai departe.

Oricum, am mai evoluat, cand a intrat in floare primul meu cannabis a dat-o intr-o deficienta de azot ce culminata cu dereglarea PH-ului mi-a lasat planta fara frunze. Deoarece nu ii dadusem deloc nutrienti pana in flower.
Acum le dau cam tot la a 2-3 udare, niste NPK 5-6-5 parca. O sa le introduc in curand in program si ceva pentru bloom cu mai putin azot.

In alta ordine de idei, cred ca le-ar fi mers frumos cu 600W in loc de 250W :D
Dar nu mai investesc acum.

Attachments

• IMG_1195-1.jpg
    IMG_1195-1.jpg
    110.4 KB · Views: 58
  • IMG_1201-1.jpg
    IMG_1201-1.jpg
    107.8 KB · Views: 50
  • IMG_1202-1.jpg
    IMG_1202-1.jpg
    103.1 KB · Views: 47

deepstate

Active member
Ziua 46 de flower.

Le-am dat nutrienti putini de tot, poate in alte conditii s-ar fi umflat mai tare.
Nu prea aveti termen de comparatie din poze, dar sunt prea mici pentru gustul meu budzii :)

Au inceput sa se incline tulpinile principale si le-am agatat azi de tavan in caz ca n-o sa mai faca fata greutatii. Cu ocazia asta am facut si pozele, iertati-ma ca nu-s la lumina naturala.

De o saptamana le dau apa de izvor.
Par de inaltimi egale dar asta pentru ca am bagat sub ghivece ca sa fie la acelasi nivel sub bec.

CBD Critical Cure, e mai scunda si frunzele se ingalbenesc constant... cred ca e mai avansata decat Exodus. Alea ce se vad cu varfurile rasucite sunt de multa vreme asa, zic eu ca am trecut peste faza aia, era problema cu caldura.
IMG_13521.jpg

Exodus Cheese, e foarte inalta si mai sanatoasa, o mana de frunze dadeau semne de probleme dar variez PH-ul intre udari si vad ca acum o duce bine.
IMG_13541.jpg

Aia din dreapta as putea-o arunca la gunoi dar nu ma incurca.
IMG_13571.jpg

deepstate

Active member
Gata, le-am cules. N-am mai apucat sa fac poze.
Am strans in total doar 100g, sunt cam dezamagit dupa prima mea planta care singura tot atat a produs.

Critical Cure e cam slaba, internetul zice oricum de numai 8% THC. Nu pot zice ca am observat ceva in high de la CBD.

Exodus Cheeze am cules-o putin cam repede cred dar se simte THC-ul mai cantitativ, reuseste sa ma doboare :D
Miroase foarte tare si frumos, e aromata.

Saptamanile astea am fost fumat permanent, trebuie sa fac o pauza :D

Sunt impresionat de Cheese, si samanta asta o primisem bonus la comanda.

U

Universu

Chiar ai scos putin 0.4/w nici nu iti ajunge pana la urmatoarea recolta , ce strainuri ai planuit?Dar ai marfa crescuta de tine stii ce fumezi si ai iesit mai ieftin decat daca o cumparai felicitari

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nici nu o sa observi cine stie ce high de la CBD singur. Aia o simti cand te doare o incheietura, ceva, si o simti mai puternic daca nu o fumezi (CBDa e antiinflamator mai puternic decat CBD). Totusi, daca iti faci amestecuri din soiurile respective, o sa vezi ca in functie de ce raport ai intre ele, iti va modula experienta.

Si nu fi amarat, mai bine (recolta) mai mica, decat nimica.

Latest posts

Latest posts