What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

CBD Critical Cure / Exodus Cheese Grow

deepstate

Active member
Primul meu grow n-a iesit prea bine, dar am asteptari mai mari de la acesta.

Vom avea in el
3 x CBD Critical Cure
1 x Exodus Cheese

Cheezu l-am primit bonus la comanda, pe mine ma interesa CBD-ul. Mi-am zis sa-l plantez totusi de curiozitate.
Am editat putin imaginea ca sa aduc mai aproape samanta de Cheese, asta a incoltit cu o mica intarziere fata de Critical Cure, dar arata oricum bine. Pe langa ele se vede niste salata.

La urmatoarea postare voi pune poze si cu ele in pamant.

-grow tent 80x80x180 cu pereti mylar
-pamant Compo Sana universal, iar la ultimul transplant voi recicla si pamantul de la vechiul grow, care e un amestec de compo sana cu pamant de kaufland.
-nutrienti generici in vegetatie, s-ar putea sa nu-i dau decat inainte de introducerea in floare, cand am avut deficienta la planta precedenta. In principiu nu vreau sa mai cumpar niciun nutrient, mai am niste AD Jungle Juice Bloom si voi da din ala la momentul potrivit.
-HPS 250W dual-spectrum
-extractor 100mc/h

Planul e sa le tin cat mai putin in vegetatie, preferabil doar o luna. Dar voi vedea cat de mari sunt la momentul respectiv, le voi tine mai mult daca consider necesar.

Daca reusesc sa ma abtin, nu voi face topping sau alte artificii care sa intarzie cresterea.

Attachments

• IMG_1110-1.jpg
    IMG_1110-1.jpg
    19.9 KB · Views: 43

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Intr-o luna de zile iti creste ceva, poate chiar vreo 25 de cm, mai ales fara topping, daca seamana cu soiurile analoage de la CBD crew. In tot cazul, o sa ai de unde clona, ca banuiesc ca asta e planul. Eu personal am strans din fund pana au facut seminte, ca am avut un regular similar.

In ceea ce priveste utilizarea, o sa constati ca, daca le vrei ca antiinflamator, o sa aiba efect mai puternic nedecarboxilata (nefumata, doar tinctura concentrata). Pentru alte utilizari (doamne fereste dar...), e posibil sa trebuiasca decarboxilata, desigur, sau jumate-jumate.

Spor si bine ai venit in randul utilizatorilor de CBD. Nu de alta, dar ma simteam singur pe aici.

deepstate

Active member
Sunt feminizate semintele doar ca n-am simtit necesar sa mai specific aspectul asta, iesea prea lung titlul :)
Rog pe exploziv sa modifice pe unde trebuie daca considera el.

Le-am pus acum in pahare ca asa sunt eu, n-am mai avut rabdare pana maine sa iasa mai mult radacina. Dar cred ca va fi ok, de obicei le incoltesc direct in pahar si n-am avut mari probleme.

Recolta mea de ak48 e in grow la uscat acum si cred ca din aia voi face niste concentrat pentru tigara electronica, ma tenteaza procedeul. Cu CBD-ul n-am inca planuri de niciun fel, e prea devreme sa ma gandesc la ceva. Le-am luat pentru parinti ca nu le puteam da 20% THC sa-i bag in coma.

deepstate

Active member
Poi depinde de atitudinea ta :)

Daca parintii vad ca esti om serios, gandesti matur si calculat, sunt mai susceptibili la indicatiile tale, sunt dispusi sa te asculte. Dar daca vii tot timpul spart acasa si te vad ca un zombie in permanenta, e mai greu sa-i convingi ca poate iesi ceva bun si din cannabis.

Eu acum subtitrez niste clipuri despre aplicatiile medicale ale marijuanei, si o sa le dau sa urmareasca :)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Foarte bine spus. Cum planuiesti sa le dai cbd-ul? Extras in forma concentrata sau in edibles? Sper ca nu te deranjeaza daca mai vorbim aici in thread (pe subiect, desigur) pana cand o sa ai de vorbit si aratat plantele cand mai cresc..

U

Universu

Da asta asa e si ma bucur f tare cand aud asa ceva in romania respect

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ce-i nasol e ca sunt cam apropiate la temperatura de vaporizare.. si ca cine baga THC-ul (teoretic) ia si cam toti terpenoizii. Care ar fi mult mai utili cu CBD-ul, ca si uz medicinal.

deepstate

Active member
Foarte bine spus. Cum planuiesti sa le dai cbd-ul? Extras in forma concentrata sau in edibles? Sper ca nu te deranjeaza daca mai vorbim aici in thread (pe subiect, desigur) pana cand o sa ai de vorbit si aratat plantele cand mai cresc..
Credeam ca ti-am raspuns dar cred ca am uitat sa apas butonul de postare :)
Deci initial ma gandeam la edibles dar daca imi iese experimentul cu ak48 voi face extras si din CBD, ca e mai usor de fumat si isi face efectul mai rapid decat mancarea.

Am vaporizator portabil dar e mai dificil de folosit.

Barney's Farm zice ca CBD Critical Cure al lor are CBD 8.13% si THC 5.5%, zic eu ca e un amestec bunicel.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Dar stii ca variaza destul de mult raportul asta intre CBD si THC? Adica e degeaba sa te uiti la ce au masurat ei.. ar putea fi o planta din 10 care are mai mult CBD si "intamplator" sa o foloseasca pe aia pentru test. Chiar de curand am discutat treaba asta cu un breeder.. n-a reusit nimeni sa scoata un strain care e stabil si are acelasi raport in majoritatea specimenelor ce ies din seminte. De aia se folosesc clone cand e vorba de high CBD, ca acolo masuratoarea este adevarata, fiind masurata exact planta pe care o primesti.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
De aia baietii de la GWpharma folosesc (pe cate stiu) strain de THC separat, strain de CBD (canepa "normala") separat, si le amesteca dupa ce extrag THCul si CBDul.

Ce pot sa iti spun este ca, decarboxilata, in functie de cantitate, te ia de cap si asta cu jumate CBD. Nu ca cea cu THC majoritar, dar te ia. La cantitate mare, pentru tratamente, daca asta e cazul, mergi cam clatinat.

Daca e numai din motive de preventie, asa ca sa se simta bine batranii, nu o decarboxila, si nu ii ia de cap. Nedecarboxilate, soiurile astea sunt mai ... energetice, daca pot sa zic asa, insa tu stii "aplicatia" si deci nu lua drept sfaturi observatiile mele.

A, si am incercat sa extrag THC-ul dintr-un soi similar, pe baie de ulei termostatata. Desi am lasat extractul pana nu a mai facut bule la o temperaura cuprinsa intre cea de evaporare a THCului si a CBDului, ziceai ca a adunat THC din aer, ca te lua mai tare de cap. E posibil ca undeva am facut o eroare, desi am masurat direct in extract temperatura. Asta apropo de evaporat THCul.

deepstate

Active member
Au trecut aproape doua saptamani de la semintele alea, trece repede timpul.
Una din ele nu mi s-a prins in pamant, n-am idee de ce, deci mai avem 2xCBD si 1xCheese.

Nu le-am putut baga la timp sub bec deoarece mi se usca acolo recolta precedenta, din cauza asta sunt putin cam intarziate.

In poza le vedem la primul transplant. Cred ca se va dovedi cam slab becul de 250W pentru toate trei, dar n-am de gand sa-l schimb :)

De la urmatoarea udare s-ar putea sa le dau (cu masura) niste B’CUZZ Soil Booster Universal, ca l-am primit bonus la o comanda mai veche si cica are niste micronutrienti in el.

Am temperatura in grow cam mare... 30-32 grade, dar saptamana viitoare imi vine un ventilator si poate ajuta.
Umiditatea ziua se invarte pe la 30% desi am un umidificator destul de potent, dar se pierde in afara deoarece aerisesc constant pentru reducerea temperaturii. Noaptea trece de 50%. Daca am avea niste zile ploioase...

Attachments

• IMG_1131.jpg
    IMG_1131.jpg
    104.8 KB · Views: 49

coolbud

puffin' the herb
sfatul meu este sa nu te grabesti cu nutrientii , plantele tale nici n-au ajuns in faza de a avea frunze normale.doar monitorizeaza-le si iti vor da semne cand au nevoie de nutrienti.

deepstate

Active member
Fiind extrasezon la ventilatoare am avut dificultati in a gasi unul online care sa fie si silentios, ca prin internet nu le poti auzi si nu pune nimeni in descriere nivelul de zgomot.
Dar am gasit unul acceptabil, chiar daca nu prea are debitul dorit. L-am pus de vreo doua zile sa bata pe bec si cred ca ajuta. Am niste frunze care nu prea au avut de la ce sa sa se uste decat de la caldura din grow. Nu stiu ce-o sa fac la vara :)

Topicul asta a fost deschis luna trecuta in 14 deci ne apropiem de o luna de vegetatie, inainte de asta le voi mai face un transplant sa fiu sigur ca e suficient de incapator ghiveciul.

Exodus Cheese pare sa o duca cel mai bine, are multe frunze si e mai verde, in poza e cea din dreapta.

Attachments

• IMG_1155-1.jpg
    IMG_1155-1.jpg
    107.7 KB · Views: 44

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca vrei sa Afli nivelul de zgomot al unui vent, te duci pe site-ul producatorului si verifici nivelul de zgomot. Dar mare atentie sa fie exact acelasi model cu cel pe care planuiesti sa-l cumperi, o litera sau o cifra schimbata in codul modelului poate insemna o mare diferenta.

deepstate

Active member
Faza e ca astea ieftine sunt aduse pe vapor din China si nu scrie nimic pe ele, n-au producator :)
Am luat initial unul de 11 lei pe USB, micut si debit destul de bun, dar ce zgomot scotea extraordinar. Si asta ce-l am acum e cica super silentios in reclama, dar si debit lenes. Avantajul e ca are doua trepte si noaptea pun pe prima treapta unde are nivelul de zgomot acceptabil. E pe USB dar merge si cu baterii. ll folosesc intr-un incarcator de telefon.
Cred ca va trebui sa mai iau unul, o sa vad cum se descurca plantele.
Am cautat unul care sa nu faca taifun prin grow, dar asta parca e totusi prea slab.

Latest posts

Latest posts