Ma deranjau sireturile si cablul ce erau sub lumina dar le observasem de abia in poze,cand is cu capu-n cort ma uit mai mult la plante si mai omit mici detalii. Acum is toate sireturile deasupra luminii. Cat despre cablaraia si siretaraia deasupra e mai mult o gramada ordonata! )Daca vrei sa scapi de sireturi, foloseste easy rolls!
Sau poti sa le prinzi in partea de sus, surplusul.
Am incercat easy rolls si nu ma inteleg cu ele, cu siretul fac ce vreau pana la mm, easy rolls-urile is bune dar au limitarile lor.Daca vrei sa scapi de sireturi, foloseste easy rolls!
M-am uitat mai demult dupa niste easy rolls pt legat plantele dar mie mi s-au parut cam scumpe si nu prea le vad rostul. Sireturile cu scripete si clichet ma inteleg foarte bine cu ele si is foarte practice. Daca trebuie sa leg plantele folosesc cablu de ala verde pt plante pe care am dat 1 lira pt 3 role.Am incercat easy rolls si nu ma inteleg cu ele, cu siretul fac ce vreau pana la mm, easy rolls-urile is bune dar au limitarile lor.
Deci daca vrei sa scapi de easy rolls, foloseste sireturile!
Dac-ai avea vreun link ceva pt asta, ca suna tare bine si m-ai facut curios.... Sireturile cu scripete si clichet ...
La astea ma refer man: https://www.amazon.co.uk/QINREN-Adj...uPWNsaWNrUmVkaXJlY3QmZG9Ob3RMb2dDbGljaz10cnVlDac-ai avea vreun link ceva pt asta, ca suna tare bine si m-ai facut curios.
Imi luasem easy rolls cand foloseam un panou diy de cfl-uri la care fiecare cm conteaza si oricat ma scremeam sa-l reglez, se lasa 20-30mm dupa fiecare reglaj. La noduri de sireturi, coarda si alte sfori am exersat indelung...
Pai l-am pierdut,mai mult ca sigur l-am aruncat din greseala pt. ca nu il mai gasesc . Cred ca sigur il voi schimba mai devreme. Am sa ma uit dupa un pre filtru poate gasesc.Bre, acusi vazusi, fara prefiltru pe filtru de carbon cred ca il vei schimba mult mai devreme. Porozitatea materialului e secretul filtrarii, iar tu umplii acele crevase superficiale cu praf si alte particule neavand un prefiltru. La mine se face gri prefiltrul dupa un grow, deci ceva filtreaza si el!
Pai l-am pierdut,mai mult ca sigur l-am aruncat din greseala pt. ca nu il mai gasesc . Cred ca sigur il voi schimba mai devreme. Am sa ma uit dupa un pre filtru poate gasesc.
Oricum damage-ul e facut la filtru presupun,praful deja a intrat in crevasele alea. Filtru asta il las asa de acum,trebuie sa imi iau unul de 6 inch sa se potriveasca cu extractorul ,filtrul asta e de la extractorul precedent de 4 inch pe care il foloseam. Cred ca e pe duca oricum ca e supra folosit cu extractorul asta mai mare si mirosul nu mai e asa proaspat cum era la inceput cand l-am luat ,tura asta il mai tin si il schimb dupa.Orice tesatura filtranta ori chiar si burete filtrant daca e strat subtire merge. Poti folosi si pasla pt hota sau ceva similar. Nu exista sa nu gasesti ceva inlocuitor la un magazin normal mai mare..