Prin universu' Marvel mi se rupe mie filmu'... Pai eu stiam ca bruce banner e hulk !...
Nici eu, dar n-am prea multe scuze pt pasionati ca l-am confundat pe bruce banner cu bruce wayne...Nu is fan marvel...
lasa-i sa bodogoneasca man ! ))))Nici eu, dar n-am prea multe scuze pt pasionati ca l-am confundat pe bruce banner cu bruce wayne...
Sigur niste nerds ma bodoganesc pe undeva...
Nu esti singurul, de obicei le protejam de lumina prea puternica si asa ne alegem cu lungane.... A devenit un obicei la mine sa se intinda rasadurile din cauza ca le dau putina lumina cand le bag in pahare si le-am cam neglijat, le-am legat de niste suporturi din sarma...
eu le-am tinut ca fraieru sub un bec led de 7 w . le bag astazi sub panoul titular cred. Bruce bannerul in principal imi place efectul ,da cu relaxare dar si cu energie si voie buna ,e bun pt day smoke . gustul nu e nimic special, mere verzi cu menta . am intalnit un fenotip avea o aroma de rom asa si ala a fost cel mai bun care l-am crescut. Planta in sine creste ca un monstru. o data am avut unul si a trebuit sa ii dau supercropping la 2 sapt dupa 12/12 si tot le-a depasit pe celelalte strainuri care primisera doar topping si asta cu 2 sapt inainte de 12/12 ,deci e o planta puternica care isi revine repede din stres. un adevarat hulk sa zicem ! )))Nu esti singurul, de obicei le protejam de lumina prea puternica si asa ne alegem cu lungane.
Eu le-am pus p-ale mele sub 2 becuri de 8,5w cu dom, deci o sa stau cu okii pe ele si daca in ziua 3-4 continua sa se lungeasca... fuck'em, le bag d-alea fara cupola. Plm, ori se-ntaresc ori dau coltzu'. Selectie (ne)naturala.
Ce ziceai tu ca gasesti misto la Hulk? Gustul, efectul, structura, un pic din toate..?
Pai creste si pe inaltime si e si bushy cu ramificare laterala,in stil sog nu cred ca merge prea bine sa fiu sincer . mugurii is mari si cred ca de asta ii zice hulk.Mere verzi cu menta ar fi special pt mine.
Deja imi place hulk din descrierea ta, il pun pe lista.
Doar o precizare te rog: cresterea e cu multe crengi sau zici de inaltime, bud, care din ele o fac hulk?
O sa mai rafoiesc si jurnalele tale, dar ca idee eu ma uit dupa soiuri care nu fac prea multe crengi laterale, le prefer p-alea c-un main cola sanatos.
Ghivecele au capacitate de 7l ,nu am avut substrat destul si nu le-am umplut. Ar fi vreo 6 l aproximativ..Ghivecele finale fiind de 3,5L? 5? ...
Sa traiesti man!