What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Blueberry ,Amnesia Haze ;

DcSantos

Active member
:friends:
Nu neaparat una, dar sa iei in considerare cat cresc, in functie de soi, training/de cate topuri au, cum ai tinut lumina, cand ai bagat in floare, substrat/nutrienti, samd.
In experienta mea cresc agresiv primele 3 saptamani, apoi foarte putin pana aproape de final.
Eu parca sunt in zona crepusculara, de ziceti ca tineti plantele asa aproape si n-au nimic.
Si al tau tot Mars?
Eu spun ca daca arata bine/neafectate nu le mai fa supercrop. Stres inutil. Numai sa nu atinga lumina. Tu esti 2 saptamani, deci a tale mai au de crescut bine. Supercrop clar.
Dar tot e ciudat tare...

Pai asa cresc si ale mele(primele 3 sapt se intind),eu nu ma asteptam sa explodeze chiar asa tare la switch,inainte aveam leduri mai proaste si plantele nu obisnuiau sa creasca asa mult si nici hranirea nu o aveam asa bine pusa la punct. Acum cu leduri mai bune si cu o hranire mai buna am fost luat prin surprindere si de acum stiu ca tre' sa merg pe una bucata sau chiar pe 2 dar cu vegetare mult mai putina decat tura asta.Tot cu Mars si eu ca e ieftin si bun dar al meu e ala econom ,fce-4800.:joint:

DcSantos

Active member
Cred ca tot mh e si ala, da. Gandeste-te ca sunt mii de diode de 0.2w, eu pe la 10-15 cm am vazut ca le merge bine plantelor, mai aproape clar nu e cazul. Dar qsta nu inseamna ca trebuie tinute asa aproape. Optimul e pe la 20-25cm distanta, din ce observ.

La un top am vazut s-a ars putin ,asta era lipit de diode, le-am culcat cu supercropping si stau mai departe acum. Nu am cum fara sa le indoi cum ai zis si tu man. :smoker:

DcSantos

Active member
apai topul ala ars nu mai stiu pe unde e prin grow ca nu l-am gasit sa-i fac o poza si lui .

Attachments

• photo2126479.jpg
    photo2126479.jpg
    84 KB · Views: 57
  • photo2126480.jpg
    photo2126480.jpg
    95.5 KB · Views: 65
  • photo2126481.jpg
    photo2126481.jpg
    72.9 KB · Views: 69

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Apai asa se explica, alea au diode mai multe si subdimate pentru eficienta. Stai calm, pt plante e mai bine! Doar ca la drivere e mai mica eficienta, dar folosindu-le corect si tinute mai aproape de plante, ar trebui sa iesi mai bine per total. Si eu am mers tot pe fc-e tura urmatoare!

legalizeRO

Active member
:friends:

Pai asa cresc si ale mele(primele 3 sapt se intind),eu nu ma asteptam sa explodeze chiar asa tare la switch,inainte aveam leduri mai proaste si plantele nu obisnuiau sa creasca asa mult

Acelasi strain nu trebuia sa te mai ia prin surprindere. Noteaza tot, cm, litri, grade, procente, zile. Apoi notitele tale iti spun mura in gura ce ai de facut. Nu poti tine minte tot.
Fa un folder criptat daca ti-e frica de popo. Eu asa am, cu jurnale samd.

Leduri mai slabe = se lungesc mai mult la aceeasi distanta.
Lumina poate fi o unealta daca vrei.
In principiu nu lasi sa treaca de plasa pana in flower. Eu parca asa tineam minte. Si nu asa jungla ca-ti dai de treaba singur, si nici nu bati nici un record, poate doar la materie vegetala.
Pe mine genetica m-a luat prin surprindere tura asta. Mai am 15 cm pana in tavan, 3,5 saptamani.
Aveau 15-18 cm la flip si am mentinut zilnic lumina la 40...
Traim ca sa invatam.

Last edited:

DcSantos

Active member
Acelasi strain nu trebuia sa te mai ia prin surprindere. Noteaza tot, cm, litri, grade, procente, zile. Apoi notitele tale iti spun mura in gura ce ai de facut. Nu poti tine minte tot.

In principiu nu lasi sa treaca de plasa pana in flower. Eu parca asa tineam minte. Si nu asa jungla ca-ti dai de treaba singur, si nici nu bati nici un record, poate doar la materie vegetala.
Pe mine genetica m-a luat prin surprindere tura asta. Mai am 15 cm pana in tavan, 3,5 saptamani.
Traim ca sa invatam.

Eu cred ca te poate lua prin surprindere orice strain man . Fenotipurile is diferite la seminte si e prima data cand cresc Blueberry si Amnesia.Pai asa stiu si eu,eu le-am bagat in flower cand au umplut plasa pe jumatate si tot m-au luat prin surprindere. :plant grow:

Last edited:

DcSantos

Active member

Traim ca sa invatam.

Pai tot am invatat pana acum si acum la progres am fost luat prin surprindere de cat de repede cresc acum!:plant grow:

DcSantos

Active member
Practic am imbunatatit hranirea si lumina si abia acum cresc plantele mele cum ar trebui. De acum stiu ca nu o sa se mai intample din astea,haha!:headbange

DcSantos

Active member
10 sapt de viata, 3 sapt 12/12.
Cu toate ca i-am aplicat lu' blueberry un supercropping saptamana trecuta a crescut inapoi iar unele varfuri le-am indoit iar sa nu mai ajunga in lumini. O sapt au primit si mai multa hrana facand o greseala am bagat mai multi nutrienti si cand am verificat ec si ph erau destul de mari. am corectat si acum sper sa se simta mai bine.
14422c.jpg
14422e.jpg
14422f.jpg
14422a.jpg
14422b.jpg

legalizeRO

Active member
Nu vad prea multi nutrienti, iar de-acum vrea si mai mult. Poti mentine acelasi procent, doar uzi cat cere (mai mult).
Arata bine... Ea incearca sa repare stricaciunile. Trebuiesc legate inclusiv supercropurile.
Jos nu prea e aerisit . Umiditate ?
E cam ultima zi sa mai faci ceva la ea, daca vrei.

Last edited:

DcSantos

Active member
Nu vad prea multi nutrienti, iar de-acum vrea si mai mult. Poti mentine acelasi procent, doar uzi cat cere (mai mult).
Arata bine... Ea incearca sa repare stricaciunile. Trebuiesc legate inclusiv supercropurile.
Jos nu prea e aerisit . Umiditate ?
E cam ultima zi sa mai faci ceva la ea, daca vrei.
era doza dubla de nutrienti,spart fiind uitasem ca pregatisem mancarea si a doua zi am mai pregatit-o o data. Daca nu as fi schimbat mancarea probabil am fi vazut acum niste probleme man ! :))))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Stai calm. O sa fie mai rau decat crezi. Eu eram relax cand erau ale mele in stadiul ala.. si tot am mai avut de legat la ele si de facut loc pe inaltime ca sa le duc la capat.

DcSantos

Active member
Stai calm. O sa fie mai rau decat crezi. Eu eram relax cand erau ale mele in stadiul ala.. si tot am mai avut de legat la ele si de facut loc pe inaltime ca sa le duc la capat.
Pai de asta is ingrozit si abia astept sa termin cu tura asta ,o sa recoltez cel mai rapid posibil probabil...

DcSantos

Active member
zici de ultima tura cand ziceai ca ai ajuns la 10 cm de led ,nu ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Am ajuns si mai aproape putin.. da. De atunci am mai scos filtrul sa mai castig vreo 20 cm si tot sunt la 10 cm sau mai aproape unele topuri..

Latest posts

Latest posts