DcSantos
Active member
:friends:
Pai asa cresc si ale mele(primele 3 sapt se intind),eu nu ma asteptam sa explodeze chiar asa tare la switch,inainte aveam leduri mai proaste si plantele nu obisnuiau sa creasca asa mult si nici hranirea nu o aveam asa bine pusa la punct. Acum cu leduri mai bune si cu o hranire mai buna am fost luat prin surprindere si de acum stiu ca tre' sa merg pe una bucata sau chiar pe 2 dar cu vegetare mult mai putina decat tura asta.Tot cu Mars si eu ca e ieftin si bun dar al meu e ala econom ,fce-4800.
Nu neaparat una, dar sa iei in considerare cat cresc, in functie de soi, training/de cate topuri au, cum ai tinut lumina, cand ai bagat in floare, substrat/nutrienti, samd.
In experienta mea cresc agresiv primele 3 saptamani, apoi foarte putin pana aproape de final.
Eu parca sunt in zona crepusculara, de ziceti ca tineti plantele asa aproape si n-au nimic.
Si al tau tot Mars?
Eu spun ca daca arata bine/neafectate nu le mai fa supercrop. Stres inutil. Numai sa nu atinga lumina. Tu esti 2 saptamani, deci a tale mai au de crescut bine. Supercrop clar.
Dar tot e ciudat tare...
Pai asa cresc si ale mele(primele 3 sapt se intind),eu nu ma asteptam sa explodeze chiar asa tare la switch,inainte aveam leduri mai proaste si plantele nu obisnuiau sa creasca asa mult si nici hranirea nu o aveam asa bine pusa la punct. Acum cu leduri mai bune si cu o hranire mai buna am fost luat prin surprindere si de acum stiu ca tre' sa merg pe una bucata sau chiar pe 2 dar cu vegetare mult mai putina decat tura asta.Tot cu Mars si eu ca e ieftin si bun dar al meu e ala econom ,fce-4800.