What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Blue Mystic Nirvana

cmnbs

Active member
Deci cam dupa 3 saptamani au aparut florile. As zice ca e ok...

Pentru mine nu e deloc ok, sunt in ziua 24 de când programul de lumină este 12/12. deci aproximativ 3 săptămâni.Primele firicele au apărut după aprox 10-11 zile de la switch, asta inseamnă că sunt cam în săptămâna 2 de flower efectiv,corect?!
Mi se pare că e puțin întârziat flowering-ul, încă.

looks sativish...

Arată a' dracu' de sativa, cel mai îndrăcit stretching pe care l-am întâlnit(cred că s-a triplat în lungime).

cmnbs

Active member
Baga o plasa scrog si mai coboara lumina.Eu cand cresteam la bec deala il tineam la maxim 10 cm de planta
Da' eu nuj cum ai tras tu concluzia că becul ăla ar fi mai departe de 10 cm de topurile care pot fi tinute la o distanta optima?!Spun asta pt că e o plantă vegetată 30+ zile,asa ca e suficient de mare/extinsă în asa fel încât cu nici un fel de tehnică de training nu ai putea ține absolut toate topurile la o distantă optimă.Singura solutie fiind rotirea ghiveciului la anumite intervale de timp, astfel toate topurile să beneficieze de o intensitate luminoasă mai ridicată.
P.S.: Nu cred că varianta SCROG ar fi otimă pt un bec cfl150w cu reflector,poziționat orizontal. Așadar planta mea are topurile centrale mai scurte iar cele marginale puțin mai inalte,astfel "inconjoară" becul.

Zi mersi, Sativele mele arata a indice :huggg:

Coae, eu vroiam o indica/hibrid cu fenotip de indica/short. Da' cum gura ta cam pocită:biggrin: a dat-o pe pagina de mai 'nainte din threadul ăsta cum ca mi-ai dori un haze ceva ...s-a adeverit, băgami-aș să-mi bag:moon:. Bine haze poate nu e pentru că nu are strainul așa ceva în genetica lui, zic "poate" in ideea în care, vorba lu' Explo', dracu' stie ce pulpa mea mi-au pus ăia în pachete.
În final sunt îngrozit că, în sfarșit am găsit si eu pe ********** informația cum că soiul are un fenotip sativa care poate dura pâna la 75+zile.Oricum aș da-o îi belită...:dance013:

Last edited:

gganjaabwoy

Active member
Mi s-a parut mai sus becu din poza.Poti baga o plasa scrog si sa mai suplimentezi lumina cu niste leduri in jurul cfl-ului...sau baga un hps daca ai...sau si mai bine lasa asa daca tie iti convine:tiphat:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Sau zici ca e haze. Bine ca e sanatoasa.
Chiar ma intrebam: voiai indica pentru ca termina repede, sau pentru canapea (adica sa vezi si tu linistit un Tinkerbell sau un StarTrek seara)?

L.E. Ma uitai putin la ce au mai crescut altii si intr-adevar, nu seamana. Totusi, daca e un soi cu mai multe fenotipuri, cine stie, poate o sa iasa cea mai tare Blue Mystic ever! Parca vad ca o bagi in reveg...

gganjaabwoy

Active member
CMNBS eu zic sa iei o clona de pe acum...pana termina asta iti prinde radacini,revegeteaza si mai ai timp sa faci si o tufa...si daca i ceva nemaipomenit o bagi in flower in loc la asta...daca nu o bagi la tocana ca jtm si sandel:))

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Le-o fi facut tocana la nervi. Am gresit de am divulgat reteta aia secreta :)

gganjaabwoy

Active member
da...datorita gurii tale mari va urma o explozie de tocanari aici pe ic...se lasa growerii de cumparat vaporizatoare si se apuca de cumparat ceaune:laughing:

gganjaabwoy

Active member
frumos...mai frumos era daca si planuiai asta:))

uite cum mi-a aratat mie blue mystic la 9 saptamani de floare...acum poate am prins eu un fenotip mai indician
picture.php

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@ganja: Ma, tu tii cu Sandel...
Maximul teoretic la soiul care (crede el ca) il are este de vreo 11 saptamani.

Avaible

Member
Udarea incorecta sau deficitara, schimbarile bruste de mediu, curentii de aer, netratarea cu o substanta fertilizatoare, atacul insectelor sau al bolilor pot cauza probleme diferitelor specii de plante de apartament.
Simptome si posibile cauze:
Pierderea frunzelor
- schimbari bruste de temperatura
- socul transplantarii
- schimbare brusca a intensitatii luminii
- udare abundenta
- planta nu primeste lumina suficienta
Frunzele se usuca pe margini
- udare necorespunzatoare sau cu apa nepotrivita pentru plante
- expunere la curenti de aer rece
- planta e atacata de insecte daunatoare
- tratare in exces cu substanta fertilizatoare
- pamantul nu are pH-ul potrivit
- poluarea din aer
Frunzele isi pierd culoarea normala
- udare abundenta
- planta nu e tratata cu o substanta fertilizatoare
- atacul insectelor
- expunere necorespunzatoare la lumina
Frunze patate
- udare abundenta
- arsura datorata amplasarii in plin soare
- diferite boli (infectie fungala, mai ales daca plantele stau intr-un mediu cu multa umezeala)
- poluarea din aer
Planta nu infloreste
- lumina si udare insuficienta
- tratare in exces cu o substanta fertilizatoare
Bobocii cad inainte de a se deschide
- fluctuatii de temperatura
- expunere la curenti de aer
- lipsa de umiditate atmosferica
Pete argintii sau rosiatice pe frunze
- prea mult soare direct
Pierderea treptata a frunzelor (frunzele de jos se ingalbeesc si cad)
- udare din abundenta (care a dus la putrezirea radacinii)
- udare insuficenta
- lumina insuficienta
- planta nu e tratata cu fertilizator
Lastarii noi se ofilesc
- udare insuficienta sau in exces
- tratare in exces cu o substanta fertilizatoare
- mediu prea uscat, rece sau cald
- expunere in plin soare
Toata planta s-a ofilit
- udare insuficienta
- tratare in exces cu fertilizator
- expunere la temperaturi scazute
- udare in exces, mai ales in lunile de iarna cand plantele intra in perioada de repaus si nu mai au nevoie de atat de multa umezeala.
Frunzele noi sunt mici si galbene
- lumina insuficienta
- planta nu e tratata cu fertilizator
- pamantul este prea uscat
Frunzele cad in continuu, iar cele noi sunt mici si curbate
- atingerea frunzelor cu vapori de substante de curatare
- poluarea din atmosfera
- infestare cu afide sau paduchi de plante
Pete mici, albe pe frunze
- infestare cu paduchi de plante
Zone albicioase rotunde sau ovale pe tulpini
- infestare cu cosenile
Zone lipicioase de frunze
- afide
Denivelari mici, maronii, pe tulpina si frunze
- rugina (cauzata de frunzele moarte si florile trecute lasate pe planta)
- grad mare de umiditate
- slaba circulatie a aerului
Pete maronii sau galbene pe frunze
- boala care apare daca lasati apa sa stea pe frunze
- udare cu apa rece (folositi numai apa la temperatura camerei atat pentru udare cat si pentru stropire si asigurati-va ca foliajul s-a uscat inainte de lasarea serii)
Planta este mica, nedezvoltata
- tratarea in exces cu substanta fertilizatoare
- udare insuficienta sau in exces