What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Blue Mystic Nirvana

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu e o tragedie ca nu arata semne de flower dupa 11 zile, dar ar fi bine sa te asiguri ca timerul functioneaza si e setat corect. Am mai intalnit cazuri cand plantele erau in flower doar in mintea growerului. :))

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Pai aia zicea si explo, o visezi inflorita. Important este ca arata excelent, o sa infloreasca acusi (o saptamana, maxim doua, desi nu cred). Totusi, ai vazut ca planta asta poate sa aiba si 80 de zile de flower, deci esti ok.

cmnbs

Active member
@jtm Eu nu cred că explo facea vreo aluzie cum că eu aș visa planta inflorită și nu stiu unde ai găsit tu bluemystic vândut de nirvana cu 80+zile de flowering?!

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nu man, glumeam. Am vazut specificatia de flower de pana la 11 saptamani (9-11 posibil pe baza rapoartelor), da' nu pot sa pun link-ul ca il modereaza explo. Asadar esti ok. Citez:

Nirvana Seeds - Blue Mystic
Blue Mystic ist speziell selektiert worden für ihre sanft-hellblaue Farbtöne, die ungefähr in der Mitte der Blühezeit auftreten. In der Art ihres Wuchses gleicht sie am meisten der Northern Light, dazu hat sie aber noch die Anziehungskraft ihrer bunten Erscheinung und ihren zarten Nachgeschmack von Beeren. Verglichen mit den meisten anderen Sorten hat Blue Mystic die ganze Wachstumsphase hindurch einen neutralen Geruch.

Ertrag: 400 - 500 g/m² (SoG)
Wirkung: Stoney
Höhe: Klein
Blütezeit Indoor: 9 / 11 Wochen

cmnbs

Active member
NRS Blue Mystic

Nirvana Blue Mystic was especially selected for its soft blue hues, which appear roughly halfway into flowering. Blue Mystic grows in a very similar manner to Northern Light, showing all the desirable qualities of that marijuana strain, with the added appeal of its own colourful appearance and the faintly berry-like aftertaste of its smoke. Compared to many other marijuana strains, Blue Mystic maintains a neutral smell while growing.

Standard / Feminised: Standard
Flowering Time: 7 - 9 Weeks
Enviroment: indoor
Autoflower: No

P.S.: Ori sunt eu nebun,ori tu,ori Sandel?!

lumion

Active member
Oricum ai da-o neamțul are dreptate, probabil că depinde și de ce lumina dai plantei, păpică, cum o stimulezi, ...Neamțul prefera lent și bine iar după 11 sapt este ciocan :peacock:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
NRS Blue Mystic

P.S.: Ori sunt eu nebun,ori tu,ori Sandel?!

Pe Sandel suntem siguri. In rest, totul e relativ, inclusiv descrierile, din cate se pare. Hai ca aflam acusi.

@lumion: sa speram ca aia care au alcatuit referinta germana sunt fani vw: stii, mai o noxa, mai un flowering time, oameni suntem, supusi greselii...

gganjaabwoy

Active member
Mie blue mystic-ul de la ultimul grow mi-a inflorit dupa 7 zile de 12/12 iar la 70 de zile de 12/12 a fost gata.Eu zic ca esti in tema.Am observat ca "fortezi" intrarea inflower daca le dai inainte vreo 2 zile de intuneric.(era cand dupa 3 zile de intuneric le scoteam cu flocii pe ele)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu nici nu am avut blue mystic, si mi-a inflorit repede.. :D
Cand infloreste o inflori, poate merita asteptarea asta extra. Sau poate e altceva in pachet, ca am mai auzit cazuri la nirvana si alti "breederi" low budget, cand ceva nu e in stoc, se baga in ambalajul ala altceva. Ca oricum "growerii" care cresc asa ceva is de obicei ca sandel, si nu ajung sa bage de seama ca e vreo problema cu ce era in plicul cu seminte.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Auzi, oi avea vreun Haze. Acu, fara suparare, da' asa as rade sa te vad in saptamana 14 :tiphat:

cmnbs

Active member
Oricum ai da-o neamțul are dreptate, probabil că depinde și de ce lumina dai plantei, păpică, cum o stimulezi, ...Neamțul prefera lent și bine iar după 11 sapt este ciocan :peacock:

Nu are nici o dreptate nici un neamț.Cu siguranța conteaza tipul/intensitatea sursei de lumină. Nu contează "păpică" cu siguranța,cel puțin nu atâta timp cât planta nu arată semne ca ar avea carențe sau adaosuri excesive de nutrienți.Nu văd cum as putea stimula o plantă?! ...adică sa-i fac Laba?sau cum?
Cât despre neamțu' ala care vrea sa fumeze o indica inflorită 11 săptămani,îi urez sa o fumeze linijtit și poti sa i te și alaturi,eu unul nu o vad nici o variantă rentabilă și nici prea placută(efect).

gganjaabwoy

Active member
@cmnbs daca tot esti fan indice iti sugerez 2 soiuri pentru viitoarele grow-uri
1.Bull Shark-The BullDog Seed
2.Black Russian-Delicious Seed

...asta daca nu le-ai incercat deja.

cmnbs

Active member
@gganjaabwoy Multumesc pentru sugestie.Nu sunt "fan" indice,dar nici atât de retard să încerc să cultiv 100%pure sativa sub bec cfl pe un sfert de metru pătrat și pe o inaltime sub 1m