What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Bagseed outdoor 2014

I

imajestic

nu stiu cum ### vorbesti tu de over fert afara in fine

Last edited by a moderator:
nu stiu cum ### vorbesti tu de over fert afara in fine

eu vorbeam de over-fert la ghiveci cu plante mature, nu afara. si m-am gandit eu asa in sinea mea ca daca alea mature fac figuri atunci si seedlingurile ar face la fel. whatever. informatia mea e mai veche. poate s-au reglat de atunci si pana acum.

Last edited by a moderator:
G

ganja_ss

salut din nou,am pus ieri 3 seedlings de 2 cm afara intr-o mini sera improvizata ,si dupa o ora a inceput ploaia si frigul asta nenorocit,cat timp ploua nu pot ajunge la ele din cauza terenului accidental,credeti ca au supravietuit ? sau vor supravietui inca cateva zile pe frigul asta avand ca sunt in mini sera improvizata? stau in zona de munte si e frig noaptea

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Fiind mici se poate intampla sa le omoare frigul, insa sunt destul de rezistente de fel aceste plante, ar trebui doar sa stagneze din cauza frigului.

G

ganja_ss

ar fi bine sa nu le omoare ,ma gandesc ca seara o sa ajute si n-o sa fie la fel de frig ca afara,macar cu 2-3 grade...stiam ca sunt rezistente de fal dar a scazut temperatura pre dintr-o data si de aceea ma ingrijoram

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Canepa salbatica acum incolteste si incepe sa creasca, neprotejata , sub ploaie si batuta de vant ...

G

ganja_ss

stiu asta,am pus si niste canepa in paralel,aruncata pe un camp sa vad cu evolueaza ,crezi ca sera ajuta macar putin?

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
O ajuta chiar mult, pentru ca o fereste de apa rece si de vant. Incearca sa vezi lucrurile altfel : daca rezista si se dezvolta chiar in perioada asta rece, sunt sanse mari sa fie o planta puternica. Daca se prapadeste inseamna ca nu e menita sa creasca outdoor :biggrin:

G

ganja_ss

asta cam asa e hemp,o sa merg zilele astea dupa ce da un pic soarele sa vad ce si cum si va ma tin la curent

G

ganja_ss

am reusit sa ajung azi ,m-am murdarit tot dar a meritat,toate sunt in viata si o duc bine,chiar au crescut putin cu tot cu frigul asta ,in mini sera erau 10,5 grade si afara 6-7 cam asa,zilele astea mai duc vre-o 20-30 ,sa umplu sera:),problema e ca pe langa alea 30 mai sunt o gramada la germinat de vre-o 5 zile si nimic,sunt f umflate dar nu s-au crapat inca,am folosit metoda cu smirghelul,am facut un tub dintr-un smirghel fin ,le-am bagat acolo si le-am agitat de cateva ori,a-si putea sa le ajut in alt mod?...ceva sugesti?

G

ganja_ss

hmm..ma gandeam ca asta o sa zici,si in legatura cu ingrasamantul,mai tarziu cand sunt mai mari peste 3-4 saptamani ,pot sa le dau ceva din supermarketuri? pt plante verzi sau ceva de genu? ce npk ar trebui sa urmaresc? nu am bani sa iau de pe net....din pacate

sanducu

Active member
salut ganja_ss si mult succes cu grow-ul. daca cele duse in sera le mai ai inca in pahare/ghivece eu zic sa te uiti pe forum de niste retete de pamant pt out si sa faci vreo 10 gropi umplute cu pamant bun. ingrasamantul lichid ce se da indoor nu prea face mare diferenta out, mai ales daca vine si o ploaie dupa ce ai hranit tu. sau daca nu ai bani pt toate acele ingrasaminte la sac, imprumuta si tu 50-100 de lei si ia pamant de flori obisnuit si perlit, amesteca-le cu solul local si cu niste gunoi uscat(sigur gasesti), afaneaza bine si ceva-ceva tot o sa scoti. asta daca chiar vrei sa te ocupi real de un outdoor. n-are rost sa duci asa multe plante, si eu am mai crescut din bagseed si cu 20 de plantute mici la inceput de care sa te ocupi chiar si mai rudimentar tot ar trebui sa ramai macar cu cateva sute de grame. si in plus daca locul tau de out e asa safe sa poti improviza sera acolo ar trebui sa te poti ocupa serios de vreo 5-10 femele pe care sa le faci mai mari decat de foarte multe plante mici. bafta multa si sa fie un outdoor reusit. numai bine! :tiphat:

G

ganja_ss

salut sanducu ms de sfat,locul e safe dar sera e la distanta mare de locu unde o sa fie plantate,deocamdata am 12 plantute o duc bine dar tot ninge,si nu este bine deloc,in sera este foarte cald ,afara erau 15-16 grade si in sera 32 si umiditate 90% sau si mai mult, nu mai stiu exact ,inca n-am apucat sa le vizitez,mai am inca 2 de pus in sera zilele aste cand imi permite vremea si mi-au mai germinat inca 6 ,deci am ajuns la 20 si planuiesc sa ma concentrez asupra lor odata ce o sa permita vremea,restul o sa le plantez direct in pamant,ce o fi o fi,ele o duc bine deocamdata dar ma gandesc ca odata ce o sa creasca temperatura afara o sa fie cuptor in sera ,ma gandeam sa fac 2 pereti ai serai din plasa si deasupra celofan,sper sa scada temperatura ....la 32 grade aratau f bine desi cred ca este cam mult,ceva ideei? ce asi putea sa fac,imbunatatiri?

G

ganja_ss

salut baieti am o mica intrebare, unu dintre seedlinguri s-a rupt cumva de la jumatate,am uitat sa fac poza dar mi-am incercat talentul in paint,s-a rupt de 3 zile si de atunci a tot crescut,este o sansa sa se intareasca zona afectata,sa isi revina pt ca este mai subtire decat restul tulpinei dar totusi este in viata.....astept raspuns:ying:

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
acopera-o cu grija cu pamant ruptura sau prinde-o cumva cu o atela si ar trebui sa isi revina daca inca e in viata.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca ii merge bine plantei, da, se va intari, dar trebuie sustinuta pana atunci, si fiind expusa e mai usor sa o ranesti pe viitor. cea mai buna varianta e sa o ingropi in pamant si asa nu mai exista riscul s-o rupi dupa daca faci operatiunea de tranplant cu grija.

Latest posts

Latest posts