What's new

Αυτόματες Λεμονόκουπες των 60 ημερών-DNA Genetics

LegacyTron

Member
Τώρα θα πάω να το πετάξω στο δικό σου νήμα χαχαχαχαχαχ σκαλωμένος ήμουν ρε συ τι να κάνω....

πάρε κι εδώ... η δική σου συλλογή βέβαια είναι καλύτερη δεν το συζητώ ~! το μωβ είναι φουτεράκι με κ00κ00λ@ ! :D

IMAG1245_zpseabda8d6.jpg

LegacyTron

Member
Λοιπόν! Η Μεσσαλίνα εκόπη! Θα την άφηνα να φλασάρει , αλλά εκόπη για 3 λόγους αφλασάριστη!

α. 90% θολά, 5% καφέ, 5% λευκά
β. Χαμηλό EC, το πολύ 0,9-1,0. και..
γ. Σημαδάκια μπανανίτσας! Ε μόλις το είδα...ΦΡΑΠ!
όπως τα ψαλίδιζα, είδα 3-4 μπανανάκια....Νταξ δεν πειράζει...υπολογίζω να δώσει κανα 30γραμμο....Φωτό δεν έβγαλα, το έχω κρεμασμένο τώρα, θα το ποστάρω ξερό!

Έπεσε ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ, LST ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ και 12/12 όπως έλεγε ο κατασκευαστής γιατί μερικά δεν λεγανε να πάρουν πρέφα..όλο "λουλούδι" αλλά παπάδι 0. Με το που έπεσε το 12/12 πήρε φωτιά ο κώλος τους!!!
Και.....μείνανε λοιπόν η πριγκίπισσα του Σαλέρνο και οι 3 φιλενάδες της.....

Για παμεεεεεεεεεεεεε

IMAG1253_zps35f27617.jpg

IMAG1254_zps0d346930.jpg

IMAG1255_zps904e3e0c.jpg

LegacyTron

Member
LST με αγριάδα όχι αστεία

κάτω
IMAG1256_zps3af33c88.jpg

και πάνω
IMAG1257_zps5628a355.jpg

δεξιά
IMAG1258_zpsc30f4bdb.jpg

IMAG1259_zps21aba120.jpg

ΛΥΓΙΖΟΥΝΕ ΚΟΡΜΙΑ ΛΕΜΕ
IMAG1260_zps7b85e69c.jpg

LegacyTron

Member
Και τα πίσω κορίτσια μας!

IMAG1261_zpsc0064284.jpg

άτσα η Σαλερνα πριγκιπέσα εδώ
IMAG1262_zps95360704.jpg

IMAG1263_zpse334b642.jpg

πΑνοΡαΜικΗ
IMAG1264_zps51393dce.jpg

L

letis

η αλλαγή από 18/6 σε 12/12 μπορεί να τα κάνει ερμαφρόδυτα τα αυτόματα. μου συνέβη στο τελευταίο grow στο white widow λίγο πριν το κόψω. τα 2 ψηλά πίσω πάντως είναι πολύ εντυπωσιακά.

LegacyTron

Member
Λοιπόν...μακρά απουσία λόγω βαριάς δουλειάς, ελάχιστες εξορμήσεις, την πατρίδα ΔΕΝ τουλάχιστον μέχρι Χριστούγεννα. καλά να' μαστε....

Το κομμένο πριν 3 βδομάδες περίπου
picture.php

έδωσε 40 γρ. πολύ φρουτώδους κατάστασης. Ίντικα κι αυτό, μετά το 2ο τσιγάρο δεν κάνεις πολλά. Νταξ ελπίζω τα άλλα που τα έχω αφήσει περισσότερο χρόνο να δώσουν κοκκάλωμα παρόμοιο με του Μπαμπλίσιους, δηλαδή στο ένα τσιγάρο θάνατο χωρίς να σηκώνεις αντοχή ιδιαίτερη, γιατί από γεύση και μυρωδιά είναι πολλά υποσχόμενο το σταφύλι. Θα με τρελάνει η φρουτίλαααααααααααααααααααααααααααα!!! Πολλά credits στον φίλο που με μύησε στο κρουτόνιο + κοκοφοίνικα ενισχύει γεύση, ένταση και απομακρύνει τις παθογένειες!!

Τέλος με τα αυτόματα. Ίσως και με τις ίντικες.

Θα δω τι θα κάνω....πολύ χαρούμενος με το γκρόου, πραγματικά πέρα από αυτά που περίμενα, ίσως και το Bloombastic να έκανε την δουλειά του. Αν αυτό δηλαδή έβγαλε στις 65 μέρες 40 γρ, τα άλλα τι θα δώσουν που μείνανε μέχρι τις 90 κι είναι 3 φορές πιο φουσκωτά χεχεχεχεχεχεχεχεχε!! θα τα βάλω στο φλασάρισμα τα κορίτσια μια βδομαδούλα ξεκινώντας από σήμερα... Δεν νομίζω να χρειάζεται παραπάνω μιας και πάντα έπαιζα σε 0,8 EC το πολύ. Θα τα αφήσω να κάψουν ότι πράμα έχουν μέσα τους. Σκέφτομαι ότι ίσως η περικοκλάδα με το ΛΣΤ σοβιετικού τύπου να θέλει μια βδομάδα ακόμα με λίπασμα αλλά το παλεύω ακόμα πως να το κάνω κι από την άλλη έχω στο νου μου πως είναι κι αυτή προς το τέλος της μιας και ρίχνει τα φαν φύλλα κάνοντάς τα κίτρινα . Τα μικρά φύλλα στα παπαδάκια και στις κλάρες είναι πράσινα και τα κρατάει, τα άλλα τα ρίχνει. Τα παπάδια είναι παραπάνω από ικανοποιητικά σε μέγεθος και σφίξιμο για αυτό που είναι το φυτό + σε σχέση και με το πως αναπτύχθηκε συγκρινόμενο με τα άλλα.

Περισσότερα το βράδυ που θα ανάψουν τα λαμπιόνια και θα βγάλω φωτό! Πείτε καμιά συμβουλή στο μεταξύ...Τι να το κάνω αυτό που έχω τραβήξει; να το βάλω κι αυτό στο φλας μαζί με τα υπόλοιπα;

Η λύση να ποτίζω τα 2 με το λάστιχο και τα άλλα 2 με λίπασμα κανονικά μέσω βίλμας είναι λίγο βλάχικη και δεν ξέρω κατά πόσον θα γίνει σωστό φλας έτσι (ΡΗ βρύσης 7,φεύγα εναντίον ΡΗ υδροπονικού 5,8). Ισχύει αυτό ή το μυαλό μου κάνει νούμερα; Τι έχετε να προτείνετε; Αν πάνε όλα μαζί φλας, κόβονται σε μια βδομάδα. Αν όχι, 2 σε 7 μέρες, κι άλλα 2 σε 14 και έκλεισε το μαγαζί μέχρι Σεπτέμβρη.

LegacyTron

Member
90 μέρες συνολικά part 1

90 μέρες συνολικά part 1

Λοιπόν παίδες!!

Φτάνουμε στο τέλος!!! κατά τις συμβουλές του γκάντζα3 τα έβαλα όλα στο φλας και θα κοπούν όπως είπαμε πιο πάνω, 2 σε 7 μέρες και τα υπολοιπόμενα 2 σε 14. δεν σπάμε κεφάλι με λιπάσματα πλέον. Νεράκι μόνο, ΡΗ στο 5,8 και πάμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

picture.php

picture.php

korfi
picture.php

picture.php

picture.php

LegacyTron

Member
90 μέρες συνολικά part 2

90 μέρες συνολικά part 2

Θα κόψω την κοντή υδρογονοβόμβα και το αριστερά που κιτρίνισε καλά στις 7 μέρες και το πίσω δεξιά μαζί με το άνω κάτω παρτάλι ΛΣΤ σοβιετικού τύπου σε 14. ΕΝ_ΤΖΟΫ

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

locoezon

Member
Δεν πειραζει γι'αυτο που αφησες πισω Τρον! Ο Σεπτεμβριος απεχει λιγες ημερες ! Καλα πιωματα να εχεις,απολαυσε το καλοκαιρι σου και γεμισε μπαταριες για τον χειμωνα που ερχεται αγορινα!

:tiphat:

antartist

Member
Φιλαράκι καλή δουλειά. Σήκωσαν τα αυτόματα πολύ φούσκωμα...
Και το μπλουμπάστικ κανει δουλειά. Κι εγώ όταν το είχα δοκιμάσει είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος.
Για τα άλλα μη μασάς, χρωστάς κόσερ!
Λίγο αποκαρδιωτικό να μην επισκευτείς καλοκαιράκι την πατρίδα αλλά ελπίζω και αυτό να έχει τα καλά του.
Καλή δυναμη με την δουλεια και καλο υπόλοιπο...

LegacyTron

Member
α).Τελικά παίδες δεν έκοψα τίποτα. Τα φλάσαρα όλα μαζί 11 μέρες τώρα σερί. Τις πρώτες 7 μέρες έφαγαν 4 ποτίσματα κι άλλα τόσα τις 4 τελευταίες, καθημερινά. 30 λίτρα σε κάθε πότισμα τραβάει το κρουτόνιο και την 2η μέρα είναι η γλάστρα ελαφριά σαν το φελό τόσο που ρουφάνε! Λέω να μην ποτίσω άλλο μιας και Τετάρτη πέφτει ψαλίδι.

β). Με τρώει το Northern Light #5 x Haze ή Silver Haze #9 feminized και τα 2 από Sensi γιατί δεν έχω όρεξη να ξεπουπουλιάζω αγόρια (αλλιώς θα έβαζα του mR. Nice) κι αν δεν κάνουν πάνω από 3 τζέρμινέιτ έλεγα να συμπληρώσω με Bubblelicious της Νιρβάνας που με έστελνε για ύπνο επιτόπου, λόγω του ότι με πιάνουν κάτι αυπνίες από την υπερένταση κι έτσι με το ξενύχτι της δουλειάς....

γ). Καλές οι ίντικες αλλά τώρα τελευταία ρουφάω κ καμμιά σατίβα που κ που για να σπάει και με σκαλώνει το ασήμι γερά!

Bluesdude

Member
Έχω κάτι γαμάτα Neville's regular αν ψήνεσαι να ανέβεις άμστερνταμ :) Ανέβα ιδίως κατά το τέλος του μήνα να δοκιμάσεις και τη μαμά :D

LegacyTron

Member
οι σατίβες που έλεγες ξεχάστηκάν??

picture.php

όοοχι!! Τούτο μόλις κατέφτασε και μπήκε στο χαρτοπετσετίδι! Και μετά βλέποντας και κάνοντας! Αν από τα 5 κάποιο δεν βγει, έχω κι ένα σπόρι Κόσερ στο ψυγείο! Για καθαρές σατίβες 100% βλέπε Μαλάουι, ενδέχεται να τις πολεμήσω όταν κόψω τούτα. Μπορεί μες στο καταχείμωνο να δουλέψω DWC για να μην σκέφτομαι το νερό καθόλου και να την δουλέψω μόνο με απεσταγμένο....θα δούμε....

Προς το παρόν τα αυτόματα πετσοκοπήκανε από Τετάρτη, και γέμισε η πολυκατοικία. Από 8 ορόφους τα στρίμωξα σε 5 στην μικρή ντουλάπα, γιατί μπήκε σε λειτουργία το μεγάλο "καθίκι". Θα τα βάλω στα βάζα σε κανα δυο μέρες τρεις όταν σιγουρευτώ για την κατάστασή τους. Δεν δώσανε πολύ όμως...πολύ μούρη και φάση και φουσκωμα ψεμματάκι εντελώς. Πολύ φοξ-τέιλ και τα συναφή, ίσως και λόγω θερμοκρασιών. Πάντως αν δεν ρουφάγανε και το μπλουμπάστικ τι σκατά θα δίνανε αν είναι δυνατόν....Θα φτάσει, δεν λέω, αλλά νταξ....ας δούμε σε κανα μηνα τι θα λέει. Αυτό που είχα κόψει παντως σκάει νταξ, παρ' όλη την "αγουρίλα" του, αλλά κλάιν, ΣΚΑΝΚ ΝΤΟΟΟΥΥΥΝΤ! (τι δεν θα ευλογήσουμε και τα γένια μας? χεχεχεχε)

@blues: ωραίο μπλογκ! αν ανέβω θα σου πω αλλά ακόμα δεν έχεις ποστ για ΡΜ άτιμε!

Πριν το ψαλίδι

Latest posts

Latest posts