As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Minden másnap kapják a tápos esővizet. Dutch formula grow, bloom, Micro. A hollandok kifelejtették belőle a magnéziumot, de mivel kevertem a közegbe átültetéskor keserűsót, gondoltam jó lesz. A nagyobbik hamarabb megette, így mutatta is a hiánytüneteket. 2-4 ágon jelentkeztek, amiken a rajta lévő virágzat nem igazán örült.
Azóta minden tápos locsoláskor adok még hozzá 0.5 g mgsot literenként.
Ami a permetszert illeti, próbáltam távol tartani a növényektől, de azért egy zacsi mospilant rányomtam még vegben..
Most, hogy belegondolok, a tünetek akkor kezdődtek, mikor átálltam a virágzásra írt adagolásra. Kevesebb micro, grow és több bloom. Lehet, hogy megint én leszek a hülye?
Penésszel eddig ritkán találkoztam, kukacot viszont rengeteget kiszedtem már belőle. Fura, mert a night queen-ben elvétve találok egy-kettőt, ez meg tele van velük.
A magnézium hiányból már felépült, de rendesen vissza fogta a fejlődést.
Nem szeretném ezeket is idő előtt leszedni, így inkább minden nap kaszabolom és dobálom ki a jobbnál jobb bugákat. Tököm kivan már az éretlen gandzsával.
Whip, ha neked volt már night queen, megmondanád mikorra lett kész?
Így festenek jelenleg. Szerencsére már egyre kevesebb virágot kell levágni/kivágni. Amit tudok, megmentek, hogy legyen seteménybevalau is. Eltettem pár kukacos bugát, hogy tudjam, ki az ellenség. Talán vérlepkéket nevelek belőlük, amik felfalják a saját fajtársaikat, vagy öngyilkos merénylők lesznek jövő nyárra. Ez még a jövő zenéje, de a kukacprojektet is dokumentálni fogom.
Pár napja már az éretlen, kiszáradt night queent szívogatom, de minden egyes cigi után csak csalódottabb vagyok, mert a hatás inkább sativas. Azt se tudom, mikor téptem be utoljára úgy igazán cigitől, szóval ezek kurva élet, hogy normálisan be fognak érni. Ha addig élek is.
Na így a végére sikerült megbizonyosodni, hogy melyik-melyik. A sötét levelű, színes virággal lesz a Bubba Island Kush, a zöld a NQ. Fingom sincs mennyi idő kéne még nekik. Talán a kush hamarabb kész lesz.
Van, volt és lesz is. Igaz, egyre kevesebb, meg amennyit már kidobáltam, nem számít.
A felső virágzat már kezd egész szépen csillogni és ha lekaszabolhatnám pár napon belül, az alja mehetne fólia alá.
Na mindegy. Töltögetem a képeket, azt majd valaki szóljon már, hogy eljött az idő, eddig és ne tovább, vagy valami.
Ha ez után sem fog lerohadni a maradék guba, mázlista vagyok. A biztonság kedvéért már fólia alatt van. Elég rosszul viselte a hideget, ellenben a night queen-el. Neki meg sem kottyan a mínusz 5.