What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Autoflower/LED project

LegacyTron

Member
όχι νομίζω το πάει μέχρι 296 βάτ. Μια χαρά τα φυτά λέτις! Περαστικά και πάλι φίλε! Pineapple Express και αφγανός μου φαίνεται είναι καλά προγραμματισμένα και ανταποκρίνονται σωστά! Είμαι περίεργος αν το Pineapple Express μοιάζει με το Pineapple Chunk. Με βάζεις σε πειρασμούς^^

ΓΚΟΥΝΤ ΤΖΟΜΠ ΜΠΡΑΔΕΡ.

panas1

Member
θα γυρίσουν και τ αλλα λετι..
τα επηρέασε η αλλαγή φροντιστή :D

tjo

life gardener
Veteran
..και αν δε γυρίσουν θα τα γυρίσεις εσύ:biggrin:
12ωρη σταθερή αξία! όλα καλά θα πάνε,αφού είσαι εσύ καλά:comfort:

ganja3

Member
το λίπασμα τί σχέσει έχει με το αν θα ανθίσουν ???
ούτε το 12/12 θα κάνει διαφορά την στιγμή που σου δείξαν φύλο .
τώρα με τα αυτόματα που μπερδεύτηκαν με φωτοπεριόδου για να δώσουν την ποικιλία , εάν έχουν και τέτοιο θέμα δεν ξέρω .. κάθε μέρα θα μαθαίνουμε και κάτι .
ίσως συμπάσχουν μαζί σου και δεν φταίει τίποτα άλλο ,, μίλησέ τα λίγο . πες τα ότι είσαι καλά να πάρουν τα επάνω τους .:huggg:

L

letis

το λίπασμα τα καθυστερεί. τα μπερδεύει και συνεχίζουν την κάθετη ανάπτυξη. πως δεν παίζει ρόλο..
και το ότι δείξαν φύλο δε σημαίνει ότι ανθίζουν. και τα αυτόματα μπαίνουν σε preflower κατάσταση αλλά για πολύ λίγο. και συνήθως αυτό συβαίνει τις βδομάδες 4-5-6. πριν λίγο που έπινα το πρωινό καφεδάκι (άδεια έχω δεν είμαι αργόσχολος.. :) ) είδα ότι άρχισε να ανθίζει και το big bang.

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]τώρα με τα αυτόματα που μπερδεύτηκαν με φωτοπεριόδου για να δώσουν την ποικιλία , εάν έχουν και τέτοιο θέμα δεν ξέρω .. κάθε μέρα θα μαθαίνουμε και κάτι [/FONT][/FONT]
ένα από τα βασικά προβλήματα του μπερδεμένου dna των autos είναι το ότι κάποια κρατάνε το χαρακτηριστικό της φωτοπεριόδου.

tjo

life gardener
Veteran
ένα από τα βασικά προβλήματα του μπερδεμένου dna των autos είναι το ότι κάποια κρατάνε το χαρακτηριστικό της φωτοπεριόδου.

καλημέρα αργόσχολε!:biggrin:
βασικότατο πρόβλημα,ειδιά αν δεν έχει γίνει σωστό breeding...γιατί κάποιος να βάλει αυτόματο εφ όσον υπάρχουν πολλές καλές ποικιλίες φωτοπεριόδου..? υπάρχει και το 12/12 από σπόρι για
τους βιαστικούς.

ganja3

Member
το λίπασμα τα καθυστερεί. τα μπερδεύει και συνεχίζουν την κάθετη ανάπτυξη. πως δεν παίζει ρόλο..

αυτό για το λίπασμα δεν το έχω , ή κάνεις λάθος ..
είναι φυτά που κανονικά ζούν στην φύση . δεν νομίζω να έχουν αναπτύξει μηχανισμούς που να αλλάζει την εντολή ( ανάπτυξη / ανθοφορία ) με βάση το λίπασμα ,. εκτός και αν κάθε καλοκαίρι τα χέζουν πάντα πουλιά και έχουν περισσότερο λίπασμα ..

αυτό με τα αυτόματα , ότι μπορεί να σου βγουν και φωτοπεριόδου , σήμερα το μαθαίνω ..

δεν νομίζω να ξανασχοληθώ μαζί τους μετά από αυτό .

τώρα σπέρνω κιόλας από τα κανονικά :biggrin:

weedolada

Member
καλημέρα αργόσχολε!:biggrin:
βασικότατο πρόβλημα,ειδιά αν δεν έχει γίνει σωστό breeding...γιατί κάποιος να βάλει αυτόματο εφ όσον υπάρχουν πολλές καλές ποικιλίες φωτοπεριόδου..? υπάρχει και το 12/12 από σπόρι για
τους βιαστικούς.
αυτό με το 12/12 από την αρχή ρε tjo δεν θα κάνει πάλι 3μηνο να τελειώσει?σε πιο λίγο γίνεται να τελειώσει?
μια φορά το δοκίμασα και με πήγε τόσο 3 μήνες..

Bluesdude

Member
Το για το λίπασμα να φταίει κι εγώ δεν το πιστεύω να πω... για μένα έχει σχέση με τον Breeder, και τα αυτόματα τώρα τελευταία δείχνουν κάποια Α σταθερότητα. Και ναι ganja, τα αυτόματα αν πάρουν το γονίδιο από τον φωτοπεριόδου πρόγονό τους θα πρέπει να πέσουν στο 12/12 να ανθίσουν. Αυτό είναι που λέμε ότι δεν είναι σταθερά (αν και τελευταία έχουν αρχίσει να στρώνουν).

panas1

Member
και μένα με τις λίγες γνώσεις που χω αυτό με το λίπασμα κάπως μου φαίνεται..

νομίζω οτι το λίπασμα εξαρτάται απο τη φάση του φυτού.. οχι η φάση απο το λίπασμα..

LegacyTron

Member
αυτό με το 12/12 από την αρχή ρε tjo δεν θα κάνει πάλι 3μηνο να τελειώσει?σε πιο λίγο γίνεται να τελειώσει?
μια φορά το δοκίμασα και με πήγε τόσο 3 μήνες..

τόσο πάει, το καλό είναι όμως ότι στις 90 μέρες κόβεις, χωρίς να σκέφτεσαι να δώσεις καμμιά βδομάδα παραπάνω^^

L

letis

το λίπασμα μπορει να καθυστερήσει ένα αυτόματο να ανθίσει... μπορεί να σας φαίνεται περίεργο όμως συμβαίνει.. παραθέτω ένα κομμάτι από ένα κείμενο (the lifecycle of an autoflower) ενός grower ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολείται μόνο με autos. (κάνει και breeding). είναι από το autoflower.net και ο grower λέγεται Muddy.

Weeks 4 - 6. The plants are now entering a pre flowering stage. During this time the plants should exhibit explosive growth, often as much as a new set of nodes and 1" vertical growth a day. This is the time when they will gain most of their vertical height. Many people make the mistake of switching from vegetative to flowering nutrients at this point, assuming that since they see flowers it must be the proper time. This is incorrect. If the switch to flowering nutes is made at this time the vertical growth will stop and the plant will put it's energy into producing buds. If you need to keep your plants small, or want them to finish earlier, they by all means switch nutes at this point. But if you want to get the most out of your plants continue feeding vegetative nutes until you see the vertical growth slow and stop. Depending on the strain that will usually be sometime during week 5 or 6.
κάποιοι (γνωστοί άγνωστοί) από σας θα έπρεπε να το θυμάστε καθώς το έχουμε ξανασυζητήσει αλλά τέλος πάντων. :biggrin: :moon: :biggrin:
φυσικά εννοείται ότι το πιο λογικό είναι το μπερδεμένο dna. υπάρχουν αυτόματα τα οποία διασταυρώθηκαν με indica/sativa και ενώ σταθεροποιήθηκαν, υπάρχουν φαινότυποι οι οποίοι δεν έχουν αποροφήσει όλα τα χαρακτηριστικά της ruderalis και χρειάζονται 12/12 για να αρχίσουν την άνθηση. δε σημαίνει ότι σε ένα strain όλοι οι φαινότυποι θα έχουν αυτό το πρόβλημα. ένα συγκεκριμένο παράδειγμα σε strains που είχαν αυτό το πρόβλημα ήταν πριν 2 χρόνια τα πρώτα sweet tooth autos που έβγαλε o barney και τα μισά δεν άνθιζαν. επίσης έχει συμβεί και στις πρώτες γενιές northern lights της Nirvana. τέλος κάποια μπορεί να χρειάζονται 16/8 ή και 14/10.. είπαμε. πολύ μπερδεμένο dna παίζει στα autos ακόμη.

Last edited:

tjo

life gardener
Veteran
το λίπασμα μπορει να καθυστερήσει ένα αυτόματο να ανθίσει... μπορεί να σας φαίνεται περίεργο όμως συμβαίνει.. παραθέτω ένα κομμάτι από ένα κείμενο ενός grower ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολείται μόνο με autos. (κάνει και breeding). είναι από το autoflower.net και ο grower λέγεται Muddy.

κάποιοι (γνωστοί άγνωστοί) από σας θα έπρεπε να το θυμάστε καθώς το έχουμε ξανασυζητήσει αλλά τέλος πάντων. :biggrin: :moon: :biggrin:

συμφωνώ σ αυτό και όχι μόνο για τα αυτόματα..καθόλου περίεργο!
σε νιώθω που λες ότι το έχετε ξανασυζητήσει...αλλά τέλος πάντων,;)

locoezon

Member

Είχε δημιουργηθεί κιόλας ξεχωριστό νήμα γίαυτό το θέμα με τα nutes των αυτοματων!

panas1

Member

χασικληδες παιδάκι μου.. τεντιμπόιδες.. τι περιμένεις :p

antartist

Member
Με αυτό το φυτό όλα είναι πιθανά. Πάντως και το θέμα με το λίπασμα δεν είναι αποκύημα της φαντασίας. Υπάρχουν και κάποιες αρπαγμένες άκρες, αν είδα καλά και αυτό σημαίνει πως είναι στα όρια. Είναι και αρκετά αυτά που δεν έχουν γυρίσει...
Αν και ψιλο-σκόρπια σκέψη μου ήρθε στο μυαλό και το θέμα του φάσματος...
(Σε συνδιασμό ίσως με το λίπασμα. Κάτι σαν ελαφρύ light stress και γκάζια με το φαί)
Αν είναι να μπουν καλές βάσεις ας καθυστερήσουν λίγο να γυρίσουν. Πάντως και σε περίπτωση που δεν το κάνουν το 12/12 δεν είναι άσχημο!!!
Μετά απορούμε πως βγαίνουν τα 1,6...

L

letis

ολα παίζουν ρόλο. έχεις δίκιο antartist. το φαί έχει πάει μέχρι 1,3. δεν θαρρώ ότι είναι πάρα πολύ. πολύ ίσως. είμαι λάθος στο θέμα του φαγητού το ξέρω. πάντα τα τσιτώνω από την αρχή και σχεδόν σε κάθε grow καταλήγω με 2-3 καμμένα. συνήθως δεν χάνω πολύ. τουλάχιστον όχι τόσο όσο κερδίζω από τα υπόλοιπα που τρέχουν στα όρια..
σιγά σιγά σα να φουντιάζει και το + speed όπως τα έβλεπα πριν λίγο οπότε μάλλον μπαίνουμε σε ρυθμούς flower. το σίγουρο είναι ότι θα μπουν καλές βάσεις. ακόμη παίρνουν ύψος μπόλικο (2-3 πόντους τη μέρα κάποια). τα watt θα παραμείνουν στα 240 μέχρι το τέλος. o στόχος του grow είναι μέσος όρος φυτού 50γρμ. πολύ δύσκολο πιστεύω με το υπάρχον set up. βλέπουμε...

τα ύψη τους σήμερα είναι : white widow-45, blue mammoth-61, big bang-68, +speed-80, pineapple express-89, afghan kush ryder-84

petougia

Member
Εγω θα τσαντιζόμουν άσχημα πάντως άμα μου καθότανε αυτο που δεν ανθίζανε 18/6, αν σε παρηγορεί τα νορδεν τα αυτόματα από γκριν χαους άργησαν να μπουν ανθοφορία αλλά βγάλανε το περισσότερο που εχω βγάλει ποτέ. Καλά εγω έφτασα σε άλλο λεβελ κόπανου, τα πήρα για μικρά και το έγραφε από κάτω "γίνονται μεγάλα δεν είναι σαν τα συνηθισμένα". Για μενα δεν ειναι για ινντορ δε με βολεύουν ολο αργούν να τελειώσουν.

LegacyTron

Member
εγώ αυτόματα δεν ξαναβάζω. Τελείωσε το παιχνίδι. Προτιμώ τα φωτοπεριόδου και θα παίζω με ένα γκρόου κι ένα φλάουερ ρουμ, οπότε θα πετύχω να έχω κάθε 2μιση μήνες και διαφορετικό στρέιν ;) ;) κι έτσι , με καλό στοκάρισμα, θα καταφέρω ίσως και να χτυπήσω 1,5 μήνα ανάπτυξης κάθε φορά...κ μετά το κάγκελο στην ανθοφορια!

ganja3

Member
εγώ αυτόματα δεν ξαναβάζω. Τελείωσε το παιχνίδι. Προτιμώ τα φωτοπεριόδου και θα παίζω με ένα γκρόου κι ένα φλάουερ ρουμ, οπότε θα πετύχω να έχω κάθε 2μιση μήνες και διαφορετικό στρέιν ;) ;) κι έτσι , με καλό στοκάρισμα, θα καταφέρω ίσως και να χτυπήσω 1,5 μήνα ανάπτυξης κάθε φορά...κ μετά το κάγκελο στην ανθοφορια!
και εγώ :biggrin:

Latest posts

Latest posts