Habar n-am, tot ce pot sa spun despre el, e ca avea o sursa de 9v si a fost conceput pt neutralizarea mirosului din incaltari. Si in privinta asta functiona de minune! Intre timp, l-am dat...Ce putere are ionizatorul respectiv ?
Si eu sper asta (adik sa-ti faci timp de studiu)...proiectul de construire a unui ionizator de capacitate mare, dar sper ca luna viitoare sa-i dedic si lui putin timp.
Asta banuiam si eu, dar nici restul nu-i de lasat, asa ca mersi ink odata pt link....Din ce am constatat si atunci, elementul cel mai delicat si cel mai important as zice, dintr-un ionizator este exact pieptenele, intrucat ionizarea se face tocmai in varful dintilor pieptenului...
Nu, ci am uitat ca am filtrul (carcasa din plastic) atasat la cooltube si cum in timpul administrarii CO2-ului ventilatia principala se opreste... s-a cam topit carcasa. De atunci, am folosit filtru facut din cutie de conserve.Cum adica s-a topit filtrul in timpul administrarii de CO2 ? Era dioxid de carbon provenit dintr-un arzator cu propan sau care a fost motivul topirii filtrului ?
CO2-ul rula non stop din generatorul DIY, topirea a avut loc cand administram boost-ul din praf de copt cu otet. Fetele erau in flower, iar becul era un HPS de 400w...
l.e.
Inca o precizare: nu este necesara decat ionizarea negativa (half wave) pt eliminarea mirosului, generarea de ozon n-ar face decat sa va complice existenta.
Last edited: