What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Arena growerilor - RO 2013

Drackon

Active member
Ca fapt, nu e considerat periculoasa jonctiunea neizolata intre 2 cabluri electrice sa fie in apa? Doar spun ce observ si mi-e teama de vreun scurtcircuit.. :sasmokin:

Defapt este periculoasa, dar firul acela nu e in apa, este suspendat , dar din cauza unghiului din care este facut poza ai impresia ca e in apa. Pace , bucurie si bere la cutie! :tiphat:

coolbud

puffin' the herb
Salutare , am zis sa va tin la curent cu evolutia gagiciii , mi-a venit si tentul si tot , le-am montat si e totul ok.
Mi-a cam ars-o pe gagica becul dar isi revine in maxim 2 3 zile.

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Cred ca i-am facut si supercropping din greseala dupa cum se vede in poza 3.

Multa bafta tuturor

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Mi-au venit semintele si mie si am pus si eu 3 bogglegum si 1 medusa la germinat. Din ce moment se calculeaza ca a inceput prima faza de viata, vegetatie respectiv? De cand e vizibil germenele sau de cand punem boabele la germinat ? Intreb ca sa nu incalc vreo regula a cursei, in cazul in care mi se primeste prezenta umila la acest concurs, eu fiind un intarziat in acest moment cu vreo 3-4 zile dupa data limita :D

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Salutare , am zis sa va tin la curent cu evolutia gagiciii , mi-a venit si tentul si tot , le-am montat si e totul ok.
Mi-a cam ars-o pe gagica becul dar isi revine in maxim 2 3 zile.

View Image
View Image
View Image
View Image
View Image

Cred ca i-am facut si supercropping din greseala dupa cum se vede in poza 3.

Multa bafta tuturor

Se tine bine Chuck ! Daca aveai cortul asta de la inceput si o puneai intr-o galeata DWC in loc de pamant, acum era mare cat un curcan :biggrin:

Cred ca o sa incerc si eu o data o auto, ca pare sa aiba o rata de crestere impresionanta.

Mi-au venit semintele si mie si am pus si eu 3 bogglegum si 1 medusa la germinat. Din ce moment se calculeaza ca a inceput prima faza de viata, vegetatie respectiv? De cand e vizibil germenele sau de cand punem boabele la germinat ? Intreb ca sa nu incalc vreo regula a cursei, in cazul in care mi se primeste prezenta umila la acest concurs, eu fiind un intarziat in acest moment cu vreo 3-4 zile dupa data limita :D

Eu zic ca poti sa intri fara probleme. In mod normal se ia in considerare momentul cand pui semintele la germinat (indiferent de metoda).

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Incepand de astazi 19/feb/2013 intru si eu cu voi in hora! O sa fac pozele indata, la calitate low-low-low (ca-n melodie) la webcam (probleme cu camera foto). Bafta la toti!

Cb: Frankenstein..:))

..5 minute mai tarziu, tha-dam!

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Credeam ca 5 minute mai tarziu ai si cules :biggrin:

Ieri le-am udat si eu pe ale mele. Erau destul de insetate - le-am dat 250ml si nu s-a scurs decat foarte foarte putina apa din ghivece.

Fiind obisnuit sa cresc cu LEDuri in ultima vreme, am uitat ca si CFLurile emit destul de mult IR, pentru ca altfel nu imi explic cum de a scazut temperatura de la 27C la 24C dupa ce am eliminat doua din cele 6 becuri de 18W. Tocmai ce mi-am adus aminte ca am un bec cu LED de vreo 10W (cool white) pe care as putea sa-l adaug.

228579.jpg

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
si update-ul meu, numarul 4:
(3 saptamani de la start, 2 sapt + 1 zi de la germinare)

V-am spus eu ca o sa se vada ceva diferente fata de sapt. trecuta! :tiphat:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Arata foarte bine - parca ar avea o saptamana inaintea plantutelor mele.
Ce fel de lumina le dai, ce putere si la ce distanta de sursa de lumina stau fetele ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pentru moment, 2 neoane de 18w, unul warm, unul cool. stau aproape lipite de neoane (2-3 cm).
cred ca urmeaza un spray foliar peste 2-3 zile, iar la update-ul urmator intra la flower.
multumesc pentru aprecieri! sa speram ca se tin de treaba cu crescutul! :joint:

succes tuturor! :wave:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Asa de aproape de neoane si nu se prajesc ? Ce temperatura e la nivelul plantutelor ?

La mine temperatura crestea la 27C la nivelul solului cu becurile tinute la 25-30cm deasupra lor, avand inca vreo 80cm disponibili deasupra (deci loc suficient pentru aerul cald care se ridica).

L.E Ieri am adaugat niste CFL-uri (4x18W) in flower room pentru a lumina clonele bagate la inflorit si temperatura a sarit de la ~24.5C la 26C. WTF !?!?!?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
27-28 grade la nivelul varfurilor (fata de 24-25 grade sub tava), cu coolere din toate directiile. de obicei tin umiditatea mare dar acum le dau o mica seceta sa se usuce bine mixul.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Pfiu, tocmai mi-am dat seama ca desi am o gramada de ventilatoare care baga si scot aer din box, am uitat sa pun unul care sa sufle peste plante :wallbash::wallbash::wallbash:

(later)Aseara am mai bagat in boxul de veg 5 becuri cu LED (10W cool white, 20W warm white) de stateau degeaba prin casa si ce sa vezi ... temperatura nu s-a modificat absolut deloc. Becurile noi consuma impreuna ~30W. Sa vedem cum reactioneaza fetele la surplusul de lumina.

Last edited by a moderator:

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Apdeit care-i apgreid
care este... :D

Are 19 zile fatuca si arata mai bine decat surorile ei germinate si plantate in aceeasi zi. De doua ori mai bine (mare).
Poate spatiul mai mare pt radacini, sau poate domul, cine stie..?
Sau poate lumina. Au acelasi regim (12/12) dar concurenta sta sub hps de 400w, iar surorile ei stau sub cfl 2x23w...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
mi-am amintit ca diseara trebuie sa bag si poza cu clona, care de abia intra in flower.. cred ca i-am ranit radacinile la transplant sau am stresat-o cumva ca se misca prea greu.

voi atasa poza acestui post.

dupa cum se observa.. nu prea s-a schimbat nimic, decat au aparut preflowers.

Last edited:

Evil6

Member
Felicitari tuturor participantilor si multa bafta! Sa avem la sfarsitul threadului numai muguri gigantici si competitie stransa hehe. Bafta!

coolbud

puffin' the herb
Salutare , vine si updateul cu 4 saptamani !!

picture.php

picture.php

picture.php

Si-a revenit de la overfert aproape in totalitate , nu o sa-i dau nuts nici urmatoarea udare si vedem cum decurg lucrurile :tiphat:

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Da' de ce n-ai pozat varfurile mai de-aproape, ti-e frica ca-i vedem coaiele? :D
S-a umflat, nu gluma.. :good:
Si chestia aia (ona block) zici ca functioneaza, ha?

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Da man , functioneaza dar daca ai spatiu mare e cam inutila...

Tin sa te contrazic - am folosit si eu vreo 3 tuburi de Ona Gel si mi se parea ca au efect atata timp cat stateam in growroom. Insa in afara lui se simtea mirosul de skunk de la o posta.

Probabil ca depinde si de cat de puturos e strainul respectiv. Cred ca tot mai bune sunt metodele clasice (Carbon/Ionizator/Ozon), avand in vedere si pretul foarte mare al unui borcanel, care nu tine mai mult de 2-3 luni.