What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Arena growerilor - RO 2013

pagabboy

Active member
picture.php

growcab-ul inainte sa-l echipez

picture.php

fetele in minisera

picture.php

picture.php

13 zile din samanta :D

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Salutare dragi colegi , mi-a venit si aparatul (Nikon CoolPix L110) si am traso-n poze pe miss Vertigo (sa va fac in ciuda nu de alta muahahaha)

Are 11 zile de cand a iesit din carapace si arata cam asa :

View Image
View Image
View Image
View Image

Este mega sanatoasa si verdeeeee.
Multa bafta celorlalti concurenti (you know i won hahahaha)

Aia nu e cannabis, e stevie. Cu ce o hranesti ma de arata asa ? E incrucisata cumva cu salata iceberg ?

si acum cer si eu aprobare sa bag in competitie 1 singura clona, ca de mai multe nu mai e loc. problema este ca pe cand s-a inceput competitia, era deja de 2 zile in pamant. acum are cam 1 saptamana jumatate de vegetatie, cum ar veni.
se accepta sa o bag cu intarziere de 1 luna, adica direct in flower din aceasta seara? va multumesc.

[URL=https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=42771&pictureid=1012933]View Image[/url]

* mentionez ca azi am tranplantat-o in ghiveciul de 1.4 L si asa va ramane pana la final.

OK si din partea mea. Si eu o sa bag cate o clona mica din Mazar si AK47 langa cele 7 plantute din samanta, ca sa vedem ce iese.

View Image

growcab-ul inainte sa-l echipez

View Image

fetele in minisera

View Image

View Image

13 zile din samanta :D

Dar cu ce le hraniti mai oameni buni de cresc asa ca Fat-Frumos ? Stai ca abia acum am vazut ca au deja 13 zile.

Revin si eu mai tarziu cu un update, dupa sedinta foto :biggrin:

Drackon

Active member
Asa cum am zis, am venit cu update-ul, planta are 3 zile de cand a scos capsorul din pamant, momentan o tin pe programul 23/1, in cateva saptamani (2-3) vreau sa o bag in flower.

Attachments

• WP_000415.jpg
    WP_000415.jpg
    43.6 KB · Views: 28
  • WP_000420.jpg
    WP_000420.jpg
    57.7 KB · Views: 29
  • WP_000413.jpg
    WP_000413.jpg
    54.7 KB · Views: 29
Last edited:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
De ce ti becul langa ea si nu deasupra ? Vrei sa creasca pe orizontala, ca fasolea taratoare ?

Drackon

Active member
De ce ti becul langa ea si nu deasupra ? Vrei sa creasca pe orizontala, ca fasolea taratoare ?

Pai growbox-ul nu o sa ramana asa, o sa mai adaug becuri deasupra, dar pe aceasta vreau sa o cresc legata de sol, cum ai avut tu canepa aia, momentan becurile aceelea sunt la cativa centimetimetrii deasupra ei (in jur de 5) iar becul care bate de sus este destul de departe, nu am vrut nici sa se lungeasca pre mult. :tiphat:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Azi am mutat si eu cele 7 plantute iesite din seminte, plus cea mai mica dintre clonele de AK47 in ghivece patrate de 2.4L. Din pacate s-a terminat pamantul, asa ca nu am putut planta si restul clonelor (unele vor devenii mame, altele vor participa la experimentul cu CS).

picture.php

coolbud

puffin' the herb
Baieti , ceva nu e in regula...a luat-o razna a trebuit sa o leg hahahaha

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Au trecut 2 zile de cand i-am facut update si s-a dublat !!(13 days)
Somebody stop her :woohoo:

sznake

jarhead
coolbud.. mama, ce ti-a facut frate de-o schingiuiesti asa? :) Nu stiu daca-i bine s-o sugrumi in halul ala, gandeste-te ca tulpinile alea au nevoie sa se ingroase, iar tu sugrumi circulatia sevei prin tulpina cu toate nodurile alea...

Incearca altfel: ia o sarma de vreo 20 cm si infige-o vertical pe langa tulpina iar apoi infasoara USOR sarma in jurul tulpinei (in spirala de-a lungul tulpinii) fara sa o sugrumi si apoi indoi sarma in ce directie vrei tu..

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Inca o tehnica invatata de la un grower de pe aici cu rezultate foarte bune la hectar : cand legi o ramurica, foloseste sarma speciala de legat (se gaseste la Brico, 6RON o rola de vreo cativa zeci de metri) si faci in jurul ramurei un lat cu diametrul de 2-3 ori mai mare decar diametrul actual al ramurii, apoi aplatizezi bucla respectiva. In felul asta, chiar daca ramura creste in diametru, nu va fi sufocata intrucat bucla se largeste singura pe masura ce plante creste.

pagabboy

Active member
Inca o tehnica invatata de la un grower de pe aici cu rezultate foarte bune la hectar : cand legi o ramurica, foloseste sarma speciala de legat (se gaseste la Brico, 6RON o rola de vreo cativa zeci de metri) si faci in jurul ramurei un lat cu diametrul de 2-3 ori mai mare decar diametrul actual al ramurii, apoi aplatizezi bucla respectiva. In felul asta, chiar daca ramura creste in diametru, nu va fi sufocata intrucat bucla se largeste singura pe masura ce plante creste.
si eu folosesc tot carlige facute din conductor electric de 2 jumate , e foarte practic pana se ingroasa tulpina dupa insa nu prea mai stau in loc si trebuiesc ancorate un pic mai bine .

MJgrow

Active member
eu nu cred ca mai incadrez cu recipientul.... Teoretic ar fi cam 25L de fiecare, deci... i'm out :(

Cam micute plantele pentru varsta lor, dar se pare ca le prieste bine tare de cand le-am mutat in pamant. Nu prea am avut timp sa ma ocup de ele. Ultima data am lucrat cam toata noaptea, ziua nu am timp deloc.

poze si albumul se gasec in semnatura sau aici: => http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=254645

P.S: CB, planta aia e monstru la varsta ei. Cum de le nimeresti asa? : ))

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
In ultimile zile am cam neglizat noile plantute, udandu-le doar o data cu apa de la robinet si Rhizotonic. Ieri mi-am adus aminte de ele si le-am dat o prima doza de nutrienti ( 50%, Lucas Formula).

In poze o sa vedeti mai multe clone de AK47 si Mazar. In ghivecele de sus (in care am plantat 3, respectiv 4 plantute) sunt clonele pe care le voi folosi in experimentul cu CS. Aceste vor fi bagate la inflorit vineri sau sambata, dupa o saptamna de veg. Din celelalte clone, 2 vor intra in concurs (un AK47 si un Mazar), doua vor deveni mame si restul vor ramane in veg pana cand le voi gasi un loc afara (in Aprilie).

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
ce bine iti merg :D . diseara fac si eu updateul saptamanal.

Te referi la clone sau la cele 7 plantute iesite din samanta ? Mie mi se par chiar pitice si cu viteza mica de crestere, comparabil cu surorile lor mai mari (aka clone).

Oricum nu se pot masura/compara cu Chuck Norris-ul lui coolbud.

L.E. Clonele astea au avut o rata de inradacinare de 100%. Le-am taiat din plantele mama in primele zile de 12/12, le-am zgariat putin codita si apoi le-am infipt in perlit foarte ud (multumesc lui explo pentru sugestie) intr-o microsera si dupa vreo 14 zile cele mai mari dintre ele aveau radacini de peste 15cm lungime, cele mai 'inapoiate' avand doar 4-5cm.

Last edited:

pagabboy

Active member
Te referi la clone sau la cele 7 plantute iesite din samanta ? Mie mi se par chiar pitice si cu viteza mica de crestere, comparabil cu surorile lor mai mari (aka clone).

Oricum nu se pot masura/compara cu Chuck Norris-ul lui coolbud.

de clone ziceam .

Si ale mele mi se par pitice fata de sativele de anul trecut :D

Pe CB cred ca trebuie sa-l trimitem cu planta la control antidoping .:plant grow: