Salutare dragi colegi , mi-a venit si aparatul (Nikon CoolPix L110) si am traso-n poze pe miss Vertigo (sa va fac in ciuda nu de alta muahahaha)
Are 11 zile de cand a iesit din carapace si arata cam asa :
View Image
View Image
View Image
View Image
Este mega sanatoasa si verdeeeee.
Multa bafta celorlalti concurenti (you know i won hahahaha)
si acum cer si eu aprobare sa bag in competitie 1 singura clona, ca de mai multe nu mai e loc. problema este ca pe cand s-a inceput competitia, era deja de 2 zile in pamant. acum are cam 1 saptamana jumatate de vegetatie, cum ar veni.
se accepta sa o bag cu intarziere de 1 luna, adica direct in flower din aceasta seara? va multumesc.
[URL=https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=42771&pictureid=1012933]View Image[/url]
* mentionez ca azi am tranplantat-o in ghiveciul de 1.4 L si asa va ramane pana la final.
View Image
growcab-ul inainte sa-l echipez
View Image
fetele in minisera
View Image
View Image
13 zile din samanta
De ce ti becul langa ea si nu deasupra ? Vrei sa creasca pe orizontala, ca fasolea taratoare ?
si eu folosesc tot carlige facute din conductor electric de 2 jumate , e foarte practic pana se ingroasa tulpina dupa insa nu prea mai stau in loc si trebuiesc ancorate un pic mai bine .Inca o tehnica invatata de la un grower de pe aici cu rezultate foarte bune la hectar : cand legi o ramurica, foloseste sarma speciala de legat (se gaseste la Brico, 6RON o rola de vreo cativa zeci de metri) si faci in jurul ramurei un lat cu diametrul de 2-3 ori mai mare decar diametrul actual al ramurii, apoi aplatizezi bucla respectiva. In felul asta, chiar daca ramura creste in diametru, nu va fi sufocata intrucat bucla se largeste singura pe masura ce plante creste.
ce bine iti merg . diseara fac si eu updateul saptamanal.
Te referi la clone sau la cele 7 plantute iesite din samanta ? Mie mi se par chiar pitice si cu viteza mica de crestere, comparabil cu surorile lor mai mari (aka clone).
Oricum nu se pot masura/compara cu Chuck Norris-ul lui coolbud.
Pe CB cred ca trebuie sa-l trimitem cu planta la control antidoping .