As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Pare mare in poza dar planta are 95cm si oricum am lumina pe mai multe nivele. o sa vedem ce teritoriu au ocupat radacinile la final,daca nu e impanzit locul nu o mai fac.
a fost un transplant foarte usor de facut ,sper sa nu se intample asta .Tura ce vine o sa le pun direct in ghiveci mare, ca la haze deja mie frica ca o sa faca rootbound ,poate ii fac si ei transplant ...inca nu-mi pot da seama daca a termina tstrechul.
Cum crezi ca putem vedea urme de amber in o poza? Baga microscopul, si daca tu nu le vezi cu microscopul poti fi sigur ca nimeni nu le va vedea in poza urmele alea.
Dar arata bine, seamana putin cu un citral pe care l-am avut.
pai e din familia chitral.Am crezut ca se vad ,in poza originala se vad dar le redimensioneaza siteul. arata bine ca-i mov da ma asteptam sa fie mai grasa...
ahaaaaaa,ok ,asta nu o stiam,eu tot ateptam sa se faca mugurii mari hahaha. La primele semne de amber pe muguri o sacrific ca pe frunze vad ceva amberi. 'Țan fain.
au trecut 2saptamani de cand trebuia sa recoltez purple kushu si astazi incercand sa o ridic mai sus am scapat ghiveciu de a iesit pe afara, sau rupt niste radacini dar ea e nu arata rau cu toate ca sa lovit destul de tare,mai are rost sa o tin sau o usc?