ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
mersi de sfat man, o voi pune la uscat cand e gata
mai 3 ok care urmeaza, iar a 5 a e mica rau e lesinata iat ak47 lam zapacit mai am una o tin singura la intuneric )
Macar sa fie inca verde, sa nu fie nevoie sa introduca astia o categorie noua, cannabisul galben..
Si mie mi s-a parut ca e ceva ciudat cu treaba aia cu intunericu', dar am zis ca n-o fi asa inocent omu sa creada ca merge sa o tina mereu pe intuneric, si doar a gresit in exprimare.
Rupele fashu suka ,experimenteaza, bine acolo,mie imi place de tine ca faci ce vrei in gradina ta si faci parte din oamenii care arata lumii ca suntem multi in breasla , e foarte important parerea mea .Esti soldat in Jah Army nu uita asta.
)
- am invatat multe din aceasta prima experienta, dar mai sunt destule de descoperit, te astept si pe tine man sa vedem evolutia, greselile si materialu
Dar ai tuns ceva la ea. Cu parere de rau iti spun ca stresul acesta al taierii in flower e destul de nasol pentru planta, de aceea si cantitatea si calitatea materialului final sunt profund afectate. Asa ca nu te astepta la prea mult de la aceasta planta stresata.
da, man am fost constient de calitate si cantitate, da ma mancat in xxxx dar din greseala asta nu cred ca voi mai taia vreodata
- mai am cateva pe care nici satana nu le taie cu coasa pana la termen
Lasa, e o planta. Data viitoare, iei niste regulare, iti faci seminte, si o sa poti experimenta cat vrei dupa aia tehnici de crestere. Plus ca o sa poti fi cat de pofticios vrei tu...
Intrebarea este : de ce le-ai taiat ? Nu cred ca erau asa de stufoase incat sa fie de defrisat, mai ales asa de agresiv. De suparat nu se va supara prea tare pe tine, dar toata energia urmatoarei saptamani vi fi canalizata in dezvoltarea frunzelor mici. Daca o scoti afara acum e momentul numai bun pentru o polenizare cu ruderalis si cam zero material de fumat.Daca tot te-ai apucat de o treaba du-o macar pana la capat.