ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Pai nu e caterinca, e in a 38-39a zi de veg cu una dintre ele cel putin. Auto
Problema e, ce se face cu celelalte, ca are un singur ozn? E, se descurca, e barbat... Eu le-as mai tine in veg pe toate, ca sa se mai creasca si celelalte, dar cine stie, poate vrea sa le separe.
Am o intrebare ca nu ma prind de ce ai face asa ceva chiar cu o regulara care e scopul? Eu o vad doar ca si o intarziere a recoltei stiu ca desfrunzirea se face cand are bud pe ea ca sa aiba mai multa lumina migurii desi unii sunt contra
Se poate face si in veg, ca sa mai lumineze tufa, dar mai spre sfarsit. Majoritatea o fac cum zici tu totusi. Ambele se pare ca functioneaza. Am acut-o in veg si nu au avut probleme in afara de incetinirea usoara a cresterii.
Totusi, daca e reg si nu auto, suka o sa obtina o chestie care poate sa il intreseze, si anume sa le aduca pe toate la "acelasi nivel", ca au cam doua saptamani intre ele. Ei, n-a murit nimeni dintr-o marie prea tunsa...
da bro, sigur ma va ajuta
- am observant la cea mare ca e cat de cat ok si dupa tunsoare, plm 43 de zile inca nu a intrat in flower si mam ofticat de le-am tuns
revin cu un update:
- ak 47 = cea mare inca nu a intrat in flower (cred ca o fi regular...)
= 3 dintre ele mam trezit ca au inceput sa se ofileasca au mierlit-o maxim cred ca le-am dat prea multa licoare
chronic = toate 5 sunt ok, 3 dintre ele au intrat in flower dupa 4 sapt
nu mai am cu ce sa fac poze, poate e mai bine asa...
asta e acum, mi-am luat o teapa cu ak 47 dar nu-i bai ca mi-am batut si eu joc de ele :X le-am tuns maxim, le-am dat papica blana de le-am ras de pe fata planetei
in legatura cu chronic, sper ca pana de craciun dupa ce termina astea sa mai pot pregati o recolta pana de craciun...
as avea 3 saptamani si 2 zile de flower
- una dintre ele, observ putine cristale pe frunze iar floci cativa sau colorat in portocaliu/maroniu
- vreau sa o astept pana in 25 iulie respectiv 8 saptamani de flower, gresesc?
- am auzit multe variante de topor:
1. un surub in tulpina si se usuca
2. topor si la uscat ca pe rufe
3. afara, intuneric etc. (ma gandeam sa merg cu cortu)
4. frumos, inlaturate crengile si frunzulitele, separati toti si pe a4
este primul grow, sunt pe cale sa-l duc la bun sfarsit, voi pune si poze si eu unu sunt multumit, am invatat multe iar pentru urmatorul ma voi pregati mai bine
tin sa multumesc multora dintre voi, pentru ajutor, sfaturi si nu in ultimu rand forumului si tuturor utilizatorilor si fumatorilor de verde
pai daca de abia observi ceva cristale, cred ca te grabesti cu fixarea unei date pentru cules. trebuie culese cand sunt gata, daca vrei sa fie ce trebuie. si ar fi pacat sa le culegi necoapte pentru ca te grabeti tu cu 1-2 saptamani sau cat o fi.
banuiesc ca e vorba de plante auto, din ce zici. si atunci, fiind mici, cel mai usor e sa le culegi noaptea sau dimineata devreme (inainte sa rasara soarele) si sa le pui la uscat in mod normal, pe o sarma, agatata cu capul in jos, dupa ce ai dat jos de pe ele fanleaves-urile. cand incep sa se usuce si par gata de borcan, dai mugurii jos de pe crengute si le bagi la borcan, faci putina aerisire/curing o perioada.. si sunt apoi gata de consum.