salut tuturor, am decis sa fac o prima incercare
detin:
cutie de carton
- 1 bec led 5 w = 52 w (3600 lm)
- 6 coolere = 3 in si 3 out (momentan oprite)
aveti mai jos cateva poze:
- planta are 2 zile si este autoflower, cand ajunge la 10 zile doresc sa ii mai adaug un bec la fel ca cel existent si sa-i gasesc ceva nutrient plus sa-i dau drumu la ventilatie
Este primul meu grow, astept parerile si sfaturile voastre.
Intrebari:
- daca becul este de 5 w = 52 w care este puterea lui totala?
ex: am dat 24 de ron pe bec si am cumparat unul ieftin la 6 lei si am vazut diferenta cel ieftin se incalzeste si nu lumineaza asa tare mentionez ca cel ieftin era de 30 de w
- coolere am impresia ca sunt cam multe dar lasa sa fie la 12 v / cooler e o nimica toata sau gresesc?
- 2 becuri ca cel existent plus schimbarea ghiveciului pe parcurs imi sunt de ajuns pentru viata plantei?
detin:
cutie de carton
- 1 bec led 5 w = 52 w (3600 lm)
- 6 coolere = 3 in si 3 out (momentan oprite)
aveti mai jos cateva poze:
- planta are 2 zile si este autoflower, cand ajunge la 10 zile doresc sa ii mai adaug un bec la fel ca cel existent si sa-i gasesc ceva nutrient plus sa-i dau drumu la ventilatie
Este primul meu grow, astept parerile si sfaturile voastre.
Intrebari:
- daca becul este de 5 w = 52 w care este puterea lui totala?
ex: am dat 24 de ron pe bec si am cumparat unul ieftin la 6 lei si am vazut diferenta cel ieftin se incalzeste si nu lumineaza asa tare mentionez ca cel ieftin era de 30 de w
- coolere am impresia ca sunt cam multe dar lasa sa fie la 12 v / cooler e o nimica toata sau gresesc?
- 2 becuri ca cel existent plus schimbarea ghiveciului pe parcurs imi sunt de ajuns pentru viata plantei?