What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

360W LED Grow Organic

itsmehigh

Member
Salutare ICMAG!

A venit vremea sa fac si eu un jurnal, cu pozele voi reveni un pic mai tarziu. Sa nu mai pierdem timpul, avem urmatoarele fete, sa speram :)

2 x ACE Seeds Orient Express ( fem )
2 x Mandala Hashberry ( reg )
1 x Dutch Passion Brainstorm ( fem )
1 x Dutch Passion Durban Poison ( fem )

Pe langa astea, se vor alatura astazi inca 4 clone, inca nu stiu genetica, later on...

The gear:

1 x Homebox Evolution R120, 120 x 90 x 180cm
12 x Sanlight M30 Led, 30W
4 x gronest 11L ( pentru clone )
6 x ghiveci patrat 3.4L ( pentru seminte )
1 x biobizz light-mix 50l
2 x guanokalong complete mix 45l

Semintele le voi creste aproape la 12/12 din start, nu mai am rabdare sa stau 3 luni jumate, astept 1 saptamana sa isi revina clonele dupa care bagam totul la inflorit :peacock:

Iar cu nutrientii, o lasam mai moale, de obicei folosesc niste bacterii si ciuperci benefice, si un nutrient organic de vegetatie si inflorire, alaturi de care voi folosi guano lichid cand incepe inflorirea si poate un stimulator organic pe baza de pk+enzime. Vedem...

Si iu sun

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu sunt mari pozele pentru ca nu ai selectat optiunea potrivita la insert image acolo.

In alta ordine de idei, ledurile alea chiar sunt de 30W? Ai testat cat trag pe priza? Par cam micute pentru 30w.

Succes!

itsmehigh

Member
Ok, am priceput. Led-urile sunt de 30W, atata scrie si in manualul tehnic si ca si consum, nu prea se simte.... Dar ce pot sa zic, sunt la al 2-lea grow cu ele, celalalt au fost 4 autoflower, 2 x Sensi Auto Skunk si 2 x Victory Seeds Auto AK47, rezultatele au fost super impresionante, am scos undeva la 280-300 gr uscat, muguri densi si plin de rasina cu o aroma super faina.

Sa revenim la grow-ul actual:

Ok, sa incepem.

Asta e grow-room-ul cu tot ce tine, lumini, nutrientii, plantele si altele...

Fetele dupa cum urmeaza ( de la stanga la dreapta ):
primul rand - Hashberry
2-lea - Orient Express
3-lea - in spate e Durban Poison, cea din fata e Brainstorm

O bucata Hashberry si o bucata Orient express au avut ceva probleme la germinare, dar o sa isi revina.

Aici e cam tot gear-ul, mai putin solul. Am uitat sa mentionez ca voi folosi si plicurile de CO2, un ionizator, filtrul de carbon cam in 2-3 saptamani, ph metru si ec metru, mai sunt 2 ventilatoare, un root excelurator, green sensation, aptus regulator si cam atat...cred

Astea sunt led-urile, pentru moment functioneaza doar linia din mijloc, adica 4 x 30W, 120W in total.

Revin mai tarziu cand primesc clonele, will keep you updated.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu m-as baza ca intra in inflorire asa repede. Tot trebuie sa ajunga la maturitate. Eu zic ca trebuie sa mai adaugi vreo 2 saptamani la estimarea ta.

itsmehigh

Member
Nu m-as baza ca intra in inflorire asa repede. Tot trebuie sa ajunga la maturitate. Eu zic ca trebuie sa mai adaugi vreo 2 saptamani la estimarea ta.

In ideea ca primesc clonele cat mai dezvoltate, deja inradacinate, sper ca intr-o saptamana sa intre in inflorire, daca nu, sa fie 2 :) Oricum e mai bine decat cu semintele

itsmehigh

Member
Update

Clonele ( de la stanga la dreapta ) din primul rand sunt numite "X2" , ceva sativa, 9 sapt flower, iar al doilea rand, "Critical+" , pe astea le stim cu totii :)

:dance013:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Stii cumva daca X2-ul ala are legatura cu semintele de X2 raspandite prin tara de mine acum cativa ani? bine, ala nu era sativa, dar sunt sigur ca putea fi numit sativa de cineva ce n-a fumat una adevarata la viata lui. avea totusi efecte sativoase si frunzele caracteristice.

itsmehigh

Member
Un mic update, asa in graba...

Am renuntat la 2 din ele, nu cred ca e suficient spatiu incat sa se desfasoare cum trebuie, la Hashberry ( care putea fi mascul ) si Orient express ( care era subdezvoltata ).

Inainte de transplant ( am facut un topping la X2, cel din fata ).

Dupa transplant ( plasa SCROG mai trebuie ajusta putin ). Nu mi-a ajuns pamantul pentru toate, dar este ok, ca oricum sunt prea micute cele 2 ramase.

:tiphat:

itsmehigh

Member
11L cei negri, iar aia putin mai deschisi la culoare ar fi trebuit sa fie de 6L, dar cred ca sunt de 8L. E a 2-a oara cand cresc in ghivece textile, mi-au placut si prima data, singurul inconvenient e ca mai scapa apa prin ei si e posibil sa-ti faci un pic de mizerie prin cort...

Se va aglomera, nu zic ca nu, dar sper sa ma descurc :) De asta am optat pentru SCROG, sa incerc sa le ghidez dupa bunul plac.

Cruzito

Member
da de ce spui organic grow cand sticlele alea imbuteliate tot intr-o fabrica sunt facute so...tot chimicale sunt :p

itsmehigh

Member
Faptul ca am enumerat toate sticlele care le detin, asta nu inseamna ca le voi si folosi. Dar daca ai fi citit primul post poate iti dadeai si tu seama.

Totusi, iti fac o scurta prezentare cu ce contin:

bactrex - e un praf care se dizolva in apa, ce contine microbi benefici pentru sol si radacini, anume 6 specii de baciluss, trichoderma si actinomycetes.

mycotrex - ameliorator de sol, contine 9 specii de endo mycorrhiza, beneficial rhizo bacteria, seaweed meal si acid humid.

startrex - este tot un ameliorator de sol, mentine solul "viu" , datorita continutului ridicat de bacterii probiotice, pe langa asta mai contine siliciu si acid fulvic.

pastilele biotabs ( le-am folosit doar la 4 plante, testam si noi :) ) : este un fertilizitor organic solid de tip slow-release, contine mai multe, cum ar fi, azot organic, bone meal, blood meal, feather meal, fish meal, acizi humici naturali si bacterii benefice pentru sol.

si ar mai fi aceste 2 produse, care intr-adevar vin la sticla:

Orgatrex - alfalfa meal, melasa de mai multe tipuri, kali vinasse, oxid de siliciu, "rock dust" ca baza a micronutrientilor disponibili ( Zn, Cu, Ca, Mn , Mg, S, Si si Fe )

Guano lichid - il folosesc pe post de potentiator de aroma, s-a obtinut din excremente natural de liliac, care la randul lui contine o multime de trace elements...

Cam asta e tot, dupa cum vezi, nu am compost de la tara, sau facut de mine, sau etc, dar ingredientele de baza sunt similare. Poate inveti si tu ceva. :huggg:

eska

Member
Faptul ca am enumerat toate sticlele care le detin, asta nu inseamna ca le voi si folosi. Dar daca ai fi citit primul post poate iti dadeai si tu seama.

Totusi, iti fac o scurta prezentare cu ce contin:

bactrex - e un praf care se dizolva in apa, ce contine microbi benefici pentru sol si radacini, anume 6 specii de baciluss, trichoderma si actinomycetes.

mycotrex - ameliorator de sol, contine 9 specii de endo mycorrhiza, beneficial rhizo bacteria, seaweed meal si acid humid.

startrex - este tot un ameliorator de sol, mentine solul "viu" , datorita continutului ridicat de bacterii probiotice, pe langa asta mai contine siliciu si acid fulvic.

pastilele biotabs ( le-am folosit doar la 4 plante, testam si noi :) ) : este un fertilizitor organic solid de tip slow-release, contine mai multe, cum ar fi, azot organic, bone meal, blood meal, feather meal, fish meal, acizi humici naturali si bacterii benefice pentru sol.

si ar mai fi aceste 2 produse, care intr-adevar vin la sticla:

Orgatrex - alfalfa meal, melasa de mai multe tipuri, kali vinasse, oxid de siliciu, "rock dust" ca baza a micronutrientilor disponibili ( Zn, Cu, Ca, Mn , Mg, S, Si si Fe )

Guano lichid - il folosesc pe post de potentiator de aroma, s-a obtinut din excremente natural de liliac, care la randul lui contine o multime de trace elements...

Cam asta e tot, dupa cum vezi, nu am compost de la tara, sau facut de mine, sau etc, dar ingredientele de baza sunt similare. Poate inveti si tu ceva. :huggg:

cele doua fraze ti-au adaugat cel putin 5cm la penis. :laughing: te mai asteptam pe la noi, dar fara manele.