Salutare ICMAG!
A venit vremea sa fac si eu un jurnal, cu pozele voi reveni un pic mai tarziu. Sa nu mai pierdem timpul, avem urmatoarele fete, sa speram
2 x ACE Seeds Orient Express ( fem )
2 x Mandala Hashberry ( reg )
1 x Dutch Passion Brainstorm ( fem )
1 x Dutch Passion Durban Poison ( fem )
Pe langa astea, se vor alatura astazi inca 4 clone, inca nu stiu genetica, later on...
The gear:
1 x Homebox Evolution R120, 120 x 90 x 180cm
12 x Sanlight M30 Led, 30W
4 x gronest 11L ( pentru clone )
6 x ghiveci patrat 3.4L ( pentru seminte )
1 x biobizz light-mix 50l
2 x guanokalong complete mix 45l
Semintele le voi creste aproape la 12/12 din start, nu mai am rabdare sa stau 3 luni jumate, astept 1 saptamana sa isi revina clonele dupa care bagam totul la inflorit
Iar cu nutrientii, o lasam mai moale, de obicei folosesc niste bacterii si ciuperci benefice, si un nutrient organic de vegetatie si inflorire, alaturi de care voi folosi guano lichid cand incepe inflorirea si poate un stimulator organic pe baza de pk+enzime. Vedem...
Si iu sun
A venit vremea sa fac si eu un jurnal, cu pozele voi reveni un pic mai tarziu. Sa nu mai pierdem timpul, avem urmatoarele fete, sa speram
2 x ACE Seeds Orient Express ( fem )
2 x Mandala Hashberry ( reg )
1 x Dutch Passion Brainstorm ( fem )
1 x Dutch Passion Durban Poison ( fem )
Pe langa astea, se vor alatura astazi inca 4 clone, inca nu stiu genetica, later on...
The gear:
1 x Homebox Evolution R120, 120 x 90 x 180cm
12 x Sanlight M30 Led, 30W
4 x gronest 11L ( pentru clone )
6 x ghiveci patrat 3.4L ( pentru seminte )
1 x biobizz light-mix 50l
2 x guanokalong complete mix 45l
Semintele le voi creste aproape la 12/12 din start, nu mai am rabdare sa stau 3 luni jumate, astept 1 saptamana sa isi revina clonele dupa care bagam totul la inflorit
Iar cu nutrientii, o lasam mai moale, de obicei folosesc niste bacterii si ciuperci benefice, si un nutrient organic de vegetatie si inflorire, alaturi de care voi folosi guano lichid cand incepe inflorirea si poate un stimulator organic pe baza de pk+enzime. Vedem...
Si iu sun