What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ai pus si tu macar lumina noaptea si intuneric ziua? sa mai domolesti diferentele de temperatura..

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Acum nu mai poti schimba mare lucru dar pe viitor cred ca ar trebui sa tii cont de un termometru si un RH metru... foarte utile cand vrei sa iti dai seama ce au plantele si daca le merge bine.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Faptul ca au avut aceasi evolutie nu poate avea decat doua cauze principale : genetica proasta sau pamant prost. Doar frigul le putea opri din crescut, desi nu cred ca a fost cazul, ca suntem abia la sfarsit de Octombrie. Daca ar fi fost prea cald cresteau si dadeau semne de heat-stress, dar nu e cazul.

Data viitoare foloseste un pamant bun, fara adaos de perlit, ca e inutil. Decat sa adaugi perlit, care este inert, mai bine uzi mai rar, pentru ca perlitul nu este un afanator, ci un anti-aglomerant (ajuta la saparea pamantului), dar cand s-a tasat pamantul tot bolovan ramane. Alta e insa treaba cu vermiculita , dar si aceea trebuie folosita cu ponderatie, doar ca un tampon pentru eliminarea lenta a umiditatii catre radacini. Spre deosebire de perlit, in moment cand se usuca, vermiculita creaza mici cavitati in interiorul solului, unde radacinile pot respira oxigen.

ultima data cand am avut plante asa mici a fost cand am folosit ghivece foarte mici de vreo 0.7 litri. deci banuiesc ca plantele tale nu si-au dezvoltat suficient radacinile. spatiu au avut, insa ceva tot le-a lipsit. nutrienti sau oxigen. e foarte important ca in prima etapa a vietii planta sa-si dezvolte cat mai mult radacinile. ar fi interesant ca dupa harvest sa te uiti la radacini. la mine aratau cam asa
de nevoie mai folosesc si eu cateodata soluri de astea ordinare luate de pe la supermarketuri. insa le fac flush, le spal de nutrientii deja adaugati si le scad ph-ul (daca e nevoie) pana pe la 6,5-7. apoi pun la germinat direct in sol si dupa prima saptamana deja incep cu fertilizanti. prefer organici. daca consistenta solului e proasta si nu e suficient de afanat, ingrop pe la mijlocul ghiveciului o piatra de aer pusa la o pompa de acvariu, iar pompa aia pur si simplu va baga aer in pamant:laughing: suna prostesc, dar cred ca ajuta.
daca planta are un sistem de radacini cat mai dezvoltat, poti sa bagi in ea fertilizanti cat poate duce, lumina si ventilatie pe masura si o sa vezi cum iti suge cate 2 litri de apa pe zi.
ca un culturist care baga in el suplimente:laughing:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Fumai in timp ce ai facut pozele ? De ce sunt asa de incetosate, ca nu se distinge nici un detaliu, sunt mai mult niste umbre.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu zic 10-15 per bucata. Vasile probabil n-a realizat ca sunt ghivece de 8 litri.

dannykarey

Well-known member
Veteran
Pics are looking great man!!! I really enjoyed the 60day wonder I grew OD this past season.......Made some beans by pollination 3 60day wonder with Frost dragon from Mossy........used the pollen on a couple of other lines as well, should be interesting!!

Anyway, sorry to get off topic man.........Great job so far and keep up the good work!!

Danny