What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

.

awy

Member
tocmai ma pregateam si eu sa iti zic ca anul asta am obtinut yeld atat calitativ cat si cantitativ cu mult peste regular. insa treaba cu toleranta si highul sunt perfect adevarate!!!

pana la urma, genele de ruderalis din strain-urile auto isi spun cuvantul. e un compromis facut in detrimentul potentei pt a obtine autoinflorirea. un compromis pe care breeder-ii l-au facut pt ca pana la urma pe ei ii intereseaza sa-si vanda semintele deoarece doar asa se inmultesc, clonarea fiind inutila. grower-ii n-ar trebui sa faca rabat la calitate (potenta) caci pana la urma stim cu totii care e scopul final al plantei :) energia consumata in cresterea unei auto(eu imi masor si kilowatii consumati) ar putea fi utilizata pt o planta regular de la care am obtine un produs final mult mai bun. insa cu toata promovarea de care beneficiaza aceste plante auto, e greu sa nu incerci macar una sa vezi cum e :)
dar pana la urma trebuie sa le incercam ca sa ne dam cu parerea despre ele.

dannykarey

Well-known member
Veteran
I just grew a couple of these OD's.......One finished quick......the others took a little longer but the smoke was decent.......Crossed a male Frost dragon to the 60 day wonder and 60 day lemon which was also pretty nice for what it was.

Looking good so far buddy, keep up the good work!!!

Danny

dolo

Member
pana la urma, genele de ruderalis din strain-urile auto isi spun cuvantul. e un compromis facut in detrimentul potentei pt a obtine autoinflorirea. un compromis pe care breeder-ii l-au facut pt ca pana la urma pe ei ii intereseaza sa-si vanda semintele deoarece doar asa se inmultesc, clonarea fiind inutila. grower-ii n-ar trebui sa faca rabat la calitate (potenta) caci pana la urma stim cu totii care e scopul final al plantei :) energia consumata in cresterea unei auto(eu imi masor si kilowatii consumati) ar putea fi utilizata pt o planta regular de la care am obtine un produs final mult mai bun. insa cu toata promovarea de care beneficiaza aceste plante auto, e greu sa nu incerci macar una sa vezi cum e :)
dar pana la urma trebuie sa le incercam ca sa ne dam cu parerea despre ele.

deci asta e al 2 lea an cand am pus auto , prima a fost un unknown strain dat de cineva si a scos in jur de 10 gigi pe balcon

si anu asta am avut mai multe .. pintre care si vertigo , cheese etc

Gust , miros aspect 10

Tooleranta la vertigo isi spune cuvantu vrajeala aia cu 18 % thc avand in vedere ca am avut mai multe si le-am recoltat in per diferite
la cheese parca totusi e mai aromat se simte si la el toleranta care isi spune cuvantul dupa cateva g ...
Cred ca cea mai importanta chestie de luat in calcul la auto , nu este potenta , este toleranta care devine imediat inamicul nr 1

salut! ca tot e topic despre 60 days wonder si intamplator fix strainul asta il cresc si eu acum, revin cu niste poze.
astazi plantele mele au fix 60 de zile de cand au iesit din pamant. (cu tot cu germinare vreo 64)
si arata cam asa

nu termina in 60 de zile, 2 plante au 10-20% pistili portocalii/maro, celelalte 2 ii au pe toti albi. iar tricomii sunt aproape toti transparenti, doar cativa sunt albiciosi.
o voi mai lasa vreo saptamana. o sa revin cu poze dupa "sacrificare" :tree:

salut! le-am facut cunostinta cu brisca pana la urma... dupa 71 de zile. planuisem 70, dar n-am avut timp in ziua aia. deci 10 saptamani. la fel ca majoritatea plantelor auto. nu e niciun "wonder":laughing:

sunt cam micute pt 300w hps si ghivece de 8 litri. poate ar fi fost mai bine sa le fi tinut sub 24/0.
daca te intereseaza calitatea, sa faci flush, uscare si curing ca la carte.
nu stiu cum or sa-ti iasa tie cu fertilizanti sintetici, insa mie cu fertilizanti organici mi-au iesit cu un miros dulceag, ceva gen miere sau flori de salcam si parca si putin spicy dupa ce le-am "tuns" . dupa curing s-ar putea sa iasa o aroma smechera. poate peste vreo 2 sapt o sa ma infrupt si eu din ele:woohoo:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Mie mi se pare ca au ceva deficienta de azot, sunt mult prea palide pentru varsta pe care o au. Iar la 8 litri de pamant ar fi trebuit sa creasca mai vertiginoase.

Ce pamant spuneai ca ai folosit ?

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Mai mult bud decat se vede acum nu prea au cum sa faca, pentru ca mugurii noi cresc din cei deja existenti. Deci la mai mult decat o umflare a mugurilor actuali nu nu prea poti sa speri. Nu s-au ramificat pentru ca ceva le-a inhibat dezvoltarea.

Latest posts

Latest posts