az utcsóval nem értek egyet a képeken látszik hogy most jobban néznek ki. már nem hajlanak úgy lefele a levelek.Jól van pajti, komolyan gondolod ez tetszik! A föld az jó lesz ez szinte biztos, táp meg kiderül idővel, egy darabig szerintem nem lesz rá szükség… azt mondod akácos van a kert mellett, próbáld meg amit @f2obsession mondott, tudod talaj felső rétege az akácos alatt… jó lesz ez jó lesz ez, lesz olyan gandzsadzungel hogy ihajj Permetezzed meg azokat a virágokat vízzel, ne hagyd kiszikkadni a talajt!
Nincs csak ez a 9Diófa alatt van más növény is ?
egyébként hogy haltak meg elszáradtak vagy eltört a száruk ?Srácok gond van. Már a képeken láthatni lehetett, hogy kunkoürodik pár levél. Egyik kollégánk azt írta túlöntözés. szóval vigyáztam a vízzel. Szerintem a meleg volt a gond, viszokt 9ből 5 elment. 3 NL és egy BB maradt. A JH-ken sajnálom, nem tudom ha pótolni fogom tudni őket, max csak 14én. Vagy maradok ezzel ami van. Kár h már megvettem az összes földet... Szerintetek mit csináljak? Mostmár vége a kánkulának. Én szerintem hosszú nyár lesz, de nem tudom. BB is lett volna 3 ha nem hagyok el egy kamot kibontáskor. A másik oldala h 9-10 darab kicsit rzikós, úgy érzem nagy fába vágtam a fejszém. Viszünt nagyon kell az a JH Tanácsok? 14 késő auto kezdésre? Föld már megvan.
Mi az hogy elszáradtak? Ezt nem értem, én még így nem jártam. RIPElszáradtak
Ezt mire érted? Miféle toxin?Juglon a toxin neve .
Értem és köszönöm. Hát így jártam. Még sehol sem olvastam, hogy diófa alá ne rakjunk növényt. Pedig szép lombos, jól árnyékolt a tűző naptól. Kérdés: 14-én késő még autokat pótolni?Azt hiszem @Salátafej azt akarja mondani, hogy a juglon toxin az arra érzékeny növényre toxikus hatást fejt ki. A dió ezt védekezés ként termeli, elnyomja gátolja a környező növényeket. Szóval egyáltalán nem hülyeség amire Sali rá akar világítani.
Én azt gondolom hogy nem késő. Tavaly a seedsmafiás csapatot augusztus 1.n indítottam… igyekezz minnél rövidebb virágzású strain-eket választani.Értem és köszönöm. Hát így jártam. Még sehol sem olvastam, hogy diófa alá ne rakjunk növényt. Pedig szép lombos, jól árnyékolt a tűző naptól. Kérdés: 14-én késő még autokat pótolni?
Jack herer-em mind elment, őket pótoltam volna. Meg még vagy 2 auto BB-t. JH gondolom nem a legrövidebb virágzású, de kéne valami agyi cuccos...Én azt gondolom hogy nem késő. Tavaly a seedsmafiás csapatot augusztus 1.n indítottam… igyekezz minnél rövidebb virágzású strain-eket választani.