Ωραία πάνε, Λόκο!
Αυτό δε που κρατάς στο χέρι ήταν ταμάμ για χώμα κι όχι γλάστρα! Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω αυτή τη "μανία" με τις μεταφυτεύσεις...
Υπό άλλες συνθήκες θα μεγάλωνε σε 18 λιτρη γλάστρα από την αρχή και θα γινόταν μεταφύτευση στο έδαφος επιτόπου όπως πρόπερσυ!
Ανάλυση
Σίδηρος Fe EDTA 2%
Άζωτο N (οργανικό) 6%
Δοσολογία
ένα καπάκι σε ένα λίτρο νερό ή όλο το περιεχόμενο σε 40-50 λίτρα νερό και ποτίζετε ανά εβδομάδα.
Συνδυάζεται με όλη τη σειρά των λιπασμάτων ανθίνη και με τα περισσότερα υγρά λιπάσματα.
Άλλα στοιχεία
- Φυτοθρεπτικό σκεύασμα για άμεση θεραπεία χλωρώσεων (κιτρίνισμα) που προέρχονται από έλλειψη σιδήρου
- Ο σίδηρος δρα ως καταλύτης για τη σύνθεση της χλωροφύλλης και είναι απαραίτητος για την ανάπτυξη των νέων βλαστών
- Για όλα τα φυτά εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
- Για καλλωπιστικά φυτά, κηπευτικά, δέντρα
- Ανακινήσατε πρίν τη χρήση
- Δεν είναι τοξικό
Τοποθετήθηκε και χηλικός σίδηρος σήμερα στα μωρά...
ρε σεις,γιατί κάνετε στα φυτά σας βασανιστηρια? είναι μικρά ακόμα
για τέτοια..
λόκο έχω φυτό σε γλάστρα 1 λίτρου με εμπλουτισμενη τύρφη,λίγο κοπρία και είναι μισό μέτρο,άσε που έχει φάει ένα σώρο σοκ
από δίψες..όσο πιο απλά τό πιο καλά αδερφέ
...αφου τοποθετηθηκε ομώς τώρα άστο
Εγώ φέτος θα τα φτάσω στα όρια τους τα φυτά από
θέμα λιπασμάτων και ελπίζω να μου βγει σε καλο!!
Καλημέρα!
ναι αλλά το δέντρο ήταν μια χαρά τότε,δεν ήταν?και εκτός αυτού αν είναι να σκάψεις λούκο για να τα βάλεις μέσα και βάλεις και το μιξ του ορφέα δεν θα σε ενδιαφέρει προφανώς αν το έδαφος είναι φτωχό,γιατί θα το έχεις εμπλουτίσει εσύ..
Μήπως θυμάσαι τα ονόματα τους Λέτις??
Πρόσεχε αν όντως είναι ντόπιες και υβρίδια τα αλλα να μην σου διασταυρωθούν,γιατί ο πιο πολύς κόσμος έτσι την έχει πατήσει με τα υβρίδια σπορόφυτα και νομίζει ότι ακόμα έχει ντόπιες ποικιλίες!
αφού ο ινδός είναι regular γιατί δε βάζεις 2-3 να πάρεις σίγουρα ένα θηλυκό αυτή τη φορά? τα φρούτα φαντάζομαι είναι fem σπόρια έτσι?
Οποτε ερωτώμαι τώρα τα σπόρια από τα φρούτα είναι regular??
αν γονιμοποιήθηκε από τον Ινδό, εχεις πολύ όμορφα ινδικά φρουτάκια f1 regular..
αν ερμαφροδίτησε, τότε λογικά θα είναι fem dominant με τάσεις ερμαφροδιτισμού. κάπως έτσι μάλλον.
Από ποιον ερωτάσαι; Εκτός κι αν διερωτάσαι Α, ρε άτιμη γλώσσα!
Χωρίς να είμαι μπρήηντερ, τα σπόρια σου είναι ρεγκιουλαρ αφού προέκυψαν από κανονικό σεχ
Τα φεμ προκύπτουν από τραβεστί, η τουλάχιστον έτσι νομίζω...
Εν τω μεταξύ, σου έδειξαν φύλο; Κι αν σου προκύψουν αγόρια;
Σχετικά με το αν μου έχει δείξει φύλλο,εκεί που έκανα το topping μοναχα μου έχει βγάλει τούτα δω τα μαραφέτια.
ΚΑΡΛΑ
ΜΠΡΟΥΝΕΪ το νου σου εσύ με τους Ινδούς, Μπαγκλαντεσιανούς και λοιπούς βλ. Μανωλάδα