ε αμα εχουν κ θεα ουράνιο τόξο μια χαρα
αμα ειναι τέτοιος σπόρος που λες ξερεις ε.. διατήρηση εννοείτε
Καλησπέρα σας.
Ημερα μεταφύτευσης σήμερα για το ένα Fruit Spirit,μιας και οι ρίζες του είχαν γίνει μπάλα.
Ποτίστηκαν και με τσουκνιδόζουμο το οποιο είναι στα 6.3 PH.
Το δεύτερο Fruit spirit πάει πιο σιγά και απότι φαίνεται θα μου τύχει πάλι όπως πρόπερσι που μου έκατσε ένα καλο Fruit και ένα ερμαφρόδιτο Fruit.
Ο νέος σπόρος που έκανε την εμφάνιση του σήμερα
είναι δώρο από έναν παλαιό grower,ο οποιος απότι
ξέρω και μου είπε βγάζει δικούς του σπόρους εδώ και 25 χρονια,από φυτά τα οποια προέρχονται από την Ινδία μιας και ζούσε εκεί πέρα όταν ήταν νέος και ήρθε στην Ελλάδα να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του.
Ελπίζω να ισχύουν αυτά που μου λέει σχετικά με τους σπόρους,όπως ελπίζω να μην έχει κάνει διασταύρωση στα τόσα χρονια με τίποτα αλβανούς...
Κάτι άσχετο με το όλο θέμα της Κάνναβης,παρατηρώ σε κάτι ντομάτες που έχω βάλει ότι,αυτές που ρίχνω τσουκνιδόζουμο έχουν αναπτύξει πολύ περισσότερο ριζικό σύστημα από αυτές που δεν τους ρίχνω παρότι είναι ίδια ποικιλία,σε ίδια χώματα.
Μπορεί να πει κάποιος ότι αυτό είναι καθαρά θέμα γενετικών,απλά έχω την εντύπωση ότι η τσουκνίδα σαν να δουλεύει μέχρι τώρα.
Άντε να βγάλει καμια ηλιόλουστη μέρα !!!
Μέρα, Λόκο!
Καλά πότε πρόλαβε κι έκανε ριζόμπαλα το φρούτο; Εσύ έλεγες ότι τα δικά μου είναι πιο προχωρημένα, κι όμως κανένα δεν έχει κάνει μπάλα ακόμα.
Τώρα για τη συντόμευση της ανθοφορίας, μπορείς να το κροσσάρεις με κανένα από 'κείνα της Ινδίας ή με καμιά καθαρή( η μη) ίντικα...
Όσο για τις ντομάτες, μπορεί και να παίζει η ράτσα. Τι φυτά βάζεις;
Εν τω μεταξύ, οι ελιές θέλουν κλάδεμα ή δεν τις κλαδεύετε εκεί στο φαρ-γουέστ;
....
Άλλο ενδεχόμενο είναι το ψέκασμα που έκανα πριν 2 μέρες σε όλα μου τα φυτά γιατί είδα ότι αρχίζουν τα έντομα να κάνουν την εμφάνιση τους σιγά σιγά και σε κάτι κηπευτικά άρχισαν να μου τρώνε τα φύλλα.
Οποτε παίζει να είναι αυτό?
....
Πάντως διπλα στα φυντάνια μου που έχω και το βαρέλι τσουκνίδας,το μονο που βλέπω να έρχεται κοντά από ζωύφιο είναι μύγες μέσα στο βαρέλι μέχρι στιγμής.