what_can_there
Well-known member
Ide jöhet minden info, ami a ledekkel kapcsolatos. Mivel érdemes 2020-ban világitani?
Low budget, normál menetes (E27) foglalatú kategóriában ezt nagyon ajánlom: V-TAC A80
View Image
18W, 2000 Lumen, 1500-2000HUF körül kapható mindhárom fehér árnyalatban.
Aztán ha ilyen árkategóriában tud valaki jobbat (ami könnyen lehet), ne tartsa magában...
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]2020-tól jó páran ezzel fogunk világítani (Tüdőé a találat):[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]„Az új sztárnarancs a TCI LM560/24Y44 modulja. Cikkszám 128168[/FONT]
[FONT="]Magyarul fele akkora teljesítményű mint az lx562a, az ára meg kis darabszám esetén sem több mint a helvar. Azonos teljesítménynél +20% fény.[/FONT]
- [FONT="]44db [/FONT]LM561C[FONT="] csip[/FONT]
- [FONT="]56cm hosszú[/FONT]
- [FONT="]24mm széles[/FONT]
- [FONT="]64V alatti nyitfesz.[/FONT]
- [FONT="]Max 350mA áram, ajánlott 175-250mA közt hajtani.[/FONT]
- [FONT="]195lm/W 65C-on, 90mA/csip árammal. 3000K, 80cri[/FONT]
- [FONT="]Kb 2050-2100lm fény 175mA áramnál.[/FONT]
- [FONT="]10db-tól rendelhető[/FONT]
- [FONT="]Az ára 40db esetén 1180Ft/db+áfa, 10db esetén 1298Ft/db+áfa[/FONT]
[FONT="]Rendelhető az elektroprofinál. (Máshol is, csak ott drágább.)[/FONT][FONT="]”[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]Fogok kérni árat párszáz darabra is, hátha úgy még olcsóbb. Ez előrendeléses ügymenet, megrendeled, vársz, megjön, megkapod. [/FONT]
Vezetékelésrűl :Ez tök jó, de nem tudnátok valami diy szerelési segédletet feldobni, hogy, hogy áll össze nektek ez az egész bestbuy led világítás?
Mert én tök szívesen szerelgetek, meg megveszem amit kell, meg minden, de nem vagyok egy barkácsbro.
Kell csinálni konzolt, majd chip, majd alu hűtőborda?
Chip hátuljára hővezető ragszalag, majd alu lemez, élére állítva megfogja ragszalag? Vagy össze vannak epitve alu lemezek akkora méretben, amekkora egy chip területe, és úgy ragszalag, majd komplett borda?
Nem tudom a vezetékelés, hogy néz ki.
Hogy szabályozom led teljesítményét?
Hogy számolom mennyi chip kell nekem adott területre?
Vannak homályok, segítetek?
:friends:
jó olvasni az ilyet de rohaggyak meg ha értem soros párhuzamos kötés blabla a driverra ez magyarul mit jelent mennyi ledet drájverol egy driver ?