What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

שלום חברים

chemdoggie

New member
רציתי לשאול שאלה של מתחיל. :tiphat:
אני רוצה להתחיל לגדל בבית עציץ 1 או 2 ואני מפחד שחברים שלי יקלטו את זה ויתחילו לקשקש ואני בטוח שגם אתם נתקלתם בבעיה הזאת. חשבתי אולי לבנות איזה משהו מוסווה כמו מחשב או ארון אבל אני לא בטוח עד כמה זה טוב או בטוח שהחברים שלי לא יקלטו את זה.
יש למישהו איזה המלצה מה אני יכול לשים בחדר או בסלון בלי שישימו לב ? (אני גר ביחידת דיור בבית של ההורים )
חשבתי להשתמש במנורה של 250 וואט או כמה פלורסנטים בתור תאורה.

מנורת לחץ 250 וואט אתה לא יכול לשים במחשב
אבל פלורסנטים אפשר.
כמובן שזה מאוד קטן ויוציא מעט ייבול אבל אפשרי ועובד בהחלט

לבנות ארון ולעשות אותו תמים כלפי חוץ גם אפשרי אבל לא פשןט בכלל

הכנתי פעם קופסא לגידול ממחשב אבל לא יצא לי להשתמש בה
יש סרטונים ביוטיוב שמסבירים איך
עקרונית, תתתארגן על קייס ךמחשב כמה שיותר גדול
תחבר מאווררי מחשב
למעלה שיוציאו אוויר ולמטה שיכניסו
גם פה צריך לעשות קצת קומבינות שלא ידלוף אור

מה שאני עשיתי היה לשים בפנים מפצל חשמל, רצועה כזו
שהלחמתי ישר לחיבור כבל מחשב, אחרי שפרקתי תספק כוח
ככה ישך מחשב תמים מחובר לחשמל כבכיכול
ובפנים יש לך חשמל למנורות טיימר וכו
תמאווררים חיברתי למטען של פלאפון

isranabis

Active member
Veteran
אם יש לך גג זה יכול להיות פיתרון,לארח חברים בחדר עם ארון גידול בלי שהם יקלטו זה על גבול הבילתי אפשרי

chemdoggie

New member
פשששש מגניב לראות שהפורום הזה פעיל.

בוף קראתי קצת לפני ואני יודע שאני לא יכול להשתמש במנורה של 250 במחשב אבל אני מנסה לחשוב איך אפשר להסתיר הכי טוב.
ראיתי שאנשים מוציאים דברים חמודים ממחשב אבל נראה לי שזה תלוי בזנים שזה כבר נושא אחר בשבילי. אני לא יודע אם ממש שווה ללכת על כיוון של מחשב בשביל 20 גרם כל 3 חודשים. אולי 3-4 מחשבים ואז אני חוזר לבעייה של החברים שוב פעם.
יש לי אופצייה לשים על הגג של היחידה ליד הדוד אבל אז אני יראה חשוד כל פעם עולה לגג - או שבסוף יתרמו לי כמה שקלים להחליף את הדוד.
יש אופצייה להשתמש באחד מהארונות מטבח בשביל זה ?

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
מה שלא תעשה ישמעו את היחידת גידול, ויריחו את היחידת גידול.

chemdoggie

New member
נראה לי שהסתדרתי על מקום סבבה רחוק מכולם ומתאים גם למנורה של 250 או אפילו 400.
ראיתי נורות של סאן מסטר ל-2 הספקטרומים ורציתי לדעת אם אתם יכולים להמליץ עליהם ?
מעניין אותי גם אם יש הרבה הבדל בין 250 ל-400 ביבול הסופי ?

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
סאנמסטר לא משהו ספציפית, אני מעדיף בהרבה את סילבניה בדואל ספקטרום.
אפשר להוציא כמעט פי 2 עם מנורת 400 מאשר עם מנורת 250.

isranabis

Active member
Veteran
מנורת גידול של פיליפס אחת מהטובות שיש בעולם אבל בארץ יש יותר רווח במנורות האחרות אז בעלי החנויות לא ממליצים,לפיליפס יש מנורות מעולות שאין בארץ כמו מאטל הליד קרמי עם ספקטרום מלא ,הם משקיעים בפיתוח כל הזמן ואם אני לא טועה הם הראשונים להוציא מנורה יעודית לגידול

chemdoggie

New member
הלכתי בסוף על הפיליפס גרין פאוור וקולטיוב עם מפוח של קטה שהמוכר שם ממש המליץ עליו וערכה של דשני ותוספי אטמי ומד חומציות של בלולב סבבה לא ? :dance013:
חוץ מזה עכשיו אני חושב אם כדי לי לקנות גם מסנן פחם בשביל ריח של 2 עציצים או שסתם חבל על הכסף ?

rootcap

Member
קאטה אמורים להיות יחסית שקטים.
איזה קוטר מפוח לקחת ומה זה מרעיש בשבילך ??

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
קטה גם ממש לא שקטים לעומת האחרים וגם מתקלקלים ממש מהר.
היו לי הרבה מהם ואולי 1 שרד.

rootcap

Member
אתה צודק בקשר לזה שהם הולכים מהר פונזי, אבל הקאטה שהיה לי לא היה כל כך רועש. יחסית למפוח 5 צול הוא היה בסדר...

isranabis

Active member
Veteran
המפוח של 650 מק"ש [בערך] עובד אצלי משנת 2003 ויש לו עוד הרבה מה לתת,המפוח הקטן 130 מק"ש הפסיק לעבוד אצלי לפני כמה חודשים קניתי אותו ב2002 בעיקרון המפוחים האלה לא אמורים להתקלקל יש לי חבר מומחה שבדק את המנועים של קטה והוא אומר שהמנועים נשרפים רק תחת לחץ של חוסר אוויר למשל אם תוציא או תכניס אוויר לאוהל או חדר אטום. המפוח של ה650 עבד אצלי באחד הקייצים החמים בלי הפסקה במשך 5 חודשים והיו הרבה ימים של 40 מעלות ומעלה ,מאז אני לא מגדל בקיץ וכל שנה עושה הפסקה של 3 חודשים,נחזור למפוח את הרעש אין בעיה להשתיק עם הקופסה של האריזה מלאה בעיתונים בלחץ עם שני חורים לאוויר,זה משתיק לחלוטין את הרעש של המפוח אבל עדיין יכול להיות רעש ממעבר האוויר בשרשור ואת זה משתיקים על ידי כניסה חלקה של אוויר והכל חייב להיות מקובע בלי רעידות, אם תעבוד נכון הרעש יכול להיות מוסווה ברעש של מנוע של מזגן,הטיפ שלי זה לסדר שהשרשורים לא יגעו בכלום ותשתדל כמה שיותר למתוח אותם ולחתוך במדוייק בלי שארית כי השארית מרעישה

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
הם הרבה פחות עמידים ויותר רועשים מכל מפוח אחר שיש בחנויות הידרו.
בטוח אפשר לגרום להם לעבוד יותר זמן ויותר שקט, אבל כל ההתעסקות תעלה יותר מההפרש למפוח נורמלי.
יש לי מפוח מתכת 6" ומפוח 6" מהפלסטיק היותר איכותיים (לא זוכר את היצרן) שעובדים מעל שנה ברצף בתנאי לחץ. הקטה החזיקו לי חצי שנה בלחץ.

kamikaza

Active member
קופסת השתקה
v3 grow 018.jpg

v3 grow 021.jpg

v3 grow 027.jpg

isranabis

Active member
Veteran
קטה נחשבים למפוחים מצויינים רק וורטיס האיטלקי שמוכרים באינטגרל נחשב ליותר טוב ,התמונות שקמיקזה העלה זה בדיוק מה שצריך להשתיק את המפוח

rootcap

Member
ישרא, לפי דעתי "אס אנד פי" זה אחד החברות הטובות שפגשתי במפוחים, גם שקטים וגם אמינים.
בקשר לקופסת השתקה שלכם, תנסו להוסיף צמר סלעים במקום עיתונים ואז באמת לא תשמעו כלום חוץ משאיבת אויר.

chemdoggie

New member
תודה לכולם על התשובות אבל נראה לי שמשהו דפוק עם המפוח הזה. קמיקזה ניסיתי את הקומבינה שבתמונות אבל זה ממש לא קרוב עדין להיות שקט יש רעש מוזר מהמפוח שנראה לי שהוא לא אמור להיות. אני ילך עם זה מחר לחנות לבדוק מה הבחורציק אומר.

Latest posts

Latest posts