Ας πούμε δική μου. Βασικά το φίλτρο στο μεγάλο μου τεντ ζυγίζει >15 κιλα, και μου κακοφαίνεται να παίρνουν ολο αυτό το βάρος τα πασαλάκια του τεντ. Επίσης, στηνοντάς το έτσι μεγιστοποιώ τον κάθετο χώρο. Μεγάλη υπόθεση να μην ανησυχεις αν τα φυτά θα ψηλώσουν μέχρι την λάμπα.Γκερτ,καλησπέρες.Είμαι στα σκαριά για βερτ κι εγώ.Βέβαια λίγο διαφορετικό.Να σου πω βλέπω πως ξεκίνησες με την λάμπα στο πάτωμα,πως κι έτσι;Σου το πρότεινε κάποιος ή ήταν ιδέα σου;
Οτι θα ξανακάνω, σίγουρα, και μάλιστα στα καπάκια. Είμαι ικανοποιημένος για τώρα, και δεν πρόκειται να αλλάξω πολλά. Τουλάχιστον στο μικρό τεντ. Στο μεγάλο (ίσως από φθινόπωρο) πρέπει να ξανασκεφτώ τα πράγματα, αλλά θα είναι παρόμοια διάταξη (ίσως δύο λάμπες, δεν ξέρω ακόμα).τι σκέφτεσαι να αλλάξεις αν ξαναπαίξεις με βερτ.
Έχεις custom tent ή χειροποίητο;Τι υλικά;
Δεν έχω γνώμη, δεν έχω ξανακούσει τέτοια ιδέα.θα προσπαθήσω να μείνουν τα δοχεία με το χώμα εκτός room για εξοικονόμηση χώρου.Βέβαια φοβάμαι λίγο το θέμα αερισμού του χώματος.Ποιά είναι η γνώμη σου;
Το ποτήρι, λέει, δεν είναι ουτε μισο-γεμάτο, ούτε μισάδειο. Είναι ΕΝΤΕΛΩΣ γεμάτο. Μισό με νερό και μισό με αέρα.
Σοφόν.
budshot δεν θα δούμε?
Θενκς ανταρτιστ, κανα μήνα περίπου, ισα-ισα να γεμίσουν τις 5λιτρες.Ηθελα να σε ρωτήσω επίσης, πόσες μέρες τους έκανες ανάπτυξη;