What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

mam jednu konopnou otazku :)
kdo z vas jel PPP a JockaHorrora od Nirvany ? premyslim o regularech dikec !
a kdyz uz jsme u tech origo semen .. to je kolikrat des co prodavaji za mrdky ! nektere jsou dvakrat mensi nez moje/nase/vase ja bych se to stydel nekomu dat :)

tomas2pet

Member
mam jednu konopnou otazku :)
kdo z vas jel PPP a JockaHorrora od Nirvany ? premyslim o regularech dikec !
a kdyz uz jsme u tech origo semen .. to je kolikrat des co prodavaji za mrdky ! nektere jsou dvakrat mensi nez moje/nase/vase ja bych se to stydel nekomu dat :)

Já už sem něco vypěstoval, a i něco selektoval.
Ale nakonec zjistíš, že lidi který to selektujou, jsou nadšenci.
Vzít 30 seed od každého, a práce tak 6 měsíců minimálně.
Ale proč né..
Nelze brát nějakou selekci ze semen, a dnes s toho něco vyvozovat.
Pokud teda někdo nemá doma matku.
T25.

no pokud ses dival , jel jsem tedak pres sedesat semen , s tim nemam problem . spis mi de o to estli uz to nekdo mel a jake mel vysledky a co na to rika .. a pul roku neni zase tak dlouho .. na dobre veci je treba si pockat .. na Thunka sem cekal celkem 150 dni(a to nepocitam suseni a curing) a jako to byla dobrota ! Jen me zajima , jestli je to podobne Jackovi .. nebo jestli je to uplne neco jineho .. kdyztak bych vzal origo , ale jenom deset no :) cena je desna

praxer

Member
ZhulenýJakPytel:
ahoj, nevim jestli ti to k cemu bude... Mel jsem docela dlouho mamku PPP z rizku.
PPP je velmi energicke, dobrá nalada, vhodné do společnosti. Co si pamatuju, tak to bylo dost daleko chuti i stavem od JH (vic se mi libil PPP).
Hodne se vetvil sam od sebe.

Mightyka

Well-known member
Veteran
Nemáte někdo, nebo nevite prosim, kde stáhnout knihu Cannabis breeders bible v pdfku?
Našel jsem od stejnýho autora knihu Cannabis grow bible, ale jak se moc lidí amaterskym šlechtěnim nezabejvá, tak se to hrozně blbě shání...
Díky

M

Miris

zdravím panstvo :wave:
chci si objednat širokospektrální zářivku (má být nejvíc podobná slunci z těch na trhu)
...
ale nevím jakou mám vybrat patici - ty jejich mají G13 nebo G5...a já mám na zářivky že do toho jdou "normální", "klasický" .... určitě rozumíte, kdyžtak vyfotim

jinak to že maj bejt nejvíc podobný Slunci má výhody i pro člověka :ying:

:thank you:

praxer

Member
čau když si pořídim mikroskop se zvětšenim 100-900X(pro děti),nebude to moc,vim že 30X stačí..

Ne, je to vklidu docela zabava za par korun... Zkus obejit bazary, daji se tam sehnat lepsi detske mikroskopy s kovovym telem a to je pak hned vetsi poteseni ˇˇ

newhousegreen

-.-
Veteran
@zjp

na aukru jsem našel i levnější,s krapet menšim zvětšenim no

@praxer

tak to nejdřív až polevěj trochu vedra.

dík hoši

dokktor

Member
@zjp

na aukru jsem našel i levnější,s krapet menšim zvětšenim no

no čéče já sem ho nedávno koupil, ten aukro plastový 100x400x900x a teda rozhodně shit nejvěčí. jako na poznání esi sklidit to jakž takž stačí, ale znova bych ho nekoupil ani nikemu keho nemám rád. je to z plastu, celé se to hýbe, je to lehké a nepostojí na místě, má to fakt příšernou plastovou optiku a tím šroubem se to absolutně nedá zaostřit.

mordino: žeby plíseń? ta fotka je fakt super ;)

Kronnie

New member
ahoj setkali jste se někdy s tímto?

https://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=20687&pictureid=431278

album.php

album.php
https://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=20687&pictureid=431279
album.php

album.php

album.php

album.php

O

opravdovýHrdina

mě to dělá taky jedna kytí..nedělal bych si z toho hlavu
prostě mutace jak říká malypiko

Mordino

Member
no čéče já sem ho nedávno koupil, ten aukro plastový 100x400x900x a teda rozhodně shit nejvěčí. jako na poznání esi sklidit to jakž takž stačí, ale znova bych ho nekoupil ani nikemu keho nemám rád. je to z plastu, celé se to hýbe, je to lehké a nepostojí na místě, má to fakt příšernou plastovou optiku a tím šroubem se to absolutně nedá zaostřit.

mordino: žeby plíseń? ta fotka je fakt super ;)

jo jo na fotky jsem expert :( - fotak mi foti opravdu kvalitne :mad:
Nicmene diky za radu:thank you:, pri peclive prohlidce tech listu bylo zasazenych vice nez jsem cekal, tak jsem orval co se dalo a strikl to kuprikolem...
Zapnul odtah a klipsnak na maximum a ted se budu modlit at se to zastavi... ty hice co jsou ted tomu zda se moc nesvedci...

muzou vysoke teploty jake tedka panuji za mutaci kytky ? a pokud jo , muze mit mutant vetsi nachylnost na hermeni ? je lepsi takoveho mutanta vyradit ? dik :)

Jestedman

New member
?
out z řízků, množství škůdců v normě, hnojeno GH, objevuje se to na zcela zdravých listech, zejména v nižších patrech, po chvilce list zežloutne, kdyby to byla plíseň, rozšiřovala by se imho rychleji, objevilo se to na kytkách rostoucích jak v květináčích, tak v záhoně 1m od nich. s chemkou kromě hnojek se tam nijak neoperovalo.

Attachments

• IMG_4608.jpg
    IMG_4608.jpg
    52.6 KB · Views: 55

newhousegreen

-.-
Veteran
?
out z řízků, množství škůdců v normě, hnojeno GH, objevuje se to na zcela zdravých listech, zejména v nižších patrech, po chvilce list zežloutne, kdyby to byla plíseň, rozšiřovala by se imho rychleji, objevilo se to na kytkách rostoucích jak v květináčích, tak v záhoně 1m od nich. s chemkou kromě hnojek se tam nijak neoperovalo.

tipuju housenka,:dance013::bump::wave:

Attachments

• Green_caterpillar_on_basil.jpg
    Green_caterpillar_on_basil.jpg
    36.7 KB · Views: 55
  • cloop1.jpg
    cloop1.jpg
    17.3 KB · Views: 55
  • housenka.JPG
    housenka.JPG
    14.7 KB · Views: 51
  • 51BKFMV91SL._SL500_AA300_.jpg
    51BKFMV91SL._SL500_AA300_.jpg
    16 KB · Views: 52

berrea

Member
souhlas s nhg, takovýhle díry vykousávaj třeba bělásci, ale i ostatní housnice... postříkej to tabákovym vývarem a ani se jich nedotknou

Latest posts

Latest posts