Mám takovej dotaz chci přejít na hydro ale nevím co na to kytky když mám ec vody čistě bez hnojek 1.0 tak co to udělá v hydru dá se to snést? nechci to hned na začátku odpálit..
Snest se to da, leta jsem mel vodu 1,1. Kdyz nechas odstat, spadne o 1-2 desetinky. Proste míchej slabsi koncentrace, casteji proplachuj a muzes ze zacatku prihnojovat na list. 1EC je normalka, jsou vetsi extremy.
Snest se to da, leta jsem mel vodu 1,1. Kdyz nechas odstat, spadne o 1-2 desetinky. Proste míchej slabsi koncentrace, casteji proplachuj a muzes ze zacatku prihnojovat na list. 1EC je normalka, jsou vetsi extremy.
ještě taovej dotaz a kdybych to říznul s osmózou že by výsledný ec bylo dejme tomu 0.5 nebude to dělat neplechu?
Pokud muzu doporucit, porid si nejakou filtrovaci konvici, Brita, nebo podobne klony, neni to zase az ta brutalne drahe a hodne veci tohle umi odfiltrovat, vcetne mineralu u tvrde vody :]
>asfalt420: pockej jeste, co napise prodejce ..
Jo a IR LEdku bys měl poznat podle černýho (téměř) čipu. UV by měly mít čistě bílý čipy, stejný jako modrý LED.[/QUOT
to mě právě mate, ty ledky co nesvítí vypadají jako červené, mají stejně červený čip, možná o malinko tmavší, čistě bílý mají jen modré.
na druhou stranu oproti ledkám co jsem potkal mi přijde, že tohle ufo doopravdy hřeje, takže bych i věřil, že tam ty ir jsou a po chvilce koukání včera do světla mě bolej oči ještě teď, což se mi taky u jiných nestalo.
výrobce píše : Using 100% 3W Grow LED Chips with full spectrum Wavelength : 630nm 660nm 430nm 460nm IR730nm UV380nm ,White
Blue(wavelength: 430nm, 460nm): Help plants grow
Red(wavelength: 630nm 660nm): Help plants grow and flowering , red LED is the key for flowering plants
IR(wavelength: 730nm): IR can help plants grow, but it very harmful human beings, so I kindly suggest you donot use IR in your grow lights, but we can add 1 or 2 piece IR LEDs If you really need it in a specific situation .
UV(wavelength: 380nm): UV can help plants grow and kill insects , but it also very harmful for hum begings, so we donot use it in our led grow lights, but we can add UV LEDs if you need it in a specific situation .
White : White Light also very helpful for plants grow according to our experiments , comfortable lighting environment with white light
UV(wavelength: 380nm): UV can help plants grow and kill insects , but it also very harmful for hum begings, so we donot use it in our led grow lights, but we can add UV LEDs if you need it in a specific situation .
White : White Light also very helpful for plants grow according to our experiments , comfortable lighting environment with white light
s tim UV je to pěkná hovadina. To by tam muselo být UVC, což je téměř nepravděpodobné. UVA a UVB nemá efekt o kterém píšou...
a s bílou by aspon mohli uvíct jakou teplotu. Předpokládám nějakou květovou takže 3000 nebo 2700 K?
s tim UV je to pěkná hovadina. To by tam muselo být UVC, což je téměř nepravděpodobné. UVA a UVB nemá efekt o kterém píšou...
a s bílou by aspon mohli uvíct jakou teplotu. Předpokládám nějakou květovou takže 3000 nebo 2700 K?
bude to zhruba jak píšeš, je to bíložlutá.pokud to chápu dobře, tak ty uv jsou na přání, takže ty ledky s červenym čipem budou jen infračervený.
Jej, to jsem v životě netvrdil.12000 co si vzpomínám z aleshovýho threadu jsou nejlepší prej . ale je možný že sem dost mimo s pamětí
jinak já si odjedu led + ir na květu, nic neočekávej, nic neočekávej :frog:
Ano, může mít takový odstín (tint). Stejně tak může být do růžova, přesně jak vidíš na obrázku, co jsi sám poslal.no kolem těch 6000K t opravdu žlutozelený je.
View Image