všetko s označením 965 je ok, super na klony a sadenice. majú okolo 6500 K takze pohodka
edit: ale tuším že aj tie 865 funguju
Zdarec, k zarivkam : Prvni cislo je cislo rady(relativne nedulezity), muze u kazdyho vyrobce bejt ruzny, Osram pouziva 8**, Philips 9**, druhy 2 cisla po vynasobeni 100 udavaji teplotu barvy v Kelvinech. Pokud ma trubice znaceni 827 = 27x100 = 2700K = zluta, 840 = 4000K = cista bila, 865 = 6500K = denni bila (modrobila).
A ted moje otazka, zkousel uz nekdo letos objednavat pres eshop? Moc se mi nechce jim davat adresu ale co mi asi zbyde zejo?
A ted moje otazka, zkousel uz nekdo letos objednavat pres eshop? Moc se mi nechce jim davat adresu ale co mi asi zbyde zejo?
A zcela vazne zacinam premyslet o dalsim kole jen ve vode. Postupne se rozpominam na hlasky groweru typu "hlinu uz nechci ani videt" atp., trochu tomu uz zacinam i rozumnet ;] ..
bo znám lidi co s hlínou vůbec neuměj, ale v hydru jim to šlape..
To jsem přesně já
X let venku, na balkoně s hlínou, pokaždý naprostá pohoda, no stres (jediný co mě sere je, jak to protejká, když to víc proschne), ale jakmile se mi to dostane dovnitř, tak průser, tolik problémů co mám ted v hlíně jsem snad nikdy neměl...
nechceš trochu nastínit jaký problémy?
K tomu protékání stačí před zálivkou rozprašovačem namokřit horní krustu, pak už to saje rovnoměrně.
A mam takovy dotaz: v hlave se mi honi hodne veci, hlavne v navaznosti na ten muj "pest" v hline .. A zcela vazne zacinam premyslet o dalsim kole jen ve vode. Postupne se rozpominam na hlasky groweru typu "hlinu uz nechci ani videt" atp., trochu tomu uz zacinam i rozumnet ;] ..
cannabis medical muže bejt jedině organického puvodu z dukladným Flushingem kterej je jeden z nejduležitějších bodu pokud chceš dosáhnout té nejviší možné kvality.Co ted potrebuji: indoor, lecebna odruda, vcelku rychle. Duvodem je hlavne kamarad s ALS, tak nejak doufam, ze mu tohle muze kdyz ne pomoci, tak alespon znatelne zlepsit
kvalitu zivota. Moc casu neni, cekat na podzimni urodu uz je pozde .. Sam uz v podstate nehulim, nedela mi to dobre na imunitu, ale je mi jasne, ze alespon ochutnam co
vyroste, to je bez debat.