Zdravím,
Když je teď ta podivná situace,může mi někdo doporučit fakt kvalitní substrát,co je normálně k dostání_?
Hodně dávno jsem 2x bral nějaký "normálně" k dostání a vždy byl nějaký problém. Hodně to sálo,stále mokrý,byl tam hmyz ...
Určitě přidám i nějaké příměsi,ale nemůžu najít vhodný základ
Až se přihlásí na icm.
Jinak tamtu banku neznám hele...
Jo a nevim jak je to ted, ale s těma 50 příspěvky, já jsme to vyřešil tak, že jsme si do old galerie (myslim, že se to tak jmenuje...) nahrál fotky, kde se každá považuje za 1 příspěvek...
Do 50 prispevku jses omezen i takto holt proste sazej odkazy na youtube v sekci hudba davej vtipy a povidej si s nama a za chvili to mas doma...Dal jsem na tve rady a chtel si nahrat fotky do old gallerie, napsalo mi to, ze nesmim prevysit limit 60KB na fotku, to bych se vysral vkladat takovy miniatury, tak jsem se nasral a chtel je vlozit aspon do My albumms a napsalo mi to limit 32KB...do ted nebyl problem, v cem je hacek? neporadi nekdo?
a pustim Vam k tomu ranec hudby.....mám rád dechovku .
Galerie outdoor odrudZdarec lidi, prisel sem z Groweru a koukam jak puk, tady neni zadny rozdeleni galerie in/out? Chci prispivat ob tyden par fotkama jak to roste, takze proste udelam thread v Flower Pix ? A jeste jeden dotaz, jak budete resit hnojiva? Vsechno ostatni je sranda ale kde sezenu AH nebo GH? Slo by poslat si to ze zahranici? Budou to chtit k nam vubec posilat? Predem diky za odpovedi
A jeste jeden dotaz, jak budete resit hnojiva? Vsechno ostatni je sranda ale kde sezenu AH nebo GH? Slo by poslat si to ze zahranici? Budou to chtit k nam vubec posilat? Predem diky za odpovedi
Rozhodne nekupuj 2 odtahy to bys mel hluk mnohem vetsi nez z jednoho silneho..a jeden odtah BOHATE staci..podle me nejlepsi reseni je koupe jednoho ventilatoru filtr ti ten hluk taky trochu ztlumi..a klasika pridelat na gumove pavouky at to je odpruzene a pri moc velkem hluku jednoduse ufo do krabice a vycpat rockwoolem ze stavby..nebo tak neco..a mas po hluku..uslysis jen proud vzduchu..Cau tak uz jsem konecne taky mezi vami.
Zatim nemam moc zkusenosti, tak se chci zeptat na par otazek, budete hodny, kdyz mi poradite.
A ted k veci. Mam v planu rozjet 2x600W a nevim co koupit za ventilaci...., asi to poresim 2x ventilator a k nim 2x pach. filtry a ven z boxu, nebo koupit jeden silnej ventilator(hluk?!) a jeden pach. filtr???
Jde mi predevsim o hluk a sousedy, pac bydlim v panelaku....?Co jsem tak koukal, tak v tom obchode maji na vyber mezi TT, Can Fan RUCK ufo, Prima Klima 160 MES II.
Nejvic se mi zamlouva TT 150mm - 680 m3/h, ty bych koupil dva na to 2x filtr ?Co myslite.
Jo jeste k boxu, sirka 260cm, vyska 2,5m a delka cca 1,7m.
Na G foru byl na tohle tema zalozenej thread, ale ted kdyz bych ty info nejvic ocenil, tak nefunguje
Budu rad za rady vas vsech, hned co doresim tyhle detaily zalozim samostatnej thread a podelim se o to s vami...
Tak sem něco zbastlil, až na ty miniaturní fotky sem spokojenej
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?p=6068720&posted=1#post6068720
Diky za nazor, zajimalo by me proc ma treba grizly dva odtahy a jak je s tim spokojen....?