What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zene nélkül mit érek én?!

hobbi ur

Well-known member
Már jó ideje nem tudom a zenéiteket hallgatni, mert fél a jutub hogy nem tudja megszerezni a kis adataimat tor miatt. (Our systems have detected unusual traffic from your computer network. This page checks to see if it's really you sending the requests, and not a robot.) Mi a megoldás, hogy meghallgathassam ezeket a zenéket, anélkül hogy végig kelljen nyomnom egy adag tűzcsapot, gyalogátkelőhelyet, meg miafaszt?

hobbi ur

Well-known member
Nagy zene (kukacok gyünnek a szájbú)! Oszt ezt meg most mié engedte, mikor rákattintottam? Lehet pont nem üzbegisztánból jelzett helyzetet a tor hanem valami közelebbi helyszín?

f2obsession

Active member
Nagy zene (kukacok gyünnek a szájbú)! Oszt ezt meg most mié engedte, mikor rákattintottam? Lehet pont nem üzbegisztánból jelzett helyzetet a tor hanem valami közelebbi helyszín?

Nekem is így megy Tor-ral. Van mikor megnyitja, van mikor ledob. (Meg amúgy van mikor az egész Icmag oldal esik, kel, mert épp olyan alacsony az adatforgalmam a pillanatnyilag használt útvonalon)

De amúgy jobb klikk a linkre (ami az adott youtube tartalomhoz vezet), "copy link", majd megnyitod a szokásos (non VPN) böngésződet, ctrl+v a címsorba, majd enter. Zenés videóknál legalábbis járható út. Nyilván grow témájú videókat én sem nyitok meg normál böngészővel...

Latest posts

Latest posts