What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

ייבוש קטיף ויישון

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אז לפי מה שאתה מתאר יצא לי חשיש סבבה ב-73, הוא הפך לפלסטלינה ממש מהר, ונשאר במצב הזה...

אה ועוד שאלה, אם אני לא רוצה לעשן את זה נקי, איך אני מערבב את זה עם הטבק בצורה יעילה?
כי נראה לי שהוא יימס מהר מדי בחימום.
אם אתה לא דוחס את האבקה אתה פשוט מפזר אותה על מה שאתה רוצה לעשן.
אם אתה דוחס את החשיש (מה שמאריך בעשרות מונים את אורך החיים שלו ואני גם מעדיף את הטעם ככה. חוץ מזה שבפייפ הגרגרים יכולים לסתום לי את הגרון) מחממים טיפה, רק שלא יהיה קר ומפרקים לחתיכות קטנות.
אני חותך עם מספריים לכמה חתיכות ומכניס למקססה עם שאר מה שאני רוצה לעשן לכמה סיבובים. לרוב זה תופס.

isranabis

Active member
Veteran
הבעיה עם כיף טוב זה הקושי בהכנת הקססה,לאמריקאים יש משהו מגניב בשביל הכיף והשמנים לעישון נקי יש להם כמה מכשירים באקווה טכנולוג'יס שהייתי מת לשים עליהם את היד המחיר בכלל לא זול אבל שווה כל שקל בשביל לא לעשן טבק

ישרא אם יש לך קישור למכשירים זה יהיה נחמד להיסתכל
בעיקרון יש כל מיני שיטות לעישון חומרים עדינים או בעייתיים
אם יש לך את הסבלנות אתה יכול לפורר או לעשות ראש ראש
אם אתה לא רוצה טבק אתה יכול לקחת נורת ליבון רגילה,לחמם את התחתית שלה ולסובב עד שזה מתפרק מהזכוכית,לנקות טוב ואז להישתמש בו בתור סוג של מאדה
עם קש וסטנד טוב זה עובד מעולה
קיבלתי פעם אחת משהו מאוד מזוקק שעבר תהליכים שאין לי מושג מה הם בשביל דילול,אבל זה כמעט בלתי אפשרי להיתעסקות
אז לקחתי קיסם קטן וכל פעם הוצאתי קצת,שמתי בתוך הנורה,ואז חיממתי ישירות על הנורה ושאפתי את האדים...
מאוד נקי וחזק אבל לי זה היה טיפה נקי מידי... תהליכי הזיקוק האלה לדעתי מבאסים יותר מאשר שהם משבחים
נקי זה נחמד אם זה משפיע עדיין על הפרקים והכל וזה מאפשר לך לתפקד,אבל לי זה היה קצת נקי מידי...

isranabis

Active member
Veteran
שרפתי מספיק כסף על וופוריזרים בשביל לדעת שכל התאוריה של אידוי החומר פשוט לא עובדת, אני יכול להתחבר כל היום לוולקנו ולא לקבל סוטול שנותן באנג אחד, הכי מעצבן שהוופוריזר יותר משעל מהבאנג ולא עושה את העבודה,הוופוריזרים שקניתי זה וופוזילה ואיולייט שניהם נחשבים להכי טובים בתחומם האיולייט נראה כמו פלאפון ואפשר לעשן איתו בלי שאנשים יקלטו הוא עובד על גז וקל לקחת אותו למקומות הוופוזילה זכה מקום ראשון בקאנביס קאפ בתור הוופוריזר הכי טוב ועלה לי כמעט 500 דולר אבל גם הוא לא עושה את העבודה,מי שאמר שוופוריזר חוסך בחומר פשוט משקר אפשר לאדות ולהשתעל כל היום ולא להגיע בחיים לסוטול שנותן הבאנג, כל המכשירים שדיברתי עליהם אפשר לראות באקווה לאב טכנולוגיס הם מפרסמים כאן באתר תראה לוגו בצבע תכלת כחול

כן זאת טעות נפוצה לחשוב שקנאביס משפיע יותר טוב עם אידוי
אבל במעשי לאחר מחקרים גילו שעדיין התכונות הרפואיות יוצאות הכי טוב כשאתה שורף
לא אוכל ולא אידוי.. רק שריפה
אני אישית גם בעד העניין,עשיתי מלא שקיות וולקנו כשהייתי בהולנד ובכנות זה גם דפק להכל את הטעם,כי לאדים יש טעם הרבה פחות בולט של הזן
במיוחד אם זה בקופי שופ שלא מנקים כל הזמן את הופורייזורים(מה שקורה בד"כ בכל אמסטרדם ברגיל) וגם את הבאנגים הם לא מנקים! :)
אני חושב שבביקור האחרון שלי ניקינו איזה 40 מכשירים רק כדי לעשן בהם בקופי שופ... :)
בסופו של דבר עם כל השקיות האלה לא הרגשתי יותר מידי,חלק מהעניין זה שהסטלה נקייה מידי...
חבר הביא פעם חומר שאמור להיות חזק בצורה פסיכית,הוא עבר שלושה תהליכי זיקוק או משהו כזה ומ28 גרם יוצא בערך גרם של זה
אבל זה היה מעאפן
אומנם חזק אבל כמעט לא מורגש... כאילו אתה מרגיש שזה שם בכל מקום אבל זה כל כך עדין וחסר אישיות כזה....
בגלל זה אני גם מעדיף לסנן עם פחות שקיות כשאני מכין חשיש
לא אוהב להפריד בין השכבות,רק בין הזבל לחומר הטוב
ככה אתה מקבל תרכיז יעיל מאוד של הצמח שגידלת בלי לאבד יותר מידי את האופי
ברגע שמפרקים למיקרונים אתה לגמרי מאבד את האפקט המלא של החשיש

טוב לדעת על הוואפוריזרים, בדיוק חשבתי לקנות אחד לנסות.. נראה לי אני אוותר על זה :)

Latest posts

Latest posts