אתה יכול גם 2 עציצים של 30 ליטר עם סקרוג ויצא לך משהו מדהים ביותר חבר
ב60 סמ"ר אי אפשר לגדל אפילו חצי צמח.
שלח את המידות המלאות של הארון בבקשה.
עציץ אחד של 90 ליטר יעשה אחלה עבודה בחלל כזה.פונז אני חושב שהוא מתכוון לחלל
60x60x170
אי אפשר לגדל אפילו לא צמח אחד בשטח רצפה של 60 סמ"ר. 60 סמ"ר זה פחות מהכף יד שלי.פונזי, כמובן שהתכוונתי לשטח רצפה של 60 סמר
כרגע יש לי 5 קטנטנים שאני לא יודע מה המין שלהם
אני יכול לקחת מהם ייחורים בעוד כמה שבועות, לגדל את כולם ביחד ואז להכניס להפרחה את כולם ביחד (כמובן שחלק יהיו גדולים יותר וחלק פחות) אבל אני מתלבט אם לעשות את זה, או שאת הייחורים לגדל בנפרד וכשהאמהות ייקצרו להכניס במקומן וכך יש תחלופה
אי אפשר לגדל אפילו לא צמח אחד בשטח רצפה של 60 סמ"ר. 60 סמ"ר זה פחות מהכף יד שלי.
בלטה של 10 על 10 ס"מ היא בעלת שטח של 100 סמ"ר.
אם אתה לא יודע לחשב שטח, בבקשה תכתוב את המידות של חלל הגידול באורך * רוחב * עומק
לא, אני לא ידעתי על מה אתה מדבר. אם הייתי יודע לא הייתי מבזבז את הזמן שלי ושלך בלשאול. אם אתה מאלתר ארון הוא יכול להיות במידות מאוד מוזרות, ותאמין לי שראיתי ועשיתי דברים.פונזי אני מאוד מעריך את העזרה שלך בפורום והידע הנרחב, אבל כרגע אתה פשוט מתקטנן כשאתה יודע בדיוק למה אני מתכוון.
לכל השאר היה די ברור למה התכוונתי, ושאני לא באמת מתכוון לגדל צמח בריבוע 8 על 8 ס"מ
לענייננו - כרגע אין לי ארון "רשמי" אלא משהו מאולתר והוא ישמש בשבועות הקרובים לגדילה. החדר בו אני מתכנן לשים את האוהל שאקנה יכול להכיל רק ארון עם תחתית של 60 על 60 ס"מ. לגבי הגובה אני לא בטוח מה יהיה, מקווה שזה לא יירד מ140, בתקווה שאפילו 160.
הרבה פחות עבודה בהשקיהמעריך את זה.
מה היתרון בעציץ אחד על פני כמה קטנים יותר? כי את הקטנים יותר יש לי, ממתינים בסבלנות לזמנם
כ18 ליטרים
הרבה פחות עבודה בהשקיה
האדמה שומרת על מים ליותר זמן
עציץ גדול מאפשר יותר פעילות ביולוגית
למה לא?
אם יש מספיק מקום לשורשים חדשים אין בעיה עם הדברים האלו.הסתבכות של השורשים אחד בשני, השתלטות של צמח גדול ודומיננטי על המים והדשנים..