What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

ייעוץ לגבי מספר צמחים בחדר

GrowCann

New member
ייעוץ לגבי מספר צמחים בחדר

יש לי ארון בגודל 60 סמ"ר
בהנחה ואני רוצה למקסם את היבול, מה מספר הצמחים המומלץ? והאם עדיף סקרוג למיקסום היבול?
אני חדש בענף, כך שאם עדיף לי להתמקד בצמח או שניים תאמרו לי את זה..
תודה!

isranabis

Active member
Veteran
כדי לקבל מקסימום יבול
תגדל בעציצים של 2 ליטר
כמה שניכנסים באוהל
ותסדר שכל צמח יגדל רק באד אחד מרכזי
זה אומר לעבוד עם ייחורים
לקטום ענפים
בקיצור ים ירוק
תקרא עוד על שיטת ים ירוק

אתה יכול גם 2 עציצים של 30 ליטר עם סקרוג ויצא לך משהו מדהים ביותר חבר

GrowCann

New member
אתה יכול גם 2 עציצים של 30 ליטר עם סקרוג ויצא לך משהו מדהים ביותר חבר

זה מה שאני חשבתי.. שני עציצים של כ20 ליטר
גדילה מכובדת של כחודשיים עם מאמצים נמוכים (קשירות) וקיטומים ואז סקרוג

:thank you:

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
ב60 סמ"ר אי אפשר לגדל אפילו חצי צמח.
שלח את המידות המלאות של הארון בבקשה.

kamikaza

Active member
כל הקומבינציות יתאימו, אבל אני בדעה של ישרא - כמה שיותר קטנים יניבו לך מקסימום יבול במינימום זמן

אז אם יש לך גישה למספיק ייחורים, לך על זה

GrowCann

New member
פונזי, כמובן שהתכוונתי לשטח רצפה של 60 סמר
כרגע יש לי 5 קטנטנים שאני לא יודע מה המין שלהם
אני יכול לקחת מהם ייחורים בעוד כמה שבועות, לגדל את כולם ביחד ואז להכניס להפרחה את כולם ביחד (כמובן שחלק יהיו גדולים יותר וחלק פחות) אבל אני מתלבט אם לעשות את זה, או שאת הייחורים לגדל בנפרד וכשהאמהות ייקצרו להכניס במקומן וכך יש תחלופה

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
פונזי, כמובן שהתכוונתי לשטח רצפה של 60 סמר
כרגע יש לי 5 קטנטנים שאני לא יודע מה המין שלהם
אני יכול לקחת מהם ייחורים בעוד כמה שבועות, לגדל את כולם ביחד ואז להכניס להפרחה את כולם ביחד (כמובן שחלק יהיו גדולים יותר וחלק פחות) אבל אני מתלבט אם לעשות את זה, או שאת הייחורים לגדל בנפרד וכשהאמהות ייקצרו להכניס במקומן וכך יש תחלופה
אי אפשר לגדל אפילו לא צמח אחד בשטח רצפה של 60 סמ"ר. 60 סמ"ר זה פחות מהכף יד שלי.
בלטה של 10 על 10 ס"מ היא בעלת שטח של 100 סמ"ר.
אם אתה לא יודע לחשב שטח, בבקשה תכתוב את המידות של חלל הגידול באורך * רוחב * עומק

GrowCann

New member
אי אפשר לגדל אפילו לא צמח אחד בשטח רצפה של 60 סמ"ר. 60 סמ"ר זה פחות מהכף יד שלי.
בלטה של 10 על 10 ס"מ היא בעלת שטח של 100 סמ"ר.
אם אתה לא יודע לחשב שטח, בבקשה תכתוב את המידות של חלל הגידול באורך * רוחב * עומק

פונזי אני מאוד מעריך את העזרה שלך בפורום והידע הנרחב, אבל כרגע אתה פשוט מתקטנן כשאתה יודע בדיוק למה אני מתכוון.
לכל השאר היה די ברור למה התכוונתי, ושאני לא באמת מתכוון לגדל צמח בריבוע 8 על 8 ס"מ
לענייננו - כרגע אין לי ארון "רשמי" אלא משהו מאולתר והוא ישמש בשבועות הקרובים לגדילה. החדר בו אני מתכנן לשים את האוהל שאקנה יכול להכיל רק ארון עם תחתית של 60 על 60 ס"מ. לגבי הגובה אני לא בטוח מה יהיה, מקווה שזה לא יירד מ140, בתקווה שאפילו 160.

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
פונזי אני מאוד מעריך את העזרה שלך בפורום והידע הנרחב, אבל כרגע אתה פשוט מתקטנן כשאתה יודע בדיוק למה אני מתכוון.
לכל השאר היה די ברור למה התכוונתי, ושאני לא באמת מתכוון לגדל צמח בריבוע 8 על 8 ס"מ
לענייננו - כרגע אין לי ארון "רשמי" אלא משהו מאולתר והוא ישמש בשבועות הקרובים לגדילה. החדר בו אני מתכנן לשים את האוהל שאקנה יכול להכיל רק ארון עם תחתית של 60 על 60 ס"מ. לגבי הגובה אני לא בטוח מה יהיה, מקווה שזה לא יירד מ140, בתקווה שאפילו 160.
לא, אני לא ידעתי על מה אתה מדבר. אם הייתי יודע לא הייתי מבזבז את הזמן שלי ושלך בלשאול. אם אתה מאלתר ארון הוא יכול להיות במידות מאוד מוזרות, ותאמין לי שראיתי ועשיתי דברים.

ב60 על 60 ס"מ אני הייתי שם עציץ 90 ליטר אחד ועד 5 צמחים בתוכו.
יש אוהלים של 175 ס"מ גובה והם יעשו לך חיים הרבה הרבה יותר קלים מאשר אוהל של 140 ס"מ גובה. ביחוד אם אתה רוצה מערכת ניקוז נגר.

שבת שלום :)

GrowCann

New member
מעריך את זה.
מה היתרון בעציץ אחד על פני כמה קטנים יותר? כי את הקטנים יותר יש לי, ממתינים בסבלנות לזמנם
כ18 ליטרים

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
מעריך את זה.
מה היתרון בעציץ אחד על פני כמה קטנים יותר? כי את הקטנים יותר יש לי, ממתינים בסבלנות לזמנם
כ18 ליטרים
הרבה פחות עבודה בהשקיה
האדמה שומרת על מים ליותר זמן
עציץ גדול מאפשר יותר פעילות ביולוגית
למה לא?

GrowCann

New member
הרבה פחות עבודה בהשקיה
האדמה שומרת על מים ליותר זמן
עציץ גדול מאפשר יותר פעילות ביולוגית
למה לא?

הסתבכות של השורשים אחד בשני, השתלטות של צמח גדול ודומיננטי על המים והדשנים..

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
הסתבכות של השורשים אחד בשני, השתלטות של צמח גדול ודומיננטי על המים והדשנים..
אם יש מספיק מקום לשורשים חדשים אין בעיה עם הדברים האלו.
הבעיות שאתה מתאר צצות רק בעציצים קטנים.