ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Inca o zi si le fac poza sa vezi ce au pe ele dragele , zici ca-s date cu zahar
Sincer , cand m-am apucat de growing , ca orice incepator in ale growingului nu mi-a trecut prin cap ca ar insemna atat de mult niste seeduri de calitate , dupa ce le-am dat drumu la aceste frumoase am realizat ca 60% 70% din grow conteaza seedurile...Ma bucur ca am invatat din greseli si am reusit sa fac ceva cat de cat decent , spun eu.Sper sa ma rasplateasca pentru dragostea cu care le-am tratat.
Si ca tot este ziua copilului astazi , mi-am facut si eu un blunt in cinstea noastra , in fond si la urma urmei toti suntem si vom ramane copi (explo a venit cu ideea , eu am aplicat-o)
si seherezade-u e unu dintre cele mai ieftine strainuri de la paradise, si spoetniku arata incredibil si la fel, nu este un strain de top
bafta la amandoi cu grow-urile, smoke up
Aseara cand le cercetam am observat ca au inceput sa se umfle mugurasii si sa se formeze cum ar trebui , deja am inceput sa le dau bloom si topmax 4ml/L , sunt curios cum evolueaza saptamana asta , in seara asta aventurile udatului , ia sticlele , umple cu nutrienti , seringi cacaturi gramaje , dupaia dute la box scoate fiecare planta in parte si udo incet , curata de frunzele vestejite s.a.m.d , o intreaga poveste caruia multi nu i dau importanta.