What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Wyprawa do Czech

masakrator

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
sory za off ale nie moge sie powstrzymac .

kurwa takie czeszki sa nieziemskie ,w glowie mi sie kotluje jak pomysle co bym z nimi robil :D

Dumbus

New member
Witajcie chlopaki, jest to moj pierwszy post. Podziwiam wasze zdolnosci na tym forum, oraz w uprawie :p.
Skoro tutaj napisalem pierzego posta, to bede wam dawal informacje co do Czech, bo mam do nich od domu 2km? (A do Niemiec z 8).
Czesto lubie rowerem jezdzic w tamte okolice, slyszalem ze w Libercu ( na rynku ) Jest jakis coffe shop gdzie mozna weed kupic. Ale jeszcze tam nie bylem.

Pozdrawiam.

lemmesmokedat

New member
http://mapy.google.pl/maps?q=49.746...9.746322,18.618436&spn=0.005165,0.013937&z=17

Punkt A ,bar korona wchodzi sie tam gdzie widzimy schodki .Po lewej kible na prosto bar ,po prawej taki mały docelowy zielony bar .Stała ekipa przy jednym stoliku codziennie . Cena 40up - giet, Najkonkretniejsze miejsce wg mnie

http://mapy.google.pl/maps?q=49.746...49.746414,18.624184&spn=0.000988,0.00284&z=19

bar Hospoda albo Lokalka nie pamiętam dokładnie nazwy.Dość schowany jak dla mnie. Jak tam byłem ostatnio 100% obecnych to młodzież paląca skręty i pijąca piwo.

Niestety ciężko dostać coś konkretnego w Cieszynie ,trzeba znać ludzi ,inaczej liczmy sie drożyzna hujowizną albo wałkiem bo takich opowieści tez dużo mi przeszło przez uszy. Lepiej jechać na prage ostrave itp

:thank you:
Kolego nie przesadzasz trochę? Przypominam, że sprzedaż ciągle jest tam nielegalna. Paru osobom ten post się bardzo nie spodobał.

E

Ergonomic

@up
1271622142865.gif

Mówi gość z jednym postem jakby był głową całej wielkiej mafii... So fvcken scary

Jamajka788

New member
Masakrator : z wlasnej autopcji lepiej by bylo jak bys pomyslal co one by tobie zrobily :) One to maja we krwi :)

Jest taka sympatyczna ulica w Ostravie ... Stodolnia, ulica pelna klubow knajp dyskotek,'domow publicznych' bardzo fajne miejsce ... no a teraz zalezy gdzie jest koniec a gdzie poczatek tej ulicy, bo tam albo tam jest lokal o nazwie Caffe De La Ostrava no i tam bezproblemowo idzie nabyc palonko :) A cena ? dalem facetowi z 700 koron i z takiego plecaczka wieszanego przez ramie wyciagna spora garsc baki, oj naprawde bylo tego wiele, malo tego staffik byl tak lepki ze tych kilka wiekszych topow poporstu trzymiac w garsci zcalilem w calosc :) No i jakosc - pierwsza klasa !

Planuje wypad do czech,jednak mam problem wynikajacy z braku prawa jazdy.czy są jakies polaczenia do czech busem lub pociagiem,bo nic takiego nie moge znalezc?

Sodowiec

Member
Najlepszy motyw jest w tym że władze które to wprowadzili pisząc neiwie3lka ilość chyba nie wiedzieli co mówią ;) 5 tabletek <-- chyba znaczków LSD xD przy takiej ilości to człowiek by na księżyc pofruną takie schizy by były ;) 15g trawy to też spory hard :) U ans jak by przy kimś tyle znaleźli to zaraz pała przez plery na glebę i do lodówy

daniels

Member
Planuje wypad do czech,jednak mam problem wynikajacy z braku prawa jazdy.czy są jakies polaczenia do czech busem lub pociagiem,bo nic takiego nie moge znalezc?

bez problemu dostaniesz się do Czech pociągiem. Do Cieszyna, z przesiadkami lub bez, dojedziesz z każdego miejsca w kraju. a stamtąd do Ostravy to już rzut beretem. Pociąg lub lokalny busik. Jak już koledzy wcześniej pisali bardzo przyjemne miasto z osławioną, mocno imprezową ulicą Stodolni, ktora każdemu powinna się spodobać.

feziuu

Member
Jak to jest z tymi poczciwymi czechami słyszałem, że można posiadać ale i tak wlepiają grzywny?
Może mnie ktoś poprawić/ potwierdzić?

:wave:

lob19

Member
Veteran
Odkopię ten temat przy okazji dyskusji z "naszych niepokoii"

Ma ktoś jakieś namiary na jakieś miejsce gdzie można się zaopatrzyć w okolicach HRADEC KRALOWE? Do Ostrawy czy C.Tieszyna mam niestety za daleko.

pozdro

BURN

Member
Veteran
Jak to jest z tymi poczciwymi czechami słyszałem, że można posiadać ale i tak wlepiają grzywny?
Może mnie ktoś poprawić/ potwierdzić?

:wave:

15 gramów marihuany, ale można zachować ryzyko kary finansowej.

Poniżej znajduje się tabela:

Dopuszczalna ilość narkotyków
Cannabis, coca, kaktusy zawierające meskalinę pięć fabryk
Marijuana 15 g suchej masy
Haszysz, haszyszu z pięć gramów
Magic grzyby grzyby 40
Cztery tabletki Ecstasy lub kapsułki lub więcej niż 0,4 g proszku lub kryształów
LSD pięć kart, tabletek, kapsułek żelatynowych lub kryształki
Kokaina jest jeden gram
Meth, metamfetamina, 2 gramy amfetaminy
1,5 grama heroiny

Przepraszam za pośrednictwem tłumacza tłumaczenia

Zdrowie Ostrava

sioolyoo

Member
ogolnie w czechach jak przeginasz masz przejebane i to jeszcze bardziej niz ma czech w Polsce mimo takiej ustawy jaka u nas panuje. Wlasnie wrocilem z widzenia z moim ziomkiem aktywista Dawidem, ktory za 40 duzych roslin i 40 roslin na wegu oraz 40 klonikow czeka na wyrok 2-10 lat mu grozi, otrzyma na pewno wyrok do odsiadki dopiero po apelacji moze dostac zawiasy. Siedzi tam juz 6 miesiecy. Pamietajcie ze w Czechach sa najgorsze pierdla w calej europie moze poza rosja. Nie polecam trafic do HRADEC KRALOWE do vezenni sluzba na hradebni 85 bodajze. Komuna syf i cyganie dookola! Jezdze tam co miesiac. Poza tym dla uzytkownikow zwyklycxh nie ma problemow nawet przed sadem mozna upalac sie joicikiem ,sprawdzilem to juz ;)

g1enek

Member
Witam, chce ktos moze jechac do Czech ? Dzien do wyboru, moze poniedzialek albo wtorek.
Mam zamiar zrobic wypad na dzien moze dwa, jade ze wschodu wiec moge zabrac kogos po drodze, zainteresowani pm.